Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΡΘΡΟ ΠΡΟ ΜΗΝΩΝ: “ΜΑΓΝΗΤΗΣ” ΤΟ ΤΑΤΟΪ ΓΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ !!! ΕΥΒΟΙΑ, ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΑΔΕΙΕΣ ΑΙΟΛΙΚΩΝ ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ…

 

Joanna Petsa Όταν ξεσπάει μια πυρκαγιά με πολλές ταυτόχρονες εστίες σε περιοχή φιλέτο, κάντε μια αναζήτηση στο google το όνομα της περιοχής και δίπλα γράψτε “επενδύσεις” και βουαλά λύνεται το μυστήριο.

Τυχαίο άρθρο του in.gr πριν ένα εξάμηνο:

«Ως μαγνήτης για την προσέλκυση επενδύσεων στην ευρύτερη περιοχή Βαρυμπόμπης – Κρυονερίου λειτουργούν τα πρώην βασιλικά κτήματα στο Τατόι.»
«Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, πολλοί… μνηστήρες «σκανάρουν» τις γύρω εκτάσεις και διερευνούν τις δυνατότητες αξιοποίησής τους. Ωστόσο, μεγάλο τμήμα τους είναι δασικό, ενώ η διαθέσιμη «καθαρή» γη είναι ελάχιστη και με περιορισμούς στις χρήσεις γης.»
«Για τη διαχείριση του έργου θα συσταθεί Εταιρεία Ειδικού Σκοπού, η οποία θα προετοιμάσει και τις συμβάσεις παραχώρησης. Ο προϋπολογισμός εκτιμάται στα 97-130 εκατ. ευρώ, με το υπουργείο Πολιτισμού να έχει αιτηθεί τα 49 εκατ. από το Ταμείο Ανάκαμψης. Τα υπόλοιπα θα αναζητηθούν με τη συνεργασία Δημοσίου και ιδιωτών»
Εντελώς τυχαία έχει αλλάξει ο νόμος που οι καμένες εκτάσεις κρίνονται αμέσως αναδασωτέες και αυτό γίνεται με προϋποθέσεις. Όταν βέβαια δεν έχουν οριστικοποιηθεί ποτέ οι δασικοί χάρτες και το Κτηματολόγιο από σύστασης ελληνικού κράτους, αυτό γίνεται εξαιρετικά εύκολο για εγχώριους και ξένους επενδυτές που έχουν πρόσβαση στα αρμόδια υπουργεία. www.e-prologos.gr

https://www.e-prologos.gr/

Από ~ Διονυσης Σαρακινης ~

*Λίνα Μενδώνη, συνέντευξη στα “Παραπολιτικά”, Απρίλιος 2021.
“Το Τατόι είναι κοµµάτι της ελληνικής ιστορίας και σήµερα γυρίζει σελίδα. Μέχρι το 2025 θα είναι ένας πολυσύνθετος τουριστικός και πολιτιστικός πυρήνας της Αθήνας, της Αττικής, µε πάρκα, αθλητικές εγκαταστάσεις, ξενοδοχείο, υπηρεσίες wellness – spa και εστίασης και πολιτιστικές δραστηριότητες που θα συµβάλλουν δραστικά στην εθνική οικονοµία. ∆ιότι ο µεγάλος στόχος δεν είναι µόνο η βιωσιµότητα, αλλά και η κερδοφορία που θα αφήσει η µεγάλη αυτή επένδυση, µε εκτιµώµενο συνολικό προϋπολογισµό 97-130 εκατ. ευρώ”.

…………………………………………………..

Κατερινα Λιανου-Παπαδατου ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙΓΕΤΑΙ Η ΕΥΒΟΙΑ??????

https://www.facebook.com/photo/?fbid=6115698658470365&set=a.599100286796924

……………………………………………………………………………….

ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ. ΣΑΛΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΙ ! ΣΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΦΑΓΩΜΑ ΤΟΥ “ΤΑΜΕΙΟΥ ΜΟΛΥΒΙΑΤΗ” ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΤΟ 2007 !!!

τ.ΥΠΑΡΧΗΓΟΣ Π.Σ. Βασιλειάδης: Με στήσανε χωρίς εναέρια μέσα σε δύο πυρκαγιές – Ο Τόσκας τα ήξερε όλα !!!

ΓΕΡΑΝΕΙΑ ΟΡΗ. ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗ: “εμείς στον Σχίνο δεν γνωρίζουμε κανέναν 90χρονο” “Αλλά, αφού τον ξέρει ο Χαρδαλιάς και δεν τον έχουμε δει ποτέ εμείς, φτάνει και περισσεύει…”

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΝΑΣ ΤΟΥ Π.Σ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ ΤΕΩΣ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥ Π.Σ. !!! ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑΣ !!!

η εκδίκαση της υπόθεσης των φονικών πυρκαγιών της Ηλείας.

ΕΠΙΚΑΙΡΟ… : 1998 “… αδέλφια Πυροσβέστες… νυν υπέρ πάντων ο αγών… αι ημέτεραι δυνάμεις να αμυνθούν της ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ… αδέλφια Πυροσβέστες απόψε δίνουμε τον υπέρτατο αγώνα… για τη σωτηρία του κάλλιστου τόπου… γι’ αυτά που μας άφησαν… σας ομιλεί το Κέντρο Πύργου… πρέπει να νικήσουμε…!!!”

Η Μαφία κατάργησε το Ταμείο Πυρόπληκτων!Κοινοί κλέφτες των δωρεών υπέρ των καμμένων!

22 Αυγούστου 2009 ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ!ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 180.000.000 ΠΟΥ ΜΑΖΕΨΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΤΟ 2007; ΜΗ ΔΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΠΑΛΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ!

19 Νοεμβρίου 2009 Πυρόπληκτοι. Δύο χρόνια μετά… ΓΙΑΤΙ ΠΑΓΩΣΑΝ ΟΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ; ΑΙΣΧΟΣ ΞΕΦΤΥΛΕΣ!

ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗ. ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΕΚΡΗΞΕΙΣ ΣΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ Π/Σ ΟΧΗΜΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ !!

ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ. ΑΔΕΛΦΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ;;; ΓΙΑΤΙ ΑΦΗΝΕΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑ;;;

ΕΝΑ Beriev-200 ΚΟΣΤΙΖΕΙ 50.000.000€ !! ΟΣΑ ΕΔΩΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ ΑΕΡΑ ΤΩΝ ΜΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΛΥΦΟΥΝ …

…………………………………………………………………………….

ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΝΙΣΧΥΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΟΤΕΧΝΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ”

16 .0 ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ
16.1. Ο ρόλος του Πυροσβεστικού Σώματος είναι πολύ σημαντικός στην φύση και στο περιβάλλον του Ελλαδικού χώρου. Η μορφολογία του εδάφους απαιτεί ειδικές δεξιότητες, ώστε να υπάρχει δράση σε όλα τα μέρη. Ο ρόλος του σώματος είναι να προφυλάσσει και βοηθάει τους ανθρώπους σε έκτακτες ανάγκες φυσικών καταστροφών και πυρκαγιών.
16.2. Εξίσου σημαντικό ρόλο έχει στην προφύλαξη της χλωρίδας της χώρας μας.
16.3. Θα κατασκευαστούν οι απαραίτητες αντιπυρικές ζώνες σε όλη την επικράτεια, θα αναβαθμιστούν όλα τα κέντρα πυρόσβεσης με τα πιο σύγχρονα και άρτια τεχνολογικά μέσα, όπως αεροπλάνα, ελικόπτερα, αυτοκινούμενες μονάδες , παρακολούθηση μέσω ελληνικών δορυφόρων κλπ.
16.4. Η εκπαίδευση των πυροσβεστών θα είναι άρτια με τα πιο σύγχρονα μέσα και αυτοί θα καλύπτονται μισθολογικά και ασφαλιστικά από την Πολιτεία ώστε να παράσχουν απρόσκοπτα τις υπηρεσίες τους.

…………………………………………………………………

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια