Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ Süddeutsche Zeitung. Η Ελλάδα πρέπει να απομακρυνθεί από τις σκληρές θέσεις της για τα κυριαρχικά δικαιώματα 3.000 νησιών και νησίδων. !!

 

SZ: Η Ελλάδα πρέπει να απομακρυνθεί από τις σκληρές θέσεις της για τα κυριαρχικά δικαιώματα 3.000 νησιών και νησίδων

αθανασοπουλος ηλιας Αδελφια ΕΛΛΗΝΕΣ !! ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΟ οπως ηταν Η ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ των ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ, Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ , ΤΑ ΙΜΙΑ , ΤΑ ΕΘΝΟΚΤΟΝΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ κ.α. Η ΚΟΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΥΘΥΝΗ απαντων των ΔΕΙΝΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ . Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ Διαχειριστων ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ , τωρινων και προηγουμενων ΔΕΝ ΕΧΕΙ Φ.Ε.Κ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΣΕ ΣΩΜΑ. ΔΗΛΑΔΗ εκτος ΑΠΟ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ-ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ και ΠΡΟΔΟΤΕΣ ειναι και ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΝΤΕΣ ΜΙΑ ΣΥΜΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ (Rothchild) ΚΑΙ ΜΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ και ΜΕΤΑ . ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ “ΦΕΔΟΡΑ”(ο διαμελισμος της Ελλαδος) και ΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ Goudenhove Kalergi (λαθρομεταναστευση) . ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΝΟΜΙΜΑ (Αναγκαστικο Δικαιο των Αυτοχθονων-ΟΗΕ) οτι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΝΟΜΙΚΑ , και ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΑ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ 5η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ . ΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ! Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΜΕ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ .
…………………………………………

ΠΗΓΗ ΑΡΘΡΟΥ: https://www.sofokleousin.gr/sz-i-ellada-prepei-na-apomakrynthei-apo-tis-sklires-theseis-tis-g

Στην ελληνοτουρκική διένεξη για τις γεωτρήσεις και τη διαμεσολάβηση της Καγκελαρίου Άγκελα Μέρκελ, αναφέρεται σχόλιο της Süddeutsche Zeitung, το οποίο σημειώνει: «επειδή ο Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν δεν φοβάται τους στρατιωτικούς κινδύνους, οι φρεγάτες των Τούρκων και των Ελλήνων ήρθαν επικίνδυνα κοντά. Η Καγκελάριος κατάφερε να διαμεσολαβήσει μεταξύ των δυο εταίρων του ΝΑΤΟ αλλά προφανώς την τελευταία στιγμή. Η Άγκυρα ανέβαλε προς το παρόν τις προκλητικές γεωτρήσεις της. Τώρα θα πρέπει να μιλήσουν. Αυτό όμως σημαίνει πως η Αθήνα θα πρέπει να απομακρυνθεί από τις σκληρές θέσεις της για τα κυριαρχικά δικαιώματα των 3.000 νησιών και νησίδων της. Κάτι που για τον ξιφομάχο Ερντογάν, ο οποίος προσβλέπει στο διαμοιρασμό των πρώτων υλών, είναι μια αναμφισβήτητη νίκη».

Επίσης σήμερα (30/7) ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε ότι: «Θα συνεχίσουμε μέχρι τέλους τη δουλειά που ξεκινήσαμε στην Ανατολική Μεσόγειο και το Αιγαίο, προκειμένου να προστατεύσουμε τα δικαιώματα της Τουρκίας».

Σύμφωνα με το πρακτορείο Anadolu, σε δηλώσεις του ανέφερε ότι «η Τουρκία δεν θα διστάσει να ασκήσει τα κυριαρχικά της δικαιώματα όπως στην περίπτωση της Αγίας Σοφίας», η οποία μετατράπηκε σε τζαμί.

………………………………………………………………..

………………………………………………………………..

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ – ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Εμείς φτιάχνουμε μια μεγάλη παράλληλη λεωφόρο, την «ΛΕΩΦΟΡΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ»

ΠΗΓΗ

ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ 33 ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΣΥΝ ΔΥΟ ΝΟΜΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΥΨΙΣΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΟΥ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΓΡΑΨΕ, ΓΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΧΑΡΑΞΕ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΛ:2168009810 ΚΙΝ: 6909969698

www.kosmotheasi.com




Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΑΖΕΜΕΝΗ, ΠΛΑΙΣΙΩΜΕΝΗ ΜΕ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ, ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.
3. ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΗΜΩΝ: http://dimoi.oramaellas.gr
4. ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ: http://trapeza-anatolis.oramaellas.gr
5. ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΧΣ: http://txs.oramaellas.gr
____________________________________________________________________________






___________________________________________________________________________________________________
Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΙΣΑΤΙΔΟΣ
4ο ΧΛΜ Ε.Ο. ΠΥΡΓΟΥ - ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΒΑΡΒΑΣΑΙΝΑ
ΤΗΛ: 26210 45035
KIN: 6907006450 - 6945884948
email: e.sy.pisatidos@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια