Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΟΛΟΣ Ο ΕΝΙΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΠΕΝΤΕ ΓΕΝΗ…

 

 ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ  

ΟΛΟΣ Ο ΕΝΙΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΠΕΝΤΕ ΓΕΝΗ…





Α. ΣΩΡΡΑΣ: Μιας και είπες για το ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ, ας τοποθετηθούμε για να ξεκαθαρίσει δια παντός. Το Γένος των Ηρώων είναι πάνω από το Χρυσό. Τα ζώα το έχουν τοποθετήσει ανάμεσα στο ΣΙΔΗΡΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΑΛΚΙΝΟ. Τόσο ζώα είναι! Βέβαια, από εκεί θέλω να καταλάβετε, ότι ό,τι βλέπετε, πρέπει να το βλέπετε με την Νοήση σας αν είναι ψέμμα ή Αλήθεια. Για παράδειγμα, το Χρυσό Γένος είναι αδιάφθορο. Όσοι περάσουν από το Χρυσό Γένος, πάνε στο Γένος των Ηρώων που ουσιαστικά είναι σχεδόν Ημίθεοι. Όσοι δεν περάσουν απο το Γένος το Χρυσό στους Ήρωες, πέφτουν στο Αργυρό.

Πρέπει να δείτε τα Πέντε Γένη στον Ενιαυτό: Όλος ο Ενιαυτός έχει 5 Γένη. Είναι το Γένος των Ηρώων, το Χρυσό, το Άργυρο, το Χάλκινο και το Σιδηρούν. Άρα, το πρώτο Γένος είναι το Ηρώων! Αμέσως μετά το Σιδηρούν, είναι των Ηρώων, δηλαδή ξεκινάει ξανά ο Ενιαυτός με τους Ήρωες. Άρα, ο κάθε Ενιαυτός ξεκινάει με το Γένος των Ηρώων. Αν φτάνει στο Σιδηρούν αυτό είναι μια άλλη διαδικασία κι εκεί κοσκινίζεται η μεγάλη μάζα.

Αυτή η διαδικασία υφίσταται συνεχώς. Από το Αργυρό Γένος, κάποιοι πάνε στο Χρυσό και κάποιοι δεν περνούν και πέφτουν στο Χάλκινο. Αν διαιρέσετε τα 26.000 χρόνια, τόσα χρόνια διαρκεί το κάθε Γένος.

ΆΡΑ ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΓΕΝΟΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΟΔΟ ΚΑΙ ΠΤΩΣΗ. Οι αριθμοί δεν έχουν σημασία επί του συγκεκριμένου θέματος. Αυτό σημαίνει ότι κάποιοι από το Χάλκινο θα περάσουν στο Αργυρό και κάποιοι στο Σιδηρούν και συνεχίζονται.

Φανταστείτε ότι αυτά τα 5 Γένη συνεχίζονται παράλληλα επί 5. Άρα, το Γένος των Ηρώων μαζεύει από όλα τα Γένη, γιατί από όλα τα Γένη κάποιοι περνούν στους Ήρωες, κάποιοι στα Αργυρά, κάποιοι στα Χρυσά κι αυτή η διαδικασία συνεχίζεται μέσα στον Χωροχρόνο.

Κάθε Ενιαυτός όμως έχει 5 Γένη. Τα 5 Γένη διαχωρίζονται και κάθε Ενιαυτός ξεκινάει πρώτα με το Γένος των Ηρώων που σημαίνει ότι πρέπει να ετοιμαστούμε στον καινούργιο Ενιαυτό, γιατί όσοι δεν περάσουμε, θα κοσκινιστούμε στην μεγάλη κρισάρα της Θείας Συμπαντικής Δικαιοσύνης. Είναι σαν τελείωμα: «άσε δεν κάνεις, φύγε..».

Οπότε, θέλει μια μεγάλη προσπάθεια γιατί ο καινούργιος Ενιαυτός θα ξεκινήσει με το Χρυσό Γένος. Δεν γίνεται Ενιαυτός να ξεκινήσει με άλλα Γένη. Θα ξεκινήσει με το Γένος των Ηρώων και μετά θα πάμε στο Χρυσό.

‘Εκανα μια τοποθέτηση για να ξεχωρίσουμε τα 5 Γένη με τον Ενιαυτό. Οπότε τώρα ναι, ζούμε στο Σιδηρούν. Κι εδώ θα υπάρξει ένα μεγάλο κοσκίνισμα και ένα μεγάλο τελείωμα μέσα στα επόμενα 2500 χρόνια, όπου ζούμε στον Υδροχόο. Θα ωριμάσουν και θα βγαίνουν Αλήθειες σε όλο τον Σύμπαν και θα φουντώνουν.

Κάποιοι θα προσπαθούν να τις κρύψουν. Στα επόμενα 2.500 χρόνια, όταν τελείωσει ο Υδροχόος θα είναι η μύηση. Τοποθετήθηκα λίγο παραπάνω. Εμείς δεν θα έχουμε ζήσει μέχρι τότε, αλλά θα ξανάρθουμε και πρέπει να ξέρουμε τι θα έχουμε αφήσει.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ 6/11/2015


Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΑΖΕΜΕΝΗ, ΠΛΑΙΣΙΩΜΕΝΗ ΜΕ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ, ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.
3. ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΗΜΩΝ: http://dimoi.oramaellas.gr
4. ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ: http://trapeza-anatolis.oramaellas.gr
5. ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΧΣ: http://txs.oramaellas.gr
____________________________________________________________________________






___________________________________________________________________________________________________
Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΙΣΑΤΙΔΟΣ
4ο ΧΛΜ Ε.Ο. ΠΥΡΓΟΥ - ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΒΑΡΒΑΣΑΙΝΑ
ΤΗΛ: 26210 45035
KIN: 6907006450 - 6945884948
email: e.sy.pisatidos@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια