Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δείτε πως μας κοροϊδεύουν… Δείτε γιατί πιάνουμε πάτο σαν Νομός!!!

 


Τον Νοέμβριο του 2019 ο Περιφερειάρχης, οι τοπικοί κυβερνητικοί βουλευτές και 6 Δήμαρχοι του Νομού, μετά από συνάντηση με τον Υπουργό Υποδομών Κώστα Καραμανλή, δήλωναν ικανοποιημένοι για την εξέλιξη του έργου του δρόμου Πάτρα Πύργος και την σύντομη έναρξη κατασκευής του.

Μάλιστα θα ενημερώνονταν κάθε μήνα για την πορεία του έργου.

Δέκα οκτώ (18) μήνες μετά από εκείνες τις δηλώσεις, ο Κυβερνητικός Περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης έρχεται να κοροϊδέψει τους Ηλείους “παίζοντας” καθυστέρηση, βοηθώντας με τον τρόπο

του τον Υπουργό και τον Πρωθυπουργό για την αθέτηση των υποσχέσεών τους.

“Δεν θα ανεχθούμε ούτε καν να διακινδυνέψει το έργο που αφορά την Πατρών Πύργου και φυσικά ούτε και τη μη εκτέλεσή του”, τόνισε χαρακτηριστικά ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος Νεκτάριος Φαρμάκης μιλώντας στο Κεντρικό Δελτίο τοπικού τηλεοπτικού σταθμού μετά την συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο κ Φαρμάκης έκανε σαφές πως από τα χείλη του πρωθυπουργού επαναδιατυπώθηκε η πάγια θέση της κυβέρνησης για το έργο αυτό, δηλαδή ότι θα ακολουθηθεί το δοθέν χρονοδιάγραμμα, που σημαίνει ότι στα μέσα του καλοκαιριού στο συγκεκριμένο θέμα θα υπάρχουν εξελίξεις (όχι ότι θα ξεκινήσει το έργο).

κ. Περιφερειάρχα, ο κ. Πρωθυπουργός στην κεντρική πλατεία του Πύργου προεκλογικά τον Απρίλιο του 2019 είχε δηλώσει ότι το έργο ξεκινά ΑΜΕΣΑ. Δύο και πλέον χρόνια μετά, για το έργο δεν έχει τουλάχιστον καθορισθεί η ημερομηνία έναρξής του.

Μήπως ο κ. Πρωθυπουργός σας είπε αν το έργο θα ξεκινήσει εντός του 2021;

Μπορείτε εσείς να δεσμευτείτε ότι το έργο θα ξεκινήσει το 2021;

Βαρεθήκαμε τις συνεχείς “ανευ ουσίας” δηλώσεις σας για την Ηλεία!

Και να ήταν μόνο ο δρόμος…

Ποιος δεν θυμάται την «Ανάπτυξη του Πανεπιστημίου και στους τρείς νομούς» του Περιφερειάρχη Νεκτάριου Φαρμάκη.

Τώρα που πλέον η Ηλεία δεν έχει ούτε μία Πανεπιστημιακή Σχολή τι έχετε να δηλώσετε κ. Περιφερειάρχα;

Ποιος Ηλείος δεν θυμάται τις δηλώσεις σας και του θεματικού Αντιπεριφερειάρη Τουρισμού για την τουριστική ανάπτυξη της Ηλείας.

Αλλά δεν μας είπατε αν μπορεί να υπάρχει τουριστική ανάπτυξη στο Νομό με ένα Εθνικό δρόμο καρμανιόλα που συνεχώς θρηνούμε νεκρούς και τραυματίες.

Κύριε Περιφερειάρχα έχετε δύο επιλογές

  1. Να ακολουθήσετε τον δρόμο που χάραξε ο τοπικός βουλευτής της Κυβέρνησης Κώστας Τζαβάρας που με πολύ θάρρος δήλωσε ότι επειδή η Ηλεία χάνει τις Πανεπιστημιακές Σχολές και δεν ξεκινά ο δρόμος Πάτρα – Πύργος, δεν θα είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές.

  2. Στρογγυλοκαθισμένος στην καρέκλα σας να συνεχίζετε να κοροιδεύεται τον Ηλειακό λαό, δηλώνοντας τυφλή υποταγή στην Κυβέρνηση για να είσθε και πάλι υποψήφιος 

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΕΝΩΣΟΥ ΤΩΡΑ ΕΛΛΗΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ Σ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΊΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕ ΤΗ ΧΏΡΑ ΣΟΥ ΣΎΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΑΞΙΑΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΈΛΛΟΝ Η ΧΩΡΑ ΣΟΥ ΑΛΛΆ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΥΠΑΡΞΗ ΣΟΥ

ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ
ΜΠΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ - Ε.ΣΥ. - ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ν.ΗΛΕΙΑΣ
ΥΨΗΛΑΝΤΟΥ 68 ΠΥΡΓΟΣ ΗΛΕΙΑΣ, Τ.Κ. 27131, ΕΛΛΑΣ
Τηλ. 6979019716, Ε-mail: alchr1980@gmail.com

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ
ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ - Ε.ΣΥ.
ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/ 04-09-2015









Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΑΖΕΜΕΝΗ, ΠΛΑΙΣΙΩΜΕΝΗ ΜΕ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ, ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.
3. ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΗΜΩΝ: http://dimoi.oramaellas.gr
4. ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ: http://trapeza-anatolis.oramaellas.gr
5. ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΧΣ: http://txs.oramaellas.gr
____________________________________________________________________________






___________________________________________________________________________________________________
Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΙΣΑΤΙΔΟΣ
4ο ΧΛΜ Ε.Ο. ΠΥΡΓΟΥ - ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΒΑΡΒΑΣΑΙΝΑ
ΤΗΛ: 26210 45035
KIN: 6907006450 - 6945884948
email: e.sy.pisatidos@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια