Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΜΕ ΚΡΑΤΑΝΕ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΟΜΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΧΩΡΑ


ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ REAL NEWS 25-11-2018

ΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΟΠΙΚΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΦΜ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΗΡΘΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΠΙΣΩ ΟΤΙ ΤΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ Ν.Δ. ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΕ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΗΤΑΝ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΣΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΜΕ ΚΡΑΤΑΝΕ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΟΜΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΘΑ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΞΙΑΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΘΑ ΒΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΙ ΝΑ ΓΟΝΑΤΙΣΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ ΑΝ ΜΕ ΑΦΗΣΟΥΝ ΕΞΩ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟ ΓΕΜΙΖΩ ΣΕ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ





Ο Αρτέμης Σώρρας είναι Κάτοχος ενός μεγάλου χαρτοφυλακίου διαφορετικών χρηματοοικονομικών εργαλείων, των οποίων είναι Ανέκκλητος Πληρεξούσιος Διαχειριστής και ενεργεί πλήρως αυτόνομα ως ο μόνος αποφασίζων και ο μόνος υπογράφων επ’ αυτών.
Μέρος των ανωτέρω χρηματοοικονομικών εργαλείων, αφορά μια σειρά Χρεογράφων, αξιολόγησης ΑΑΑ, συνολικού ύψους 2,8 Τρις Δολαρίων Αμερικής. Το ποσό αυτό ούσα οφειλή των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής και έχουν τη μορφή Διεθνών Συναλλαγματικών «International Bills of Exchange (IBOE)», οι οποίες διατηρώντας το χαρακτήρα, ως ενοχής εξασφαλιστικής της υποχρέωσης των οφειλετών Η.Π.Α., ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΕΠΙΤΑΓΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ, ήτοι είναι Μονομερώς και άμεσα εισπράξιμες στο σύνολο του οφειλομένου ποσού (ήτοι επί του όλου ποσού των 2,8 Τρις Δολαρίων Αμερικής), χωρίς μεσολάβηση τρίτων – δικαστηρίων ή άλλων, ΜΕ ΜΟΝΗ ΤΗΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΛΗΠΤΗ.

Τα χρεόγραφα, καθώς και τα νομιμοποιητικά που τα συνοδεύουν, έχουν αναρτηθεί και στην οθόνη του UCC1, η οποία αναγνωρίζεται και εποπτεύεται από την Ομοσπονδιακή Τράπεζα (FEDERAL RESERVE) των ΗΠΑ, ως πλατφόρμα για εμπορικές συναλλαγές. ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΑΥΤΗ, ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΙΛΟΝΙΚΗΤΟ ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ και για την συγκεκριμένη μη απορριφθείσα από τις ΗΠΑ αξίωση, το άρθρο του νόμου “Title 31 USC 3123 – SUBTITLE III, CHAPTER 31, SUBCHAPTER II, Sec. 3123”, ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ, Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ, ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΕΤΑΙ, ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΟΤΑΝ ΖΗΤΗΘΕΙ, ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ, ΜΕ ΝΟΜΙΜΟ ΧΡΗΜΑ.
ΣΧΕΤΙΚΟ Α: ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΝΟΜΟΥ 

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ, ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Κατόπιν μίας σειράς συγκεκριμένων ενημερώσεων προς την Αμερικάνικη κυβέρνηση – Οφειλέτη, στις 28/ 09/ 2012, ο Αρτέμης Σώρρας, κατέθεσε σε κηδεμονευόμενο λογαριασμό, το ποσό των α) Εξακοσίων Δισεκατομμυρίων ($600.000.000.000,00) δολαρίων ΗΠΑ, υπέρ της Κυρίαρχης Ελληνικής Δημοκρατίας, και β) Σαράντα Οκτώ Δισεκατομμύρια Εννιακόσια Εκατομμύρια ($48.900.000.000,00) υπέρ της Κυρίαρχης Κυπριακής Δημοκρατίας, καθιστώντας κατ’ αυτόν τον τρόπο, τελικούς Δικαιούχους μεριδίων των περιουσιών αυτών, ξεχωριστά και αυτοτελώς όλους τους αυτόχθονες Έλληνες Ιθαγενείς (Ελλήνων – Κυπρίων συμπεριλαμβανομένων).
ΣΧΕΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ Β: ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ 
ΣΧΕΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ Γα: ΕΠΙΣΤΟΛΗ 12/ 09/ 2012 
ΣΧΕΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ Γβ: ΕΠΙΣΤΟΛΗ 03/ 10/ 2012 
ΣΧΕΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ Γγ: ΕΠΙΣΤΟΛΗ 26/ 10/ 2012 
ΣΧΕΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ Γδ: ΕΠΙΣΤΟΛΗ 06/ 11/ 2012 
ΣΧΕΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ Δα: ΕΞΩΔΙΚΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ  – ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΔΙΑ ΝΑ ΛΗΦΘΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Η κατάθεση αυτή, συνοδευόταν με πρόταση που αφορά την αποπληρωμή, τόσο του Δημόσιου, όσο και του Ιδιωτικού χρέους, κοινοποιούμενη μεταξύ των άλλων αρμόδιων κρατικών φορέων και στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, τον Πρόεδρο του Αρείου πάγου, το ΔΝΤ, την ΕΕ και την ΕΚΤ, χωρίς ουδέποτε και ουδείς εκ των προαναφερθέντων θεσμών, να έχει προβάλει την οιανδήποτε ένσταση, αντίρρηση, άρνηση ή απόρριψη και χωρίς να ασκηθεί εναντίον του ιδίου από τους ανωτέρω αρμοδίους, κανένα ένδικο μέσον.
ΟΙ ΔΥΟ (2) ΟΡΟΙ
Οι Δύο (2) Όροι που συνόδευαν την πρόταση χρηματοδότησης, ήτο ότι απαιτείται: α) Λογιστικός έλεγχος του Δημοσίου Χρέους από τότε μέχρι το 1973 και β) απόδοση ευθυνών σε όσους καταχράστηκαν Δημόσιο χρήμα το ίδιο διάστημα.
ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΩ ΟΡΟΙ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΝΟΧΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΟΣΑ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΦΑΝΗΚΕ ΟΤΙ Η ΠΙΘΑΝΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ, ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΔΙΖΑΝ ΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ!
Αξίζει να αναφερθεί ότι οι οικονομολόγοι και οι επιστήμονες συνεργάτες του Αρτέμη Σώρρα, μετά από ενδελεχείς ελέγχους και υπολογισμούς, αποφάνθηκαν ότι το χρέος ήταν πολύ χαμηλότερο από αυτό που ανακοινωνόταν από την Κυβέρνηση.
Στις 19/ 03/ 2015, ακόμα και οι Δύο (2) ως άνω όροι, είχαν αφαιρεθεί!
Η ΜΟΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ: 09927/ 3-11-2012
Ο Αρτέμης Σώρρας προσπάθησε πάρα πολλές φορές να έρθει, σε επικοινωνία με την κυβέρνηση, πριν την υπογραφή του Τρίτου μνημονίου.
Παρόλο, που επιβεβαιώθηκε η λήψη της πρότασης με την υπ. αρ. 09927/ 3-11-2012 απάντηση του Υπουργείου Οικονομικών, καίτοι κοινοποιήθηκε νομίμως – επανειλημμένα – μέσω Δικαστικών Επιμελητών, η συγκεκριμένη πρόταση, τόσο προς τον Πρόεδρο, όσο και προς τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΑ ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΝΣΤΑΣΗ Η ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ, ΑΠΟ ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ, ΚΑΘ’ ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ, ΕΠΙΚΥΡΩΘΗΚΑΝ ΔΕ ΣΙΩΠΗΡΩΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟΔΕΚΤΑ, ΤΑ ΟΣΑ ΔΙΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΩΣ ΑΝΩ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΘΕΝΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ Εα: ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ 
ΣΧΕΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ Εβ: ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΒΟΥΛΗΣ 
ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
Οι Δύο (2) ανωτέρω όροι, οι οποίοι συνόδευαν την πρόταση χρηματοδότησης, ήταν η αφετηρία της εντατικής και επισταμένης – ενορχηστρωμένης Συκοφαντικής Δυσφήμισης κατά του ονόματος του Αρτέμη Σώρρα, των Περιουσιών αλλά και όλων των συνεργατών αυτού.
Δια μέσου των «Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης» τροφοδοτείται μέχρι και σήμερα, ένας αθέμιτος πόλεμος λασπολογίας και χειραγώγησης της κοινής γνώμης κατά του Αρτέμη Σώρρα και των προτάσεων του. Η παραφιλολογία γύρω από τα έγγραφα των εργαλείων του Αρτέμη Σώρρα γίνεται συστηματικά από τα γνωστά – άγνωστα κέντρα.. σε απόλυτη συνεργασία με τη διοικούσα αρχή της κυβέρνησης και από τα ελεγχόμενα – κατευθυνόμενα μέσα μαζικής ενημέρωσης (ή μάλλον εξαπάτησης), τα οποία διαστρεβλώνουν και αποκρύπτουν την αλήθεια προς τον Ελληνικό και Κυπριακό λαό.
ΜΗΝΥΤΗΡΙΟΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗΣ ΑΠΙΣΤΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΑΣΗΣ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ
Παρά τα αιτήματα που στάλθηκαν εξωδίκως, ζητώντας να λάβει ο ίδιος απάντηση και να υλοποιηθεί η πράξη, η κυβέρνηση, συνέχισε εις την υπογραφή των μνημονίων 2 και 3, δεσμεύοντας, μέσω των καταχρηστικών ορών, παντοιοτρόπως τη χώρα εσαεί υπέρ των δανειστών. έτσι, αναγκάστηκε να καταθέσει μέχρι και μηνυτήριο αναφορά, εναντίων των ασκούντων πολιτική διαχείριση – διοίκηση – για «Εσχάτη Προδοσία», «Κακουργηματική Απιστία» και «Παράβαση Καθήκοντος».
ΣΧΕΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΣΤ: ΜΗΝΥΤΗΡΙΟΣ ΑΝΑΦΟΡΑ 
ΠΗΓΗ:http://600dis.oramaellas.gr/


ΔΙΑΒΑΣΤΕ:
















Δεν υπάρχουν σχόλια