Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Ηλεία ο μόνος νομός χωρίς τμήμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης

 ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ''ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ'' ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΒΟΥΛΗΣΗ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ.....ΔΕΝ ΑΡΚΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΙΝ ΝΟΜΙΜΑ ΔΙΟΡΙΣΘΕΙ Η ΕΚΛΕΓΕΙ
ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΠΟΙΟ ΝΟΜΟ ΜΕ ΠΟΙΟ ΦΕΚ;;;;
ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ
ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ
ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ

Η ανακοίνωση των εισακτέων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση το απόγευμα της Πέμπτης, επιβεβαίωσε αυτό που ήδη ήταν γνωστό και προφανές το προηγούμενο διάστημα. Το υπουργείο Παιδείας επί της ουσίας κατήργησε το Τμήμα Μουσειολογίας του Πύργου και το Τμήμα Γεωπονίας της Αμαλιάδας, αμφότερα του Πανεπιστημίου Πατρών και έβαλε ταφόπλακα στην τριτοβάθμια εκπαίδευση στο νομό. Και η Ηλεία είναι ο μοναδικός νομός στη χώρα που δεν θα διαθέτει τμήματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Γιατί δεν έχει ανακοινωθεί έως τώρα και κάποια ουσιαστική εναλλακτική πρόταση στο σχεδιασμό που εισηγήθηκε το Πανεπιστήμιο Πατρών και έγινε αποδεκτή.

Η Νέα Δημοκρατία ως κόμμα και ως κυβέρνηση ολοκλήρωσε αυτό που ξεκίνησε με το Σχέδιο Αθηνά όταν έγιναν τα πρώτα βήματα για την διάλυση της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Ηλεία, ότι αυτό το νομό δεν τον υπολογίζει στο ελάχιστο.

Το ίδιο συμβαίνει και με το δρόμο Πατρών - Πύργου που με δική της ευθύνη δεν έχει κατασκευαστεί ακόμα, το ίδιο και με δεκάδες άλλα μικρά ή μεγάλα θέματα που αφορούν αυτό το νομό.

Η Νέα Δημοκρατία τιμήθηκε ως πρώτο κόμμα από το λαό της Ηλείας - έστω και με μικρή διαφορά από τον δεύτερο ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του 2019, εξέλεξε τρεις βουλευτές και δυστυχώς με τις κινήσεις τις τους "άδειασε".

Θεωρούμε πως το ελάχιστο που έχουν να κάνουν και οι τρεις βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στο νομό ως ένδειξη δυσαρέσκειας και ευθιξίας είναι να υποβάλουν αύριο κιόλας τις παραιτήσεις τους στον πρωθυπουργό.

Δεν μιλάμε για ένα γενικευμένο σχέδιο που εφαρμόστηκε σε όλη την Ελλάδα, αλλά για μια κίνηση που αφήνει μόνο την Ηλεία εκτός τριτοβάθμιας.

ΠΗΓΗ:

ΜΑΘΕ ΣΗΜΕΡΑ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΛΥΣΕΙ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΣΟΥ
ΔΙΟΤΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ...ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΕΝΩΣΟΥ ΤΩΡΑ ΕΛΛΗΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ Σ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΊΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕ ΤΗ ΧΏΡΑ ΣΟΥ ΣΎΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΑΞΙΑΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΈΛΛΟΝ Η ΧΩΡΑ ΣΟΥ ΑΛΛΆ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΥΠΑΡΞΗ ΣΟΥ

ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ
ΜΠΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ - Ε.ΣΥ. - ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ν.ΗΛΕΙΑΣ
ΥΨΗΛΑΝΤΟΥ 68 ΠΥΡΓΟΣ ΗΛΕΙΑΣ, Τ.Κ. 27131, ΕΛΛΑΣ
Τηλ. 6979019716, Ε-mail: alchr1980@gmail.com

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ
ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ - Ε.ΣΥ.
ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/ 04-09-2015









Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΑΖΕΜΕΝΗ, ΠΛΑΙΣΙΩΜΕΝΗ ΜΕ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ, ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.
3. ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΗΜΩΝ: http://dimoi.oramaellas.gr
4. ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ: http://trapeza-anatolis.oramaellas.gr
5. ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΧΣ: http://txs.oramaellas.gr
____________________________________________________________________________






___________________________________________________________________________________________________

Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΙΣΑΤΙΔΟΣ
4ο ΧΛΜ Ε.Ο. ΠΥΡΓΟΥ - ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΒΑΡΒΑΣΑΙΝΑ
ΤΗΛ: 26210 45035
KIN: 6907006450 - 6945884948
email: e.sy.pisatidos@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια