Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ

 

ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ
ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΥΡΙΑΚΕΛΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ» ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΣΟΦΤΣΗ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV.

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ Η ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΙΩΝΟΥΝ ΜΙΑ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΚΑΘΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ. ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ 3845/10 ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ, ΣΥΜΦΩΝΙΑ, Η ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ 3847/10 ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ, ΑΝΤΙ ΑΥΤΟΥ ΣΥΖΗΤΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΓΙΑ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΑΠ ΕΞΩ.

ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΦΕΚ Α’ 262/2014 ΔΕΣΜΕΥΣΑΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΕ ΞΕΝΑ ΚΕΝΤΡΑ, ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ. ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΘΟΛΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΟΣΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ Η ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΟ. ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΙΔΡΥΘΗΚΕ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ, ΔΙΟΤΙ ΜΟΝΟ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΘΕΣΟΥΜΕ ΣΕ ΙΣΧΥ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ, ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ, Ο ΤΡΟΠΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ, ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΜΗΣΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΤΑΧΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΗ ΒΟΥΛΗΣΗ.

ΠΗΓΗ

...............................................

Ομολογία Βαρουφάκη! Όλα τα κόμματα έχουν παραδώσει την εθνική κυριαρχία (video)


…να σας εξηγήσω την έννοια και τι σημαίνει έλλειψη νομιμότητας στην Ελλάδα. Έχω την πολιτική ευθύνη χωρίς να έχω τον έλεγχο!

Βαρουφάκης: Κατ’ αρχάς να σας εξηγήσω την έννοια και το τι σημαίνει όσο αφορά την έλλειψη νομιμότητας στην Ελλάδα…

Εμείς οι Έλληνες την έλλειψη νομιμότητας την βιώνουμε καθημερινά στο πετσί μας!

Βαρουφάκης: Το γεγονός ότι ο υπουργός οικονομικών έχει την ευθύνη για όλα αυτά που γίνονται, έχει την πολιτική ευθύνη απέναντι στην βουλή για την ασκούμενη πολιτική, για την διαπραγμάτευση, αλλά δεν έχει στην δικαιοδοσία του τις βασικές υπηρεσίες του υπουργείου οικονομικών και συγκεκριμένα την Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων (ΓΓΔΕ), η οποία είναι μία Τρόικα εν κράτη, ήταν ένα εντελώς ξένο κομμάτι του υπουργείου από εμένα, το οποίο ξέρετε τι σημαίνει, έχω την πολιτική ευθύνη χωρίς ουσιαστικά να έχω τον έλεγχο! Αυτό είναι απαράδεκτο!

Τι είπε;; Ακούσαμε καλά;
δεν έχει στην δικαιοδοσία του… και συγκεκριμένα την Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων (ΓΓΔΕ), η οποία είναι μία Τρόικα εν κράτη… εντελώς ξένο κομμάτι του υπουργείου από εμένα, το οποίο ξέρετε τι σημαίνει, σημαίνει ότι ουσιαστικά έχω την πολιτική ευθύνη χωρίς να έχω τον έλεγχο!

Και ποιος σας είπε να παραδώσετε τον έλεγχο της διαχείρισης επί της εθνικής μας κυριαρχίας;
Στους υποτιθέμενους δανειστές για ένα υποτιθέμενο χρέος!
Αφού εμείς οι Έλληνες ως έθνος ποτέ δεν σας δώσαμε τέτοια εντολή, ούτε θα μπορούσαμε ποτέ, αφού απαγορεύεται από το αναγκαστικό δίκαιο βάση της ιθαγένειας!

Και τώρα ενώ εσείς όλοι μαζί παραδώσατε, μας παριστάνετε τους επαναστάτες!

Βαρουφάκης: Τα δεδομένα της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων και η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων υπόκεινται στο υπουργό οικονομικών, το γεγονός ότι εγώ χρειάστηκε να μιλήσω με… κάποιους, κάποιες υπηρεσίες εντός του υπουργείου, πίσω από την πλάτη της Τρόικας εν κράτη μέσα στο υπουργείο, καταδεικνύει την προσπάθεια που κάναμε για… ουσιαστικά ανάκτηση εθνικής κυριαρχίας!

Πόσο ψέμα αντέχεις Έλληνα;;
Κανονικά ένας δημοσιογράφος θα ρώταγε το εξής:
Πως να ανακτήσετε κάτι που παραδώσατε αμετάκλητα και άνευ όρων;;

Βαρουφάκης: Ήταν απόλυτη ευθύνη μου να το προσπαθήσουμε αυτό! Το γεγονός ότι έπρεπε να το προσπαθήσουμε αυτό, καταδεικνύει την απώλεια εθνικής κυριαρχίας πάνω στα υπουργεία μας… και αυτό είναι πρόβλημα για οποιαδήποτε κυβέρνηση, όχι μόνο για την δική μας, είτε είναι η Νέα Δημοκρατία, είτε είναι οποιοδήποτε άλλο κόμμα, αυτό αποτελεί ένα ζήτημα που έπρεπε να εξαγριώνει όλους του Έλληνες!

Κανένα κόμμα δεν μπορεί να κάνει άρση της αμετάκλητης και παράνομης παράδοσης της εθνικής κυριαρχίας!
Εκτός των αυτοχθόνων Ελλήνων, σύμφωνα με τον αναγκαστικό νόμο.

Γι’ αυτό το λόγο και πολλούς άλλους είναι μονόδρομος η συνέλευση του ελληνικού έθνους, των αυτοχθόνων ιδιοκτητών ετούτης της γης.

ΠΗΓΗ

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΑΖΕΜΕΝΗ, ΠΛΑΙΣΙΩΜΕΝΗ ΜΕ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ, ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.
3. ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΗΜΩΝ: http://dimoi.oramaellas.gr
4. ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ: http://trapeza-anatolis.oramaellas.gr
5. ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΧΣ: http://txs.oramaellas.gr
____________________________________________________________________________






___________________________________________________________________________________________________
Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΙΣΑΤΙΔΟΣ
4ο ΧΛΜ Ε.Ο. ΠΥΡΓΟΥ - ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΒΑΡΒΑΣΑΙΝΑ
ΤΗΛ: 26210 45035
KIN: 6907006450 - 6945884948
email: e.sy.pisatidos@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια