Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΟ ΨΕΜΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΤΡΟΦΗ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

  


Ως όρος ψέμα είναι μία πρόταση που λέγεται από κάποιον για να πείσει το κοινό του ότι είναι αλήθεια ενώ ο ίδιος γνωρίζει ότι η πρόταση του δεν εμπεριέχει καμιά αλήθεια.

Στην καθημερινή ζωή η έννοια του ψέματος συνδέεται με την πρόθεση της εξαπάτησης. Ωστόσο αυτή είναι μόνο μία κατηγορία ψεμάτων, τα λευκά ψέματα είναι μία υποκατηγορία που φαινομενικά δεν εμπεριέχουν κανένα αρνητικό αντίκτυπο, είναι μικρά ψέματα που συνήθως χρησιμοποιούμε οι περισσότεροι για να αποφύγουμε μία άβολη η άχαρη κατάσταση.

Τελικά στην πραγματικότητα τα λευκά ψέμματα απέχουν πολύ λίγο από τα ψέματα. Η γνώση ότι κάποιος λέει τέτοιου είδους ψέματα τελικά δημιουργεί την ίδια έλλειψη εμπιστοσύνης από το κοινωνικό σύνολο και όταν ειδικά μιλάμε για πολιτικά ψέματα και πάντα προεκλογικά από κόμματα και ιδεολογίες είναι αυτά τα ψέματα που έχουν επιφέρει την λήθη όλων των κομματικών συμφερόντων χειραγωγώντας έτσι τον Έλληνα πολίτη κρύβοντας του την πραγματική αλήθεια εδώ και 60 χρόνια
Την κομματική ταυτότητα που σου δώσανε Έλληνα πολίτη γεμάτη ψέματα και υποσχέσεις θα πρέπει να την πετάξεις από πάνω σου και να ενωθείς με την Ελλήνων Συνέλευσις που ότι λέει και ότι έχει κάνει είναι αποδεδειγμένο με αποδείξεις στοιχεία και τελεσίδικες αποφάσεις ελληνικών και διεθνών δικαστηρίων . Οι Αλήθειες η Γνωση και το Φως της Ελλήνων Συνέλευσις έχουν κάνει όλους αυτούς τους διεφθαρμένους κομματικούς μηχανισμούς ντόπιων και ξένων συμφερόντων να ρίχνουν τόνους λάσπη και ψέματα μέσω των πληρωμένων τους παιδιών όλων των Μέσων Μαζικής εξαπάτησης χωρίς να μπορούν να σβήσουν το φως της αλήθειας της Γνωσης και της Νόησης που λέγεται μονον ΕΛΛΉΝΩΝ ΣΥΝΈΛΕΥΣΙΣ !!!


ΥΠ.ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΗΣ Εmail.alexandroskazantzis58@gmail.com ΤΗΛ.6932610904


ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ
ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ - Ε.ΣΥ.
ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/ 04-09-2015









Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΑΖΕΜΕΝΗ, ΠΛΑΙΣΙΩΜΕΝΗ ΜΕ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ, ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.
3. ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΗΜΩΝ: http://dimoi.oramaellas.gr
4. ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ: http://trapeza-anatolis.oramaellas.gr
5. ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΧΣ: http://txs.oramaellas.gr
____________________________________________________________________________






___________________________________________________________________________________________________
Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΙΣΑΤΙΔΟΣ
4ο ΧΛΜ Ε.Ο. ΠΥΡΓΟΥ - ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΒΑΡΒΑΣΑΙΝΑ
ΤΗΛ: 26210 45035
KIN: 6907006450 - 6945884948
email: e.sy.pisatidos@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια