Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Είναι πλέον προφανέστατη και αντιληπτή η στοχευμένη επαναλαμβανόμενη προσπάθεια συκοφαντικής δυσφήμησης προς το πρόσωπο του εκλεγμένου προέδρου κ. Αρτέμη Σώρρα και της εικόνα του επίσημου και κυρίως νομιμότατα ιδρυμένου μοναδικού Πολιτικού Φορέα του Έθνους «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΣΙΣ».
Μία εμμονή καθεστωτικής προπαγάνδας των ΜΜΕ που δεν χάνουν ευκαιρία κατασκευής αβάσιμων συσχετισμών με διάφορες ΟΜΑΔΕΣ, πρακτική συσχετισμού παντελώς αβάσιμη ειδικά μετά από την συμμετοχή της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ στις Ευρωεκλογές και Εθνικές εκλογές το 2019 με όλες τις νόμιμες διαδικασίες.
Συγκεκριμένα σε άρθρο της εφημερίδας ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ στις 13/12/2021, αναφέρονται χαρακτηριστικά σε “διάφορα” άτομα τα οποία με μεγάλη ευκολία είχαν πιστέψει στον κ. Αρτέμη Σώρρα, και που σήμερα βρίσκουν αποκούμπι σε ομάδες με ονόματα όπως: Θεματοφύλακες του Συντάγματος, Θεματοφύλακες του άρθρου 120, Έλληνες αυτόχθονες ιθαγενείς και Συνταγματική Αστυνομία.
Ασφαλώς καμία σχέση δεν έχει ο κ. Αρτέμης Σώρρας και η Ελλήνων Συνέλευσις και Καταδικάζουμε κάθε ομάδα και οργάνωση που με διάφορες τακτικές παρασύρουν πολίτες σε “άνομες ενέργειες και διχασμό”.
Όσο αφορά το δημοσιογραφικό επιτελείο της εφημερίδας ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, για άλλη μια φορά τονίζουμε ότι ευκόλως μοιράζουν αδιακρίτως ακραίους χαρακτηρισμούς, όπως ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΑΡΝΗΤΕΣ, και εκτίθενται ανεπανόρθωτα, υποθάλποντας ουσιαστικά την εικονική επιβεβλημένη και δολίως κατασκευασμένη οικονομική δυστοπία, ξεπερνώντας κάθε όριο δεοντολογίας του λειτουργήματος, της κατά τα άλλα ΙΕΡΗΣ δημοσιογραφίας που σπιλώνει ονόματα και καταστάσεις καθοδηγούμενοι απ’ το κομματικό καθεστώς.
Το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ και το συντακτικό του επιτελείο οφείλει να προβεί άμεσα σε πλήρη επανόρθωση της αλήθειας γνωστοποιώντας δημόσια το λάθος τους σε κείμενο της εφημερίδας.
Ουδείς λοιπόν χρειάζεται να ΠΙΣΤΕΨΕΙ οποιονδήποτε, καθώς μπορεί ευκόλως να ΓΝΩΡΙΣΕΙ τις ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΕΣ και ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΕΣ δημόσια αναρτημένες προγραμματικές δηλώσεις του Πολιτικού Φορέα «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ».
Η ”ΟΥΣΙΑ” της «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» , δεν αλλοιώνεται, δεν διαστρεβλώνεται και δεν ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ.!!
ΤΜΗΜΑ ΤΥΠΟΥ ΚΠΔ ΑΙΓΑΙΟΥ
…………………………………………………………………………..

Δεν υπάρχουν σχόλια