ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ Christine Lagarde. ΠΩΣ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΦΟΥΣΚΑ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ… !!!

 



ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ Christine Lagarde.. ΠΩΣ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΦΟΥΣΚΑ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ… !!!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΙ ΜΑΘΕΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΦΟΥΣΚΑ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ… !!!

ΤΗΝ ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΑΤΕ ΤΗΝ ΕΙΧΑΤΕ ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΗ ΤΩΡΑ ΖΩΑ ΧΑΡΤΙΑ ΜΟΙΡΑΖΩ ΕΓΩ

ΔΗΜΟΣΙΕΎΤΗΚΕ Μαΐ 24, 2018 στις 15:18

ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΕΠΑΡΣΗ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΕΥΦΥΙΑ. ΕΧΟΥΝΕ ΦΑΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ 200 ΕΤΩΝ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΥΠΟΒΑΘΡΟ….

ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ, ΠΡΙΝ Ο ΜΠΑΜΠΟΥΛΑΣ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΤΑΝΤΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΙΧΕ ΡΥΘΜΙΣΤΕΙ ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ . ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ. ΣΩΣΤΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟ ΔΟΛΑΡΙΟ ΠΙΑ, ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΔΟΛΑΡΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ… ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΟ ΔΟΛΑΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΝΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΞΤΕ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΝΟΜΙΣΜΑ!!

Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΝΟΜΙΣΜΑ! ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΤΟΝ “ΜΠΑΜΠΟΥΛΑ”.
Ο “ΜΠΑΜΠΟΥΛΑΣ” ΔΕΝ ΗΡΘΕ ..ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΙΩΝΙΖΕΤΑΙ … ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ!
ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΡΟΦΗΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΦΟΥΣΚΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΜΕ ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ!
ΟΛΟΣ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΕΘΝΟΣ!
ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ. ΕΝΩΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ!
Ο ΓΙΟΥΝΓΚΕΡ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΣΥΓΝΩΜΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΟΥΝ!
ΣΕ ΜΙΑ ΜΟΥ ΕΚΠΟΜΠΗ, ΠΡΙΝ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΠΑ:  ΤΗΝ ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΑΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΧΑΤΕ ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΙΖΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ.., ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΕΔΩ.  ΚΑΙ ΤΗ ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΗ ΤΗ ΞΕΡΩ.  ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΓΚΑΝΙΟΤΑ, ΘΑ ΜΟΙΡΑΖΩ ΕΓΩ ΦΥΛΛΑ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΚΛΕΨΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΑΣ.

απομαγνητοφώνηση:

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ Christine Lagarde (απομαγνητοφώνηση) Μαΐ 24, 2018

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook
ΠΗΓΗ https://www.e-synews.gr/wp/
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΑΖΕΜΕΝΗ, ΠΛΑΙΣΙΩΜΕΝΗ ΜΕ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ, ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.
3. ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΗΜΩΝ: http://dimoi.oramaellas.gr
4. ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ: http://trapeza-anatolis.oramaellas.gr
5. ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΧΣ: http://txs.oramaellas.gr
____________________________________________________________________________






___________________________________________________________________________________________________
Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΙΣΑΤΙΔΟΣ
4ο ΧΛΜ Ε.Ο. ΠΥΡΓΟΥ - ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΒΑΡΒΑΣΑΙΝΑ
ΤΗΛ: 26210 45035
KIN: 6907006450 - 6945884948
email: e.sy.pisatidos@gmail.com

ΗΛΙΑΚΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΩΡΑΛΟΙ ΤΟΥ 13 ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ

 




ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ Η 1 ΠΡΩΤΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΔΙΑΣΠΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΟΛΙΚΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΚΩΔΙΚΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΑΡΙΘΜΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ ΩΣ Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ, ΤΟ ΤΕΡΜΑ, ΤΟ ΤΑΒΑΝΙ ΤΩΝ ΚΟΣΜΙΚΩΝ ΙΕΡΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ
ΑΡΙΘΜΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.
ΟΛΗ Η ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΔΟΜΗΣΗ ΣΥΣΤΑΣΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΙΩΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥ ΜΕΓΙΣΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ.



ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΩ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ, ΜΕΓΙΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ 13ΟΥ ΔΕΚΑΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ, ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΨΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΜΕΘΕΚΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ.



ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΟΥ 
ΕΙΝΑΙ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ



ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΣΥΜΠΑΝ ΑΡΤΕΜΗ, Η ΔΟΜΗ ΤΗΣ ΜΗΤΡΑΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΣΟΥ, ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ Α, Β,Γ, ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ ΣΤΟ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ. ΚΑΙ ΟΙ 3 ΤΡΕΙΣ ΣΕΙΡΙΟΙ Α, Β, Γ ΚΑΘΕ ΥΠΕΡΙΩΝΑΣ ΗΛΙΟΣ ΣΕΙΡΙΟΣ ΩΣ Ο 13ΟΣ ΔΕΚΑΤΟΣ ΤΡΙΤΟΣ ΕΧΕΙ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΗΛΙΟΥΣ ΙΩΝΕΣ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ΚΑΙ Ο ΣΕΙΡΙΟΣ Β ΚΑΙ Ο ΣΕΙΡΙΟΣ ΓΑΜΑ.



Η ΠΑΝΙΕΡΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΩΝ 3 ΤΡΙΩΝ ΣΕΙΡΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΣΤΟ
 ΜΕΓΙΣΤΟΝ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ, ΣΤΟΝ 13 ΔΕΚΑΤΟΝ ΤΡΙΤΟ, ΣΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΤΟΝ ΩΜΕΓΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ 1 ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ, Ο 13 ΕΚΑΤΟΣ ΤΡΙΤΟΣ, Ο ΕΝΑΣ, Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΩΜΕΓΑ. ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΟΛΟΤΗΤΕΣ ΣΥΝΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΩΣ ΑΠΟΛΥΤΗ ΙΕΡΗ ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΙ ΜΗΤΡΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΜΑΣ ΑΡΤΕΜΗ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΤΙΣ ΙΕΡΕΣ ΔΙΑΣΠΑΣΕΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΔΟΜΗΜΕΝΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΕΡΟ ΚΩΔΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ. 
ΟΠΟΥ Ο ΚΑΘΕ ΙΩΝΑΣ ΗΛΙΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΟΣ ΣΕΙΡΙΟΥ ΕΧΕΙ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΩΣ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ 13ΟΣ ΔΕΚΑΤΟΣ ΤΡΙΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΩΝΑΣ ΗΛΙΟΣ 1+12 ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΥΠΟΔΙΑΙΡΕΣΕΙΣ ΤΟΣΟ ΚΑΤΩ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΔΟΜΗΣΗ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΙΕΡΟΥ ΜΕΓΙΣΤΟΥ ΤΩΝ ΜΕΓΙΣΤΩΝ, ΚΡΑΤΙΣΤΟΥ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΣΤΩΝ, ΙΕΡΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ, ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ 13 ΔΕΚΑΤΟ ΤΡΙΤΟ, ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΩΜΕΓΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΗΣΟΥΝ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ, ΤΟΝ ΠΑΝΙΕΡΟ ΙΕΡΟ ΚΩΔΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ ΚΑΙ ΥΠΕΡΟΝΤΟΤΗΤΑ, ΤΟΝ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΥΠΕΡΜΕΓΙΣΤΟ 13Ο ΔΕΚΑΤΟ ΤΡΙΤΟ, ΤΟΝ ΕΛΛ-ΗΝ, ΤΟΝ ΩΜΕΓΑ.

ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ, ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝΚΑΙ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΑΠΕΙΡΗ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥ, ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ 13ΟΥ ΔΕΚΑΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ 13 ΩΣ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ, ΜΕΓΙΣΤΟ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΝ.ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΣ, ΤΟ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο 1ΟΣ ΠΡΩΤΟΣ ΙΕΡΟΣ ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΣΚΑΛΑ– ΣΚΑΛΟΠΑΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ
ΙΔΙΟΝ ΤΟΝ 13Ο ΔΕΚΑΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΙΕΡΟ ΚΩΔΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ.
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ:ΗΛΙΑΚΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΩΡΑΛΟΙ ΤΟΥ 13 ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΑΖΕΜΕΝΗ, ΠΛΑΙΣΙΩΜΕΝΗ ΜΕ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ, ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.
3. ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΗΜΩΝ: http://dimoi.oramaellas.gr
4. ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ: http://trapeza-anatolis.oramaellas.gr
5. ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΧΣ: http://txs.oramaellas.gr
____________________________________________________________________________






___________________________________________________________________________________________________
Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΙΣΑΤΙΔΟΣ
4ο ΧΛΜ Ε.Ο. ΠΥΡΓΟΥ - ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΒΑΡΒΑΣΑΙΝΑ
ΤΗΛ: 26210 45035
KIN: 6907006450 - 6945884948
email: e.sy.pisatidos@gmail.com

ΓΕΝΑΘΛΟΝ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΘΛΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ


ΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΖΩΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗΣ ΑΛΛΟΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΚΑΙ ΛΕΞΕΙΣ, ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ «ΕΝ ΑΡΧΗ ΗΝ Ο ΛΟΓΟΣ, ΛΟΓΟΣ ΙΣΟΝ ΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΟΥ, ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΝΟΥ».
ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΘΛΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΟΥΝ. ΔΙΟΤΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΧΡΟΝΟ ΧΡΟΝΟ, ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑΣΤΑΣΙΚΟ ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΤΩΝ ΠΟΛΥΔΙΑΣΤΑΤΙΚΩΝ ΕΠΙΠΕΔΩΝ, ΤΩΝ ΠΕΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΤΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΚΟΣΜΙΚΗΣ ΠΟΛΥΕΠΙΠΕΔΗΣ ΖΩΗΣ, ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΠΟΛΥΦΑΣΜΑΤΙΚΟΥ ΒΙΟΥ ΤΩΝ ΘΕΙΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΤΑΤΟΣ ΑΘΛΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΑΞΙΝΟΜΗΘΕΙ, ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΔΗΛΩΘΕΙ Η ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΥΔΑΤΙΝΗ ΚΥΒΙΣΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥΣ.
ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΘΛΟΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΘΕΙΑΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΩΜΕγΑ. Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΘΛΟΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΙΩΤΑ, ΤΟΥΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ.
ΑΥΤΟ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΩΔΙΚΗ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ ΩΣ ΓΕΝΑΘΛΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΣΦΩΝΟΥΜΕ ΓΕΝΝΕΘΛΙΑΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΟΝ ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΟ, ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΤΟΠΟ. Η ΕΚΦΡΑΣΗ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑΣ, Η ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΕΝΝΟΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΑΘΛΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ
ΩΣ ΓΕΝΕΘΛΙΑ Η ΓΕΝΕΘΛΙΟ (ΣΠΑΝΙΩΣ), ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟΝ ΨΕΥΤΙΚΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΘΛΙΑ ΓΕΝΝΑ, ΓΕΝΝΑ ΑΘΛΙΑ, ΣΙΧΑΜΕΝΗ ΒΡΩΜΕΡΗ ΓΕΝΝΑ, ΜΙΑΡΗ ΑΘΛΙΑ ΓΕΝΝΑ.
ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ, ΕΜΑΘΑΝ ΚΑΙ ΧΑΡΑΞΑΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΕΚΦΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ, ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΣΟΥ, ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΜΟΥ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΒΡΙΖΕΙΣ, ΝΑ ΒΕΒΗΛΩΝΕΙΣ, ΝΑ ΚΑΤΑΡΙΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΠΙΛΩΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΓΕΝΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΟΝΟΥ ΣΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΚΟΛΙΑ, ΓΕΛΩΝΤΑΣ, ΠΑΝΤΑ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙΣ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΣΟΥ, ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΓΕΝΝΑ ΣΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΕΙΣ, ΤΙ ΛΕΣ, ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ, ΤΙ ΚΑΤΑΡΙΕΣΑΙ, ΤΙ ΞΕΣΤΟΜΙΖΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΣΟΥ, ΟΛΟ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ ΣΟΥ.
ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΑ, ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΧΑΡΑΓΕΣ ΝΑ ΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΘΡΕΥΕΣΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΕΚΔΗΛΩΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΒΙΟ ΣΟΥ.
ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ, ΔΙΔΑΧΕΣ, ΤΑ ΧΑΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΜΙΑΡΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΩΝ ΒΔΕΛΥΡΩΝ ΖΩΩΝ.
Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΚΡΙΒΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥ ΛΟΓΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΑΘΛΟ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΘΑ ΤΑ ΠΡΟΦΕΡΕΙΣ ΩΣ ΓΕΝΑΘΛΟΙ ΑΘΛΟΙ ΠΟΛΛΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

ΓΕΝΑΘΛΟ : Ο ΑΘΛΟΣ ΤΗΣ ΓΕΝΝΑΣ ΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ
ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΝΑ ΝΟΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ, ΤΟΥ ΚΑΤΩ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΚΟΣΜΟΥ, ΟΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΕΣ ΑΝΕΛΙΣΣΟΝΤΑΙ, ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΘΛΟΥΣ ΚΑΙ ΩΣ ΑΞΙΟΙ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ, ΕΝΣΑΡΚΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΥΔΑΤΙΝΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΚΑΙ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΛΟΓΙΑ ΣΑΣ ΛΕΓΩ ΟΤΙ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΥΔΑΤΙΝΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ.
ΑΡΑ, ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ, ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΕΣΑΙ, ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΑΘΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΩ ΚΟΣΜΟΥ, ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΝΩ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΩ ΚΟΣΜΟ, ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΘΛΟ ΤΟΥ ΚΑΤΩ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΑΘΛΟ ΤΟΥ ΑΝΩ ΚΟΣΜΟΥ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΓΕΙΩΣΗ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΓΕΝΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.
ΣΤΟΝ ΓΕΝΑΘΛΟ, ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΑΘΛΟ, ΤΟΝ ΓΕΝΑΘΛΟ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΙΩΤΑ, ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΤΡΙΑΔΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ: Ο ΓΟΝΕΑΣ ΠΡΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ, ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΤΑ ΖΕΙΝ, ΣΤΑ ΓΗΙΝΑ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ. ΕΤΣΙ, Ο ΓΟΝΕΑΣ ΠΡΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΕΣΤΗ ΣΤΑ ΓΗΙΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ, ΟΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΟΥ ΓΕΝΑΘΛΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΙΩΤΑ, ΑΜΕΣΩΣ Ο ΠΡΟΓΟΝΟΣ ΓΟΝΕΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΘΛΟΥΣ ΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΠΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΘΛΟΥΣ ΤΟΥ ΕΩΣ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΕΛΙΧΘΕΙ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΙΕΡΑΡΧΙΕΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ. ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ
ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΠΛΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ, ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑΥΤΟΣΗΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ, ΑΛΗΘΙΝΗ, ΙΔΙΑ.
ΔΙΟΤΙ ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ.
ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ - ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ - ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΙΣΟΖΥΓΙΑ ΟΡΚΩΝ - ΝΟΜΩΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΑΔΙΑ, ΣΤΑΣΕΙΣ, ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΑΣΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΔΙΑΣΤΑΣΙΚΑ ΠΕΔΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΗΣ ΚΟΣΜΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΒΙΟΥ, ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ, ΕΚΔΗΛΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ.
ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΟΧΡΟΝΙΚΗ ΚΟΣΜΙΚΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΓΕΝΑΘΛΟΥ, ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΘΛΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΠΑΤΡΩΑΣ ΟΥΣΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ.
ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΝΑ ΝΟΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ, ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΑΥΤΩΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΗΙΝΑ ΠΕΔΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΑ, ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΥΛΑ, ΟΡΑΤΑ ΚΑΙ ΑΟΡΑΤΑ. ΝΑ ΔΙΔΑΞΟΥΝ, ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΤΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΔΙΚΑΙΑ, ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ, ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ, ΔΡΩΜΕΝΑ, ΚΩΔΙΚΕΣ, ΟΠΛΑ, ΙΣΧΥ, ΔΥΝΑΜΗ, ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.
ΑΡΑ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ, ΕΦΟΣΟΝ ΑΝΕΛΙΧΘΗΚΕΣ ΣΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ, ΓΙΑΤΙ ΦΕΡΕΣΑΙ ΩΣ ΖΩΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ?? ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΕΡΕΣΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΙΩΤΑ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΙΣ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΓΕΛΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ, ΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΞΕΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ, ΒΡΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΣΟΥ, ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΑΘΛΙΑ ΜΙΑΡΗ ΓΕΝΝΑ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΩΣ ΔΡΩΜΕΝΟ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ, ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΩΣ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΞΕΦΩΝΙΖΟΥΝ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΣΟΥ, ΤΟ ΓΕΝΕΘΛΙΟ ΣΟΥ, ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΓΕΝΝΑ. ΠΩΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ;;; ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ;;;
ΤΑ ΓΕΛΟΙΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΤΟΥΣ, ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΟΝ ΓΕΝΑΘΛΟ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΑΝΑΒΟΥΝ ΚΕΡΙΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΦΩΣ ΣΤΙΣ ΤΟΥΡΤΕΣ ΤΟΥΣ, ΣΤΑ ΓΛΥΚΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΒΗΝΟΥΝ ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΦΩΣ, ΤΟΥ ΓΕΝΑΘΛΟΥ ΤΟΥΣ.
ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΤΙ Η ΔΟΜΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΦΩΣ, ΟΛΗ Η ΥΔΑΤΙΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΣΜΙΚΟΙ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ ΦΩΤΟΣ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ Η ΚΩΔΙΚΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΜΑΣ... ΕΛΛΗΝ: ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΟΛΟΝ ΦΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ ΤΗΣ ΚΟΣΜΙΚΗΣ ΑΝΕΛΙΞΗΣ ΤΟΥ ΘΑ ΔΕΙ, ΘΑ ΑΝΤΙΚΡΥΣΕΙ ΤΟ ΟΛΟΝ ΦΩΣ ΑΡΡΗΤΟ ΕΝ. Ο ΕΛΛΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΦΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΩΣ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΦΩΣ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΟΤΕ ΣΚΙΑ. ΕΑΝ ΒΑΛΕΤΕ ΕΝΑ ΣΠΙΡΤΟ ΑΝΑΜΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΣΠΙΡΤΟΥ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ, ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΦΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΚΙΑ.

ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ, ΠΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΙΕΡΟ, ΚΡΥΦΟ ΚΑΙ ΚΡΥΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΣΤΟ ΦΩΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΚΙΑ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ Η ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΚΡΥΜΜΕΝΟΥ, ΤΟΥ ΚΡΥΦΟΥ. ΑΡΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ, ΝΑ ΣΒΗΝΕΙΣ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ, ΤΟΥ ΓΕΝΑΘΛΟΥ ΣΟΥ? ΝΑ ΣΒΗΝΕΙΣ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ? ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!
ΩΣΤΟΣΟ, ΝΑ ΥΒΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΟΤΙ Η ΓΕΝΝΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΙΑ ΜΙΑΡΗ ΒΡΩΜΙΚΗ, ΟΝΟΜΑΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΩΣ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΚΑΙ ΣΒΗΝΕΤΕ ΜΕ ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΤΟ ΦΩΣ ΣΑΣ, ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ, ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΖΕΤΕ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΝΕΑΡΕΣ ΗΛΙΚΙΕΣ ΜΕ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΕΥΛΑΒΕΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΒΙΟ ΤΟΥΣ, ΩΣΤΕ ΩΣ ΕΘΝΙΚΗ ΧΑΡΑΓΗ ΝΑ ΕΜΦΥΤΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΝΕΣ.
ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΥΤΟΕΘΙΜΟ ΤΟΥ ΣΒΗΣΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ, ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΔΗΛΩΣΩ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ, ΟΤΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΤΙΝΟΗΣΕΙΣ, ΑΛΛΟΙΩΣΕΙΣ, ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ, ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΙΟΥ ΣΟΥ. ΝΥΧΘΗΜΕΡΟΝ ΥΒΡΙΖΕΙΣ, ΒΕΒΗΛΩΝΕΙΣ, ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙΣ, ΑΛΛΟΙΩΝΕΙΣ, ΜΕΤΑΛΛΑΣΣΕΙΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΟΥ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ. ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΦΑΝΙΖΕΙΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΣΟΥ, ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ.
ΑΝΑΡΩΤΗΣΟΥ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ, ΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ???
ΑΝΑΡΩΤΗΣΟΥ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΕΙΣΑΙ???
ΠΟΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ??? ΠΟΙΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ??? ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕΣ???
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ??? Η ΜΗΠΩΣ Η ΥΠΑΡΞΗ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΙΤΙΑ?? Η ΜΗΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ??
ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΟΥ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ!!!
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ


ΓΕΝΝΗΣΗ
ΑΝΘΡΩΠΟΥ
ΕΛΛΗΝ ΓΕΝΑΘΛΟ

ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΓΕΝΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟΚΥΚΛΟ 9 ΕΝΝΕΑ ΜΗΝΕΣ ΓΗΙΝΗΣ ΧΡΟΝΟΛΟΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΧΡΟΝΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΩΝ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΩΝ ΜΗΝΩΝ, ΤΟΥ 1 ΕΝΟΣ ΓΗΙΝΟΥ ΕΤΟΥΣ ΚΑΙ 1 ΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΚΥΚΛΟΥ, 1 ΜΙΑΣ ΠΕΡΙΦΟΡΑΣ, ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΤΡΟΧΙΑΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 360 ΓΗΙΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ.
ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ.
ΟΙ 13 ΔΕΚΑΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ ΤΟΥ 1 ΕΝΟΣ ΓΗΙΝΟΥ ΕΤΟΥΣ ΔΙΑΧΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΕΞΗΣ:
12 ΔΩΔΕΚΑ ΜΗΝΕΣ ΤΩΝ 27 ΓΗΙΝΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΟΠΟΥ 27 ΗΜΕΡΕΣ (ΟΣΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΟΔΟΙ ΚΥΚΛΟΥ ΤΗΣ ΩΟΡΡΗΞΙΑΣ ΤΗΣ ΘΥΛΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ)
27 Χ 12 ΜΗΝΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΟΛΟ 324 ΓΗΙΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ, ΠΟΥ ΕΑΝ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΩΔΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ:

324 = 3 + 2 + 4 = 9 ΕΝΝΕΑ

ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΙΕΡΟ ΚΩΔΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ. ΕΠΙΣΗΣ, ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 9 ΕΝΝΕΑ ΜΗΝΕΣ ΤΗΣ ΚΥΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΕΣ ΓΗΙΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΕΧΕΙ Ο 13ΟΣ ΔΕΚΑΤΟΣ ΤΡΙΤΟΣ ΜΗΝΑΣ ΜΑΣ. ΑΠΟ ΤΙΣ 360 ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ ΘΑ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΜΕ ΤΙΣ 324 ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΘΕΙ ΤΟ ΕΞΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ:
360 - 324 = 36 ΤΡΙΑΝΤΑ ΕΞΙ

Ο 13ΟΣ ΔΕΚΑΤΟΣ ΤΡΙΤΟΣ ΜΗΝΑΣ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΚΑΤΑ ΚΟΣΜΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ, ΕΧΕΙ 36 ΗΜΕΡΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ, ΦΕΡΟΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΚΩΔΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ 36, ΠΟΥ ΤΟ 36 ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΙΕΡΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΣΗ, ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ Α, Β, Γ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΜΗΤΡΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΜΗΤΡΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΚΑΙ ΓΕΝΝΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.
ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΣΤΟΝ 13Ο ΔΕΚΑΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΗΝΑ ΤΩΝ 36 ΤΡΙΑΝΤΑ ΕΞΙ ΗΜΕΡΩΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΩΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ Η ΕΠΙΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ, Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΓΗΙΝΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ, ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ 13Ο ΜΗΝΑ ΜΑΣ ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΙΚΩΝ 36 ΗΜΕΡΩΝ, ΠΟΥ ΕΑΝ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΤΟ 36 ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ 3 + 6 = 9 ΕΝΝΕΑ. ΠΑΛΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΗΣ 9 ΕΝ ΝΕΑΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ ΤΟΥ 13ΟΥ ΔΕΚΑΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΜΗΝΑ. ΕΙΝΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ Ο ΜΗΝΑΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ 13ΟΥ ΔΕΚΑΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ, ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ.

ΕΑΝ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, ΤΟ 324 ΤΩΝ 12 ΜΗΝΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 9 ΕΝΝΕΑ ΚΑΙ ΤΟ 9 ΕΝΝΕΑ ΤΟΥ 13ΟΥ ΜΗΝΑ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ: 9 + 9 = 18, 1 ΜΟΝΑΔΑ ΣΤΟ 8 ΟΧΤΩ, ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ 18 = 1 + 8 = 9 ΕΝΝΕΑ. Ο ΙΔΙΟΣ ΠΑΝΤΑ ΙΕΡΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΗΣ 9 ΕΝΝΕΑ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΟΛΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ.

ΑΡΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΕΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΟΡΘΟΝ, ΤΟ ΥΠΑΡΚΤΟΝ, ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ, ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΟΥ ΚΑΙΕΙ ΚΑΙ ΑΦΑΝΙΖΕΙ ΚΑΘΕ ΨΕΥΔΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΧΡΟΝΟΛΟΓΗΣΕΙΣ, ΜΕ ΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΨΕΥΤΙΚΟΥ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΟΙ ΓΕΛΟΙΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΔΟΛΙΩΝ ΒΔΕΛΥΡΩΝ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΩΝ ΔΟΓΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ.
ΕΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΠΟΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝΟΥΝ ΤΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑΖΟΥΝ ΨΕΥΤΟΕΟΡΤΟΛΟΓΙΑ, ΜΗΝΕΣ, ΕΤΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΓΥΡΩ ΜΑΣ. ΓΕΛΟΙΕΣ, ΖΩΩΔΕΙΣ, ΔΟΛΙΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΡΟΝΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΨΕΥΔΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ, ΜΕ ΔΟΛΟ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΙΕΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΨΕΥΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ.
ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ, ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΨΕΥΔΗ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ. ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΛΑΔΟΥΣ, ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΒΙΟΥ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.
ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΤΙ ΤΟ ΕΤΟΣ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΕΧΕΙ 365 ΗΜΕΡΕΣ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΥΠΑΚΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ
ΚΑΘΕ 4 ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΕΤΟΣ ΔΙΣΕΚΤΟ, ΟΠΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΤΑ ΑΝΟΑ ΖΩΑ, ΤΑ ΒΔΕΛΥΡΑ, ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ 1 ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ,.
ΦΑΝΤΑΖΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΜΑΣ ΒΙΟΣ ΩΣ ΕΝΑ ΓΡΑΝΑΖΙ ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ, ΜΕ ΑΤΕΛΕΙΑ, ΠΟΥ ΠΗΔΑΕΙ ΔΟΝΤΙ ΣΤΟ ΓΡΑΝΑΖΙ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΝ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΜΑΣ.
ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ, ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟ ΑΛΑΛΟΥΜ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΤΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΛΟΓΙΚΗ – ΑΠΟΔΕΙΞΗ, Η ΑΛΗΘΙΝΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ? ΠΑΡΑ Ο,ΤΙ ΚΑΝΕΙ, ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΒΓΑΖΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΟΥ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΠΗΓΗ ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΣΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ??
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ  ΓΕΝΝΗΣΗ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΛΛΗΝ ΓΕΝΑΘΛΟ






Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΑΖΕΜΕΝΗ, ΠΛΑΙΣΙΩΜΕΝΗ ΜΕ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ, ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.
3. ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΗΜΩΝ: http://dimoi.oramaellas.gr
4. ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ: http://trapeza-anatolis.oramaellas.gr
5. ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΧΣ: http://txs.oramaellas.gr
____________________________________________________________________________






___________________________________________________________________________________________________
Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΙΣΑΤΙΔΟΣ
4ο ΧΛΜ Ε.Ο. ΠΥΡΓΟΥ - ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΒΑΡΒΑΣΑΙΝΑ
ΤΗΛ: 26210 45035
KIN: 6907006450 - 6945884948
email: e.sy.pisatidos@gmail.com

ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΜΑΣ

 Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β’ ΑΘΗΝΩΝ ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΜΕΝΕΓΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΤΟ ΕΛΕΥΣΙΣ ΡΑΔΙΟ 18-9-2020 Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΟ 2012 ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ Η ΧΩΡΑ. ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΑΝ ΓΥΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑ. ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΣΧΗΜΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟΡΡΕΕΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ. ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ Η ΣΤΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 1945 ΩΣ ΤΩΡΑ. Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΑΞΟΝΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ. ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ. Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ “ΘΑ” ΑΛΛΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕ. ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΜΕΝΟ ΠΩΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΜΑΣ. ΜΕ ΕΝΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΝΟΜΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΕΝΑ ΧΑΟΣ. ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΣΡΟΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΟΥΝ ΜΚΟ. ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ. ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΚΟ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ.

ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199/2015 ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α

ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ

Για την Ελληνική Κυρίαρχη Δημοκρατία έχουν κατατεθεί και κλειδωθεί τα ακόλουθα οικονομικά εργαλεία από τον Αρτέμη Σώρρα (*). Αυτά συνοδεύονται με σειρά αδιαμφισβήτητων και αδιαφιλονίκητων διαπιστευτηρίων και νομιμοποιητικών έγγραφων που επικυρώνουν την εγκυρότητα, γνησιότητα και ισχύ.

Έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες νομικές και πρακτικές ενέργειες βάσει της Ελληνικής αλλά και της Παγκόσμιας νομοθεσίας, προς κάθε κατεύθυνση και προς κάθε άμεσα ή και έμμεσα σχετικό φορέα και έχει δοθεί ο απαραίτητος χρόνος για τυχόν ενστάσεις, απορρίψεις, αμφισβητήσεις κ.ο.κ.

Σε καμία από τις προτάσεις και σε κανένα από τα κατατεθέντα εργαλεία δεν έχει γίνει ουδέποτε οποιαδήποτε απόρριψη ή άρνηση οιασδήποτε μορφής από οιονδήποτε φορέα.

Αφού παρήλθε ο χρόνος των ενστάσεων και δεν υπήρξε καμία άρνηση, αυτό υποχρεωτικώς συνεπάγεται σε αποδοχή και οι πράξεις θεωρούνται τελεσθείσες, χωρίς δικαίωμα παρεμβολής από οιονδήποτε φορέα, οποτεδήποτε και με οποιονδήποτε τρόπο.

Τα εργαλεία και ο πλούτος που περιέχουν είναι πλέον εκχωρηθείσα περιουσία υπέρ των Ελλήνων, της Ελλάδος και του εν γένει απανταχού Ελληνισμού.

Συνοπτικά έχουν τελεσθεί οι ακόλουθες πράξεις και έχουν κατατεθεί τα ακόλουθα ποσά που είναι έτοιμα προς εκταμίευση:

1.0.  ΠΟΣΟ  ΕΞΑΚΟΣΙΩΝ  ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ  ($  600.000.000.000)  ΔΟΛΑΡΙΩΝ

ΑΜΕΡΙΚΗΣ είναι κατατεθειμένα σε κηδεμονευόμενο λογαριασμό σε τράπεζα του εξωτερικού και τα οποία επικυρώθηκαν από όλους τους εμπλεκομένους φορείς (US Treasury, US Treasury Offset Payments, US department of Transportation, ΔΝΤ, ΕΕ, ΕΚΤ, ΤΤΕ, Άρειο Πάγο, Ελληνικά Δικαστήρια και πολλές άλλες χώρες του εξωτερικού). Κατατέθηκαν για την εξαγορά του Δημοσίου Χρέους και τη χρηματοδότηση των νέων αναγκών.

1.1. Επιτόκιο : 0 %, (0,5 % προσωρινό επιτόκιο μέχρι την εξαγορά των δανείων από τους δανειστές: και μετά θα μετατραπεί σε 0 %. Τα έσοδα από τους σχετικούς τόκους θα διατεθούν και πάλι σε ταμείο για την Ελλάδα),

1.2.  Αποπληρωμή : Μέχρι 100 χρόνια.

2.0. ΠΟΣΟ ΔΥΟ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΤΡΙΑΚΟΣΙΩΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΡΙΩΝ (Ε 2.300.000.000.000) ΕΥΡΩ έχει κατατεθεί ως αίτημα του Αρτέμη Σώρρα ο οποίος ενέργησε για λογαριασμό των Αυτοχθόνων Ελλήνων που ζουν στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, δυνάμει του Αμετακλήτου- Αορίστου χρονικά και με Μεταθανάτια ισχύ και κληρονομικό δικαίωμα Συμβολαιογραφικού Πληρεξουσίου, όπως αυτό έχει ανατεθεί από διάφορους Δήμους αλλά και Εκκλησιαστικούς Φορείς στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό.

2.1.  ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΩΣ  ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ:

Να ληφθούν κεφάλαια από τα παράγωγα του πλούτου των Ελληνικών Κληρονομικών Ταμείων Διεθνούς Εξασφάλισης, που διατηρούνται καταχωρημένα στους ειδικούς Θεσμικούς Μητρικούς και Παράλληλους «Υπερκαλυμμένους λογαριασμούς» (OVER BALANCED) ή/ και «Κύριους λογαριασμούς» (GLOBAL MASTER CASH AND CHIPS ACCOUNTS – GMC & CA), ή / και τους «Διεθνείς Συγκεντρωτικούς Λογαριασμούς», (INTERNATIONAL COMBINED COLLATERAL ACCOUNTS ), στην Τράπεζα Ελλάδος καθώς και σε όλες τις υπόλοιπες εμπορικές τράπεζες ή άλλους οργανισμούς με έδρα την Ελλάδα και το εξωτερικό και που ελέγχονται από την Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών (BIS – Bank of International Settlements), την Παγκόσμια Τράπεζα (World Bank), Federal Reserve και τις κεντρικές τράπεζες των χωρών δια μέσου των γκρίζων/ μαύρων οθονών (Επίπεδο υψίστης ασφαλείας). Τα κεφάλαια αυτά είναι Δικαιωματικά, κατά τις Διεθνείς Συνθήκες, νόμιμη ιδιοκτησία του Κυρίαρχου Ελληνικού Έθνους, όπως αλλιώς είναι γνωστό ως «η Παγκόσμια Διευκόλυνση του Χρέους» (Global Debt Facility), με απώτερο σκοπό να δομηθεί χρηματοδότηση προς όφελος του Έλληνα Πολίτη, για μια βιώσιμη αναδιάρθρωση και αναπτυξιακή πολιτική, εξασφαλίζοντας έτσι τη σταθερότητα, την ασφάλεια και την αναγέννηση του Ελληνισμού στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.

Αφορά την κάθετη αειφόρο ανάπτυξη με έργα κοινωφελή και ανταποδοτικά μαζί με εξαγορά των κόκκινων δανείων επιχειρήσεων και νοικοκυριών για την Ελλάδα, Κύπρο και τον απανταχού Ελληνισμό.

2.2.  ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΙ ΒΑΡΗ:

  • Αρτέμης Σώρρας δέσμευσε ως εγγύηση αντίστοιχη περιουσία από το δικό του χαρτοφυλάκιο ούτως ώστε να μην επιβαρυνθεί με

ΚΑΝΕΝΑ ΒΑΡΟΣ  ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ  ΛΑΟΣ .

2.3.  ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ:

Το αίτημα κατατέθηκε και επικυρώθηκε στους αρμόδιους φορείς (Παγκόσμιος Ελεγκτικός μηχανισμός, «ALPHA OMEGA STATION»,

World Bank, Federal Reserve, ITC, Consolidated Credit Bank LTD, UN, EU, ECB, IMF, Ελληνική Δημοκρατία, Άρειος Πάγος, USA & Ρωσία).

3.0.  ΟΚΤΩ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ   ΤΗΣ   ΑΝΑΤΟΛΗΣ ,  ΕΝΑΝΤΙ  ΧΡΥΣΟΥ  ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ,  Σ ΥΝΟΛΙΚΗΣ ΕΛΑΧΙΣΤΗΣ   ΑΞΙΑΣ   ΠΕΝΤΕ  ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ

ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΩΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ (5.500.000.000.000) ΕΥΡΩ, οι οποίες έχουν μετατραπεί σε χρεωστικό ομόλογο με υποχρέωση της Εθνικής Τράπεζας, της Τράπεζας Ελλάδος και της Κεντρικής Τράπεζας της Ευρώπης. Η δωρεά αυτή φορολογήθηκε ήδη από το Ελληνικό Δημόσιο με φόρο ύψους Είκοσι επτά Δις. Ευρώ και το Υπουργείο Οικονομικών και το ΣΔΟΕ αρνήθηκαν να τα εισπράξουν.

3.1.  ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ:

Δ.Ο.Υ. Πατρών, Ελληνικό Κοινοβούλιο, Υπ. Οικονομικών, Πρεσβεία Γαλλίας, Ελληνικό Χρηματιστήριο, Ελληνικά Δικαστήρια.

( * )   ΑΡΤΕΜΗΣ    ΣΩΡΡΑΣ  , διαθέτει ένα χαρτοφυλάκιο σημαντικών χρηματοοικονομικών εργαλειών, στο οποίο κάποια είναι ιδιοκτήτης και κάποια είναι νόμιμος δικαιούχος – διαχειριστής. Η διαχείριση αυτή προκύπτει από Ανέκκλητα πληρεξούσια, Αορίστου χρόνου, με Μεταθανάτια ισχύ και Κληρονομικό Δικαίωμα. Είναι ο μόνος δικαιούχος, μόνος αποφασίζων και μόνος υπογράφων. Όλες οι προτάσεις έχουν κατατεθεί ως φυσικό πρόσωπο ούτως ώστε να υπάρχει πλήρης διαφάνεια για όλες τις πράξεις, ενέργειες, συμβάσεις κ.ο.κ.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Β

ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ

ΕΡΕΥΝΕΣ , ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΕΣ

Για την μεταβατική περίοδο ευθύς μετά την ανάληψη της διακυβέρνησης από την “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ” θα υλοποιηθούν τα κάτωθι:

Είναι προγραμματισμένο από τώρα, συγκεκριμένα από την κατάθεση που έχει γίνει υπέρ της Κυρίαρχης Ελληνικής Δημοκρατίας (στους Έλληνες ιθαγενείς πολίτες) των 600 δις δολαρίων από τις 28/ 09/ 2012 ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΣΗ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗ ΕΥΘΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ» ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΈΛΛΗΝΑ/ΔΑ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΣ/Η ΣΤΟΥΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ ΤΟ ΠΟΣΟΝ ΤΩΝ 20.000 ΕΥΡΩ ΩΣ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΘΕΙ ΥΨΟΥΣ 2,3 ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ.!!!

Θα συσταθούν ειδικές επιτροπές οι οποίες θα αναλάβουν να ερευνήσουν, στη συνέχεια θα γνωματεύσουν και θα δομήσουν εμπεριστατωμένες και στοιχειοθετημένες προτάσεις με αδιαμφισβήτητες αποδείξεις οι οποίες θα κατατεθούν προς συζήτηση, απόφαση και θεσμοθέτηση από τα κρατικά όργανα.

Ι. ΘΕΣΜΙΚΟ   ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ – ΒΟΥΛΗ

1.0     Επιτροπές Έρευνας και Ελέγχου

2.0     Επιτροπές που θα δομήσουν μελέτες επίλυσης των ξεχωριστών θεμάτων, Ανάπτυξης και Ανασυγκρότησης της Ελληνικής οικονομίας και τη χάραξη της πολιτικής και πολιτιστικής γεωστρατηγικής,

3.0     Επιτροπές Θεσμοθέτησης των εγκεκριμένων αποφάσεων

  • ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΣΩΜΑ

 1.0  Επιτροπές Δικαίου & Πειθαρχικού

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Ι. ΘΕΣΜΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ – ΒΟΥΛΗ

1.0 ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΟ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΤΩΘΙ:

1.1. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ:

1.2.1.     Η Επιτροπή Ελέγχου Δημοσίου χρέους: Θα προβεί σε μια ενδελεχή έρευνα, για τον έλεγχο την αξιολόγηση και τη δομή του δημοσίου χρέους σε βάθος χρόνου, τόσου ώστε να αποδειχτεί στο σύνολο η αλήθεια, με την επικουρία ομάδας παγκοσμίως αποδεκτών εμπειρογνωμόνων ελεγκτών. Ο έλεγχος θα περιλαμβάνει χωρίς να είναι περιοριστικό, το πως δημιουργήθηκε το Δημόσιο χρέος, ποιοί ήταν οι δανειστές, με τι συμβάσεις δεσμεύτηκε το κράτος και η τήρηση αυτών, ποιός γνωμάτευσε και αποφάσισε επ’ αυτών, θα πιστοποιηθεί εάν και εφόσον είναι απεχθές το χρέος, εάν τα χρήματα έφτασαν και πόσα έφτασαν στην Ελλάδα, πως τοκίστηκε το εκάστοτε δάνειο, ποιός διαχειρίστηκε τα χρήματα που λήφθηκαν, που επενδύθηκαν, η έκδοση/ ακύρωση των ομολόγων κ.ο.κ.

1.2.2.     Επιτροπή ελέγχου για τη διαχείριση δημόσιου χρήματος από εσωτερικά όργανα ή εξωτερικά καθώς και το ρόλο των συμβουλευτικών, ελεγκτικών εξωτερικών, ιδιωτικών ή και κρατικών συμβούλων.

1.2.3.      Επιτροπή ελέγχου για τη διαχείριση δημόσιας περιουσίας, γεωστρατηγικών περιουσιών, συμβάσεις (πώλησης, ενοικίασης, διαχείρισης, κατασκευής),

1.2.4.      Επιτροπή ελέγχου για όλα τα Δημόσια Ασφαλιστικά ταμεία και όλων των άλλων ταμείων άμεσα ή έμμεσα σχετικών με αυτά, φανερών ή μυστικών, χωρίς να είναι περιοριστικό στα προαναφερθέντα, για τους ισολογισμούς, τις συμβάσεις, διαχείριση, παράπλευρες πράξεις με χρήση των κεφαλαίων κ.ο.κ.

1.2.5.      Επιτροπή υπεύθυνη για τον έλεγχο των Τραπεζικών Ιδρυμάτων, λειτουργία, εγγυήσεις και βάρη, ,διαχείριση των κεφαλαίων και επενδύσεις που έγιναν απ’ αυτά, συγχωνεύσεις, κεφαλαιοποιήσεις και ανακεφαλαιοποιήσεις, η μετοχική σύνθεση σε όλα τα επίπεδα μέχρι το τελικό φυσικό πρόσωπο για το 100 % της δομής, περιουσιακό χαρτοφυλάκιο, χρηματοοικονομικά εργαλεία που έχουν εκδοθεί από τις τράπεζες και προς ποιες κατευθύνσεις, λειτουργία και συμβάσεις με δανειολήπτες.

1.2.6.      Έλεγχος για την λειτουργία, επενδύσεις, αξιολογήσεις, ενέργειες κτλ του Τ.Χ.Σ. , του ΤΑΙΠΕΔ καθώς και όλων των άλλων (τοπικών

  • εξωτερικών) ταμείων και φορέων που συστάθηκαν και που διαχειρίστηκαν Ελληνική Δημόσια περιουσία και όλων των σχετικών των εμπλεκομένων με αυτά.

1.2.7.      Έλεγχος οικονομικών καταστάσεων, υποχρεώσεων, περιουσιακών στοιχείων, έλεγχος ταμείων, δομή μισθολογίων, κτλ όλων των Περιφερειακών γραφείων, Νομαρχείων και Δήμων.

1.2.8.   Έλεγχος των εξοπλιστικών ταμείων και των ταμείων μυστικών κονδυλίων.

ΠΗΓΗ:https://www.e-synews.gr/wp/

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΑΖΕΜΕΝΗ, ΠΛΑΙΣΙΩΜΕΝΗ ΜΕ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ, ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.
3. ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΗΜΩΝ: http://dimoi.oramaellas.gr
4. ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ: http://trapeza-anatolis.oramaellas.gr
5. ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΧΣ: http://txs.oramaellas.gr
____________________________________________________________________________






___________________________________________________________________________________________________
Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΙΣΑΤΙΔΟΣ
4ο ΧΛΜ Ε.Ο. ΠΥΡΓΟΥ - ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΒΑΡΒΑΣΑΙΝΑ
ΤΗΛ: 26210 45035
KIN: 6907006450 - 6945884948
email: e.sy.pisatidos@gmail.com