ΤΕΛΕΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 2 ΤΕΛΕΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ ΟΣΟ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕ… ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΜΕ ΟΣΗ ΓΝΩΣΗ ΕΧΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΙ_ΚΑΙ_ΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ !
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΑ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ….
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΝΩΜΕΝΟ
ΕΛΛΗΝΩΝ_ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ
……………………………………………………………
















ΠΗΓΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ:













33 ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΞΙΑΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ- ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ- ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ


















ΤΡΙΑ ΙΕΡΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΣΤΙΑ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ! 1) ΕΛΛΑΝΙΟ ΑΞΙΑΚΟ 33 ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΣΥΝ ΔΥΟ ΝΟΜΟΙ https://www.youtube.com/watch?v=dT_Lq... 2) ΑΝΑΛΥΣΗ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΗ 600 ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΕΙΩΝ https://www.youtube.com/watch?v=y294h... 3) ΟΙ ΟΛΟΤΗΤΕΣ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ https://www.youtube.com/watch?v=8vyJk... ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕ ΤΑ ΤΩΡΑ ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΛ:2168009810 ΚΙΝ: 6909969698 www.kosmotheasi.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ:













Ο ΙΕΡΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ



ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΕΡΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΩΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ, ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ: 1 ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΥΜΠΑΝΤΑ ΟΠΟΥ ΚΑΘΕ ΕΛΛΑΝΙΟ ΣΥΜΠΑΝ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΓΑΛΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΓΑΛΑΞΙΑΣ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟΥΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ ΠΛΑΝΗΤΕΣ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΑΠΕΙΡΟΣ. 

ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΝ. ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΝ ΔΟΜΗ ΤΩΝ ΠΕΔΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΩΝ ΤΟΥ. ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΨΕΥΔΗ ΤΩΝ ΔΟΛΙΩΝ ΓΕΛΟΙΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΛΥΤΩΝ ΑΛΗΘΕΙΩΝ, Η ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ, ΕΦΕΡΑΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ, ΠΙΣΤΕΥΕΙ, ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΕΜΑΘΑΝ, ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΣΟΣ ΧΩΡΟΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΟΣΟ ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΙΩΝΕΙ. 

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ, ΦΡΙΚΤΟ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΦΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΜΑ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΝΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ, ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΗΣΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΑΚΡΙΝΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΗ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΙΕΡΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΚΑΙ ΙΕΡΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΛΥΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΩΝ ΑΛΗΘΕΙΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΙΑΣΠΑΣΗ. ΝΑ ΕΝΘΥΜΕΙΣΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΥΠΩΘΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΔΙΑΣΠΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΙΣΟΖΥΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ  ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΜΕΣΩ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΣΟΥ. ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΜΕΣΩ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗΣ ΔΙΑΣΠΑΣΗΣ, ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΕΙΟ, ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΕΙΟ, ΩΣ ΤΟ ΚΟΣΜΗΜΑ ΤΩΝ ΚΟΣΜΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΩΣ ΤΟ ΚΟΣΜΗΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΚΟΣΜΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 7 ΕΒΔΟΜΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ, Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. 

ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΝΟΗΣΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟΝ ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ «ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΟΡΙΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ», ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΡΙΑΔΩΝ ΚΟΣΜΟΙ «ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΚΟΣΜΟΙ» ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗ: «Η ΘΕΑΣΗ ΤΩΝ ΚΟΣΜΩΝ, Η ΘΕΑΣΗ ΤΩΝ ΘΕΙΩΝ ΚΟΣΜΟΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΕΙΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, Η ΘΕΑΣΗ ΤΩΝ ΘΕΩΝ, Η ΘΕΑΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΣΜΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΘΕΑΣΗ, ΠΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗ ΟΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗ ΤΟΥΣ. ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ, ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΗ, ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΘΕΑΣΗ, ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗ». ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ!! ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ, ΦΥΓΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΤΗΣ ΛΗΘΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑΣ ΣΟΥ! ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΟΤΙ Η ΑΠΕΙΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΟΓΜΑ Ή ΘΡΗΣΚΕΙΑ Ή ΟΜΑΔΑ Ή ΝΟΜΟΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ Ή ΑΙΡΕΣΗ Ή ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ, ΟΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΓΗΙΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΑΣ.  

ΑΚΟΜΗ, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙΣ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ, ΜΙΑΡΟ, ΜΙΑΣΜΑΤΙΚΟ, ΟΠΩΣ ΔΟΓΜΑ, ΙΕΡΑΤΕΙΟ, ΔΟΞΑΣΙΑ, ΤΕΛΕΤΗ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΒΑΛΕΙ Ο ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΠΙΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΝΟΥΣ ΣΟΥ! ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΑΙΣΟΥΝ ΤΟ ΑΔΗΦΑΓΟ ΖΩΟ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ, ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΜΕ ΨΕΥΔΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΜΕ ΑΛΛΟΙΩΣΕΙΣ, ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΑΜΑΘΕΙΑ, ΜΕ ΝΟΗΣΗ ΕΝΤΟΜΟΥ, ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΩΣΤΟΣΟ ΤΟ ΥΠΑΡΞΙΑΚΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΘΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΩΣΤΕ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΣΩ ΑΥΤΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΡΡΩΣΤΟΙ, ΜΩΡΟΙ, ΑΝΟΗΤΟΙ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ, ΤΟΥΣ ΦΤΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΟΥΝ ΑΚΟΜΗ. ΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ, ΤΗΝ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΝΟΥ «ΔΙΟΤΙ ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΟΛΑ! ΜΑΤΙΑ, ΑΥΤΙΑ, ΓΛΩΣΣΑ, ΑΦΗ, ΟΣΦΡΗΣΗ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ! ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Η ΓΛΩΣΣΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΔΗ» !!! ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗ, ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΕΙΡΗ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΤΗΣ, ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΑΠΕΙΡΗΣ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΘΕΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ. ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΚΑΛΩΝΤΑΣ, ΠΡΟΣΚΑΛΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΕΛΙΧΘΟΥΝ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΝ, ΟΣΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΕΛΟΥΝ, ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥΣ… «ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΖΩΑΚΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΤΜΗΜΑΤΑ, ΧΩΡΟΥΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥΣ ΤΗΣ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗΣ ΑΛΛΟΙΩΝΟΝΤΑΣ, ΠΑΡΑΧΑΡΑΣΣΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΦΡΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗ ΓΙΑ ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ, ΓΙΑ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΤΩΝ  ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΑΙΣΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΩΝ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ ΣΟΥ, ΒΕΒΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗ ΚΑΙ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ». 

ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ «ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙΡΟΣ, ΧΡΟΝΟΣ, ΩΡΙΜΟΣ ΧΡΟΝΟΣ», ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΟΣΟ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΤΑ ΑΙΣΘΗΤΗΡΙΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΛΗΠΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΚΩΔΙΚΟ 600 ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ. ΑΡΧΙΚΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΓΕΩΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΕΡΕΩΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΗΣ ΜΕΣΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΝΟΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΤΗΡΩΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΟΖΥΓΙΑ ΤΩΝ ΟΡΚΩΝ - ΝΟΜΩΝ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΟΛΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΚΑΙ ΥΠΟΣΥΝΟΛΟ ΕΩΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΜΕΓΙΣΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΚΑΙ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΟΛΙΚΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗΣ 1 ΜΟΝΑΔΑΣ, ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ, ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ.
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ:Ο ΙΕΡΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ




Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ - ΤΟ ΙΕΡΟΤΑΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΕΠΟΣ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ, Ο ΕΛΛΗΝ, ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ!

ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΜΕΣΩ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗΣ ΔΙΑΣΠΑΣΗΣ, ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΕΙΟ, ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΕΙΟ, ΩΣ ΤΟ ΚΟΣΜΗΜΑ ΤΩΝ ΚΟΣΜΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΩΣ ΤΟ ΚΟΣΜΗΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΚΟΣΜΩΝ, ΤΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 7 ΕΒΔΟΜΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ, Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!
ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΝΟΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ, ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΠΟΛΕΜΗΘΗΚΑΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ.
ΑΠΕΙΡΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΕΝΑΝ, ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ, ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΕΙΡΗ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΓΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΧΑΡΑΞΕ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 9 ΕΝ ΝΕΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ ΤΩΝ Α ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ Ω ΩΜΕΓΑ.


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΣΤΟ 2168009810
ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΡΟΝΟΧΩΡΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΛΗΘΗ ΚΡΥΒΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΗ ΜΠΟΡΩΝΤΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΣΤΟ 2168009810
 

Το Αγροτικής Ανάπτυξης είπαμε κύριε Βορίδη, ΟΧΙ το Άνευ Χαρτοφυλακίου

ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΠΟΥ ΟΙ ΕΧΟΝΤΕΣ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΑΝ Σ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΕΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΒΙΤΡΙΝΑ. ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΒΙΤΡΙΝΑ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΠΡΟΪΌΝΤΩΝ. ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ

Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι

Υπουργείο Άνευ Χαρτοφυλακίου ονομαζόταν μέχρι το 1989 το σημερινό Επικρατείας. 
Ο ρόλος του συγκεκριμένου Υπουργού δεν ήταν ποτέ σαφής, καθώς οι αρμοδιότητές του 
καθορίζονται από τον εκάστοτε Πρωθυπουργό με ΦΕΚ. 
Άλλες φορές τη θέση έπαιρνε ένας οργανωτικός τεχνοκράτης, άλλοτε ένας άνθρωπος 
του στενού κύκλου του Πρωθυπουργού και άλλοτε ένας άνθρωπος 
γνωστός για τη στάση και τις ιδέες του με αρμοδιότητα την ιδεολογική βιτρίνα της κυβέρνησης.

Στην πραγματικότητα οι περισσότεροι ανήκαν στην πρώτη και τη δεύτερη κατηγορία. 
Ταξιδευτές ανά την Ελλάδα, επόπτες, επικοινωνιακοί ή διασυνδέτες Μαξίμου – πολιτικού ρεπορτάζ. 
Όμως αυτοί που έμειναν στην ιστορία με αυτή τη θέση, αυτοί που για πάντα 
θα τους θυμόμαστε (και) ως Υπουργούς Άνευ Χαρτοφυλακίου, ανήκουν στην τρίτη κατηγορία.
Πρόσωπα που ίσως χρησιμοποιήθηκαν περισσότερο από ότι χρησιμοποίησαν 
την θέση που κατείχαν.

Χαρακτηριστικά παραδείγματα

Στην διορισμένη από τους Άγγλους κυβέρνηση Θεμιστοκλή Σοφούλη 1945, εν αναμονή του 
εμφυλίου, Υπουργός Άνευ Χαρτοφυλακίου διετέλεσε μεταξύ άλλων ο Νίκος Καζαντζάκης
Μία φιγούρα ενωτική, ένας φιλοσοβιετικός σε μία αντικομουνιστική κυβέρνηση, 
ένας άνθρωπος που μόνο με τη συμμετοχή του, θεώρησαν ότι μπορεί να αποτρέψει τα χειρότερα. 
Δυστυχώς. Μετά από 46 μέρες απραξίας παραιτήθηκε, λίγες 
εβδομάδες πριν την επίσημη έναρξη του εμφυλίου.

Κατά τον ίδιο τρόπο, η κυβέρνηση Κωνσταντίνου Μητσοτάκη το 1990 εξέθεσε στη βιτρίνα 
τον Μίκη Θεοδωράκη, στη θέση του Υπουργού Άνευ Χαρτοφυλακίου
Παρατίθεται απόσπασμα από συνέντευξη του Μίκη στην Ελευθεροτυπία το 2008.

Πώς έγινε και πήγατε μαζί με το Μητσοτάκη;
«Είχε προηγηθεί το σκάνδαλο Κοσκωτά, που δεν ήταν μόνο ένα σκάνδαλο οικονομικό, 
ήταν και σκάνδαλο Τύπου και μην ξεχνάς ότι τα πρώτα πυρά εναντίον του Παπανδρέου 
ξεκίνησαν από εφημερίδες που τον υποστήριζαν, όπως η δική σας. 
Ο Ανδρέας ήταν ένας άνθρωπος εγωκεντρικός και τα πρότυπά του ποια ήταν;  
Ο Καντάφι, ο Άσαντ, ο Σαντάμ Χουσέιν. Λοιπόν· ο Ανδρέας συνέλαβε αυτή τη μονοκρατορία 
με πολιτικά και εκλαϊκευτικά μέσα.  Μολονότι είχε το μονοπώλιο της ΕΡΤ, 
τον ενοχλούσε ότι υπήρχαν δικές του εφημερίδες που του έκαναν κριτική. 
Δεν το ήθελε αυτό, ήθελε ένα είδος πολιτισμένης δικτατορίας -γι′ αυτό κι εγώ ξεσηκώθηκα».

Ο σημερινός Άνευ Χαρτοφυλακίου

Με βάση τη φυσική συνέχεια έχουμε δύο Υπουργούς Άνευ Χαρτοφυλακίου. 
Τους κύριους Γεραπετρίτη και Πιερρακάκη. Όμως και οι δύο θυμίζουν περισσότερο τους 
Υπουργούς της πρώτης και της δεύτερης κατηγορίας. Διατηρούν σαφείς αρμοδιότητες: οργανωτικές, 
διαδικαστικές, εποπτικές επικοινωνιακές.
Υπάρχει όμως και ένας Υπουργός που λειτουργεί σα να μην έχει χαρτοφυλάκιο. 
Ένας Άνευ Χαρτοφυλακίου της τρίτης κατηγορίας. Και εδώ προκύπτει ένα ζήτημα. 
Γιατί στην πραγματικότητα διαθέτει χαρτοφυλάκιο και μάλιστα ένα από τα σημαντικότερα. 
Αυτό που μας ταΐζει. Το Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (ΥπΑΑΤ).
Αν παρατηρήσει κανείς το λογαριασμό του κυρίου Βορίδη στο Youtube, θα δει ότι σχεδόν 
καθημερινά δίνει συνέντευξη σε κάποιο κανάλι. Αυτό θα ήταν πολύ καλό για τον αγροτικό τομέα, 
μιας και οι ΥπΑΑΤ – πόσο μάλλον οι αγρότες – σπανίως είχαν καθημερινό βήμα στην τηλεόραση.

Από την άλλη, αν παρατηρήσει κανείς τις δημοσιεύσεις του Γραφείου Τύπου του ΥπΑΑΤ 
στην κατηγορία συνεντεύξεις, θα νομίσει ότι έχουμε ακόμα ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό βέβαια 
δεν συμβαίνει επειδή ο Υπουργός θεωρεί το YouTube σημαντικότερο από το Υπουργείο,
 ούτε από το Γραφείο Τύπου. 
Αλλά γιατί σε καμία από αυτές τις συνεντεύξεις δεν μίλησε (αρκετά ή και καθόλου) για τα 
θέματα του Υπουργείου.

Ο σημερινός ΥπΑΑΤ

Ο κύριος Βορίδης έχει περάσει από διάφορα δεξιά κόμματα και παρατάξεις (ΕΠΕΝ, 
Ελληνικό Μέτωπο, ΛΑΟΣ, ΝΔ) και έχει μία πολύ σαφή και συγκεκριμένη πολιτική θέση. 
Πολιτική θέση που χρειάζεται η κυβέρνηση ως βιτρίνα. Ταυτόχρονα είναι (ακόμα θεωρώ) 
πολύ αγαπητός στους αγρότες. Η δημοτικότητά του στις τάξεις των αγροτών ήταν και ο 
μόνος λόγος της συγκεκριμένης Υπουργοποίησης.

Σε πρώτη ματιά αυτό φαίνεται λάθος. Νομοτελειακά θα οδηγήσει στη μείωση της 
δημοτικότητας του Υπουργού στις τάξεις των αγροτών. Ένα Υπουργείο που η κεφαλή του 
ασχολείται συνεχως με άλλα θέματα δεν εμπνέει εμπιστοσύνη· και πως θα μπορούσε.

Αυτό το ξέρει καλά η κυβέρνηση αλλά και ο ίδιος. Αλλά όσο η δουλειά στη βιτρίνα πηγαίνει καλά, 
τα παραπάνω είναι άνευ…σημασίας. Γιατί ο κύριος Βορίδης εκλέγεται στη Αττική
Η εκλογική περιφέρεια Α’ Ανατολικής Αττικής είναι από τις λίγες περιοχές της Αττικής 
που διαθέτουν ακόμα καλλιεργήσιμες εκτάσεις, και αυτό είναι ότι πιο κοντινό 
θα μπορούσε να έχει ένας δικηγόρος στην Αττική με το ΥπΑΑΤ.

Ο αυριανός ΥπΑΑΤ
  • Ο αγροτικός κόσμος θέλει έναν Υπουργό που να:
  • ξέρει τη ζωή της επαρχίας και ας μην ξέρει της πόλης
  • γνωρίζει τους αγρότες/ κτηνοτρόφους και ας μην γνωρίζει διευθυντές
  • ξέρει τη δουλειά στο χωράφι και ας μην ξέρει αυτή του γραφείου
  • μιλά στην τηλεόραση για τα προβλήματα των αγροτών και ας μην ξέρει να σχολιάσει 
τα υπόλοιπα
  • να δημοσιεύει τις συνεντεύξεις του μέσω Γραφείου Τύπου και ας μην ξέρει από YouTube
  • να είναι η βιτρίνα του πρωτογενή τομέα· και τότε σίγουρα θα είναι και βιτρίνα της κυβέρνησης
Η κυβέρνηση ας έχει ιδεολογική βιτρίνα. Οφείλει να έχει. Το αν είναι κατάλληλος 
ο κύριος Βορίδης γι αυτό δεν αφορά κανέναν άλλο παρά μόνο την ίδια τη ΝΔ και πόσο
 δεξιά θέλει να φαίνεται. Όμως η αδιαφορία του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης 
και Τροφίμων για τα θέματα του Υπουργείου του μας αφορά όλους άμεσα. 
Τουλάχιστον όσους τρεφόμαστε σε αυτό τον τόπο.  Ζώα, φυτά και ανθρώπους!

ΠΗΓΗ:
ΕΝΩΣΟΥ ΣΗΜΕΡΑ, ΧΘΕΣ, ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ. ΠΕΤΑΞΕ ΕΞΩ 
ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΘΕ ΤΙ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΤΥΛΙΓΜΑ ΤΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ 
ΣΕ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΣΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ. ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΟΥΤΕ ΒΙΤΡΙΝΑΣ ΟΥΤΕ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ. 
ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ. ΜΟΝΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΘΑ 
ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ 
ΔΙΚΑΙΟΥ ΑΛΗΘΙΝΗ ΧΩΡΙΣ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΒΙΤΡΙΝΕΣ.



Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΟΥΠΕΡ ΔΕΣΜΕΥΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟ


Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΟΥΠΕΡ ΔΕΣΜΕΥΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟ
Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΟΥΠΕΡ ΔΕΣΜΕΥΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟ

Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΟΥΠΕΡ ΔΕΣΜΕΥΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟ

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΟΥΛΑΤΣΟΓΛΟΥ ΣΤΟ ΕΛΕΥΣΙΣ ΡΑΔΙΟ 17-7-2020
ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΑΠΟΒΙΟΜΗΧΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΓΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΟΤΑΞΟΥΝ.
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΑΙΟΛΙΚΑ ΠΑΡΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΟΙΤΑΝΕ ΤΟ ΑΙΤΙΑΤΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ. ΚΛΕΙΝΟΥΝ 14 ΛΙΓΝΙΤΙΚΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΤΑΘΕΡΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΔΕΝ ΒΑΣΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΤΙΣ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ.
ΤΑ ΑΙΟΛΙΚΑ ΠΑΡΚΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΙΩΝΟΥΜΕ.
ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΑΙΩΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΑΣΕΙΣ ΘΕΜΕΛΑ.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΤΟΥ ΑΠΟ ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟΙ. ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΑΞΙΑΚΟ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ. ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ.
ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΤΑ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΤΑ 70%. ΔΗΛΑΔΗ ΤΡΕΛΑNΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ; ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ;
ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΒΙΟΜΗΧΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΟΥΠΕΡ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ 17.02.1940 Φ.Ε.Κ. 65 ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ 2220/1940. Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΡΘΕ ΣΤΙΣ 14.02.1940 ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ.
ΑΥΤΗ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΓΙΝΕ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΧΕΛΩΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΑΕΙ, ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΥΝ ΤΑ ΥΔΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.
ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΥΔΡΟΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΑΧΕΛΩΟ ΠΟΤΑΜΟ. ΣΤΑ ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΙΑΚΜOΝΑ. ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΤΑΜΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
ΤΟ ΟΞΥΜΩΡΟ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΚΟΥΠΕΡ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ Β ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΨΑΝΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ.
ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 57 ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΓΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΥΔΡΟΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΧΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΘΑ ΤΑ ΕΙΣΑΓΟΥΝ ΑΠΟ ΕΞΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΔΑΣΜΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΑΜΕΙΟ.
ΣΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΤΩΝ ΚΡΕΜΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΦΡΑΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Η ΛΙΜΝΗ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΟΠΟΥ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Η ΛΙΜΝΗ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ 15 ΧΩΡΙΑ.
ΝΑΙ ΣΗΚΩΣΑΝ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΑΛΛΑ ΑΠΑΛΛΩΤΡΙΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΔΩΣΑΝ
ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΠΟΙΑ ΑΚΑΤΕΡΓΑΣΤΑ ΜΕΤΑΛΛΕΥΜΑΤΑ ΥΛΙΚΑ ΟΛΟΣ Ο ΟΡΥΚΤΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΕΞΑΓΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΑΣΜΟΙ, ΦΟΡΟΙ.
ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΑΥΤΗ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΕΥΜΑΤΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΧΡHΣIΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΑ ΝΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΔΡΟΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΛΟΓΟ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.
ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΤΟ 1979 ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ.
ΤΟ Φ.Ε.Κ. 170 ΝΟΜΟΣ 945 ΥΠΟΓΡΑΦΤΗΚΕ 27 ΙΟΥΛΙΟΥ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΨΗΦΙΣΗ. ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΣΤΙΣ 27 ΙΟΥΝΙΟΥ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΡΙΝ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΟ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ.
ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΑΠΟΔΟ. ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΡΙΝ ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΩΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΤΟΤΕ ΧΩΡΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝΕ ΜΠΕΙ ΜΕΣΑ. ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΠΟΙΕΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΧΩΡΕΣ.
ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΝ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ. ΜΙΛΑΜΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΛΕΤΟΝΙΑ ΕΣΘΟΝΙΑ ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ.
ΟΥΤΕ Η ΡΩΣΙΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΟΤΕ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ Η ΡΩΣΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΤΟ 1989 ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΕΣΤΡΟΙΚΑ. ΕΚΕΙ ΟΜΩΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΑΜΕ ΓΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΑΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΛΥΒΑ ΜΑΣ.
ΤΟ 1979 ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΣΤΗΝ ΤΟΤΕ Ε.Ο.Κ. ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΠΟΙΑ ΚΡΑΤΗ ΘΑ ΠΡΩΤΟΒΑΛΟΥΝ ΜΕΣΑ
ΤΟ 1987 ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟΤΕ ΒΓΗΚΕ ΤΟ Φ.Π.Α. ΤΟ Φ.Π.Α. ΤΟ ΠΗΓΑΝ 18%. ΝΑΙ ΑΛΛΑ Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΚΑΘΙΕΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΟΥ ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ ΤΟ 1992. ΕΜΕΙΣ ΚΥΡΙΟΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΘΙΕΡΩΘΕΙ Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ Ε.Ο.Κ. ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΠΛΗΡΩΝΑΜΕ ΦΟΡΟΥΣ; ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ; ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ;
ΤΟ 2001 ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΥΡΩ. ΑΝ ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΟΤΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΜΑΡΚΟ ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΑΜΕ 170 ΔΡΑΧΜΕΣ ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΕΥΡΩ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΓΟΡΑΖΕ ΤΟ ΕΥΡΩ ΕΝΑ ΠΡΟΣ ΕΝΑ.
ΕΝΑ ΜΑΡΚΟ ΕΝΑ ΕΥΡΩ. ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΕΥΡΩ ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΑΜΕ 340,75 ΔΡΑΧΜΕΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ 6 ΦΟΡΕΣ ΠΑΝΩ, ΜΑΣ ΜΕΙΩΣΑΝΕ ΕΜΑΣ ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΜΙΣΗ ΤΙΜΗ ΠΟΥ Η ΔΡΑΧΜΗ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ ΘΑ ΠΩ.
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝΕ ΟΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟ. ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟ ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΤΟΝ ΚΑΝΑΤΕ.
Ο ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ Η ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΦΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ
ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΩΣΕΙ 14 ΧΡΟΝΙΑ Φ.Π.Α. 8 ΦΟΡΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΑΕΠ ΜΑΣ. ΠΟΥ; ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ; ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΕΞΟΔΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΥΡΩΠΗ ΠΕΝΤΕ ΓΡΑΦΕΙΑ;
Η ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΤΑ ΟΥΣΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΟΝΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΤΟ ΥΠΑΡΚΤΟ ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΕΙΧΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΛΗΘΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ.
ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΧΡΕΟΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΑΝ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΖΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΥΘΥΝΕΣΑΙ ΕΣΥ ΓΙ ΑΥΤΟ
Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ Η ΙΑΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΑΥΤΟΙ.
Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΜΜΑΤΑ. Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΧΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ. ΚΑΛΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑ ΔΗΜΟΤΗ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΕΣΥ.
ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΗΣΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΣΕ ΠΡΟΔΟΣΑΝ. ΔΕΝ  ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΣΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ.
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΔΡΟΣΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ: ΔΗΜΟΣ ΔΗΜΑΡΕΣΗΣ

ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΟΙ ΚΑΤΩΘΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199/2015 ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ.

7.0. ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ – ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Η βιομηχανία θα δομηθεί να παρέχει αυτάρκεια σε όλους τους τομείς. Αυτό θα επιτευχθεί λαμβάνοντας πάντα υπόψη τις παγκόσμιες συνθήκες για πιθανές συνεργασίες, εκτέλεση σχεδίων και επενδύσεων στους πιο νευραλγικούς τομείς.
7.1. Η βιομηχανία θα δομηθεί πάνω στο πλαίσιο της τεχνολογίας αιχμής του σημερινού παγκόσμιου γίγνεσθαι με προοπτική την ανάπτυξη πρωτοπόρων και καινοτόμων τεχνολογιών οι οποίες ως ευρεσιτεχνίες βρίσκονται στα χέρια της Ελλήνων Πολιτείας καθώς επίσης θα κληθούν οι απανταχού Έλληνες πολίτες, επιστήμονες, εφευρέτες για να προσφέρουν τις γνώσεις τους και την ευφυΐα που έχουν κληρονομήσει από το γένος μας, στην Ελλήνων Πολιτεία.
7.2. Η βιομηχανία θα στηριχθεί στις πρώτες ύλες, που βρίσκονται στην Ελληνική γη.
7.3. Δίδεται ιδιαίτερη βαρύτητα στον εξορυκτικό και μεταλλευτικό κλάδο για να υπάρξει υποδομή παραγωγής των πρώτων υλών, που είναι αναγκαία για την βιομηχανική δραστηριότητα. Θα δοθεί ιδιαίτερη βάση στην παραγωγή σπάνιων μετάλλων, σπάνιων γαιών που βρίσκονται στην Ελληνική γη καθώς και η εκμετάλλευση τους.
7.4. Ειδικές μονάδες για καλύτερους τρόπους μεγιστοποίησης της εκμετάλλευσης, ειδικά βελτιωτικά και προστατευτικά μέτρα για τους βιοτικούς, αβιοτικούς, ενεργειακούς ή/ και εν δυνάμει φυσικούς πόρους όπως αυτοί κατηγοριοποιούνται σε ανανεώσιμους και μη ανανεώσιμους: Ατμοσφαιρικός αέρας, νερό, έδαφος, φυσική χλωρίδα και πανίδα, ορυκτός πλούτος υπεδάφους, ηλιακή ακτινοβολία, φυσική ομορφιά κ.ο.κ.
7.5. Όλη η παραγωγή από τα μεταλλεία της Ελλάδος θα χρησιμοποιούνται ως πρώτη ύλη στην ελληνική μεταποιητική βιομηχανία. Δεν θα εξάγονται πρωτογενής πρώτες ύλες παρά μόνο μεταποιημένα βιομηχανικά προϊόντα, που θα περιλαμβάνουν την υπεραξία της μεταποίησης. Με αυτό τον τρόπο η Ελλάδα καθίσταται αυτάρκης και αυτοδύναμη στις βιομηχανικές πρώτες ύλες.
7.6.  Για την ανταγωνιστικότητα των βιομηχανικών προϊόντων η προϋπόθεση που χρειάζεται, είναι να σταματήσει η υπερεκμετάλλευση των πόρων ενέργειας για λόγους κερδοσκοπικούς και η αναπροσαρμογή του κόστους της ενέργειας σε χαμηλότερες τιμές.
7.7.  Για  να  υλοποιηθεί  ένας  τέτοιος  σχεδιασμός  χρειάζεται  χρήση ενέργειας χαμηλότερου κόστους. Η Ελλήνων Πολιτεία είναι έτοιμη να εφαρμόσει εναλλακτικές πράσινες τεχνολογίες, οι οποίες θα είναι υψηλών προδιαγραφών με πλήρη ασφάλεια και απόλυτο σεβασμό ως προς το περιβάλλον.
7.8. Μια από αυτές τις τεχνολογίες, που θα εφαρμοστούν, είναι παραγωγή υδρογόνου μέσω ηλεκτρολυτικής διαδικασίας με χρησιμοποιούμενη ενέργεια για ηλεκτρόλυση, την ηλιακή.
7.9. Όλες οι εναλλακτικές μορφές ενέργειας που θα χρησιμοποιηθούν θα έχουν σαν κατάληξη την χρήση ελεύθερης ενέργειας, που είναι η νομοτελειακή χρήση ενέργειας για τον πλανήτη μας.
Η Ελλήνων Πολιτεία θα καταστήσει το Ελληνικό κράτος πλήρως αυτοδύναμο βιομηχανικά και ενεργειακά θέτοντας το παγκόσμιο πρότυπο εφηρμοσμένης τέχνης του Λόγου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ: