Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Άρρωστα μυαλά βάλθηκαν να μετατρέψουν τον πλανήτη μας σε κρανίου τόπο για να τον δροσίσουν από την υπερθέρμανση που επικαλούνται

 Η Σκωτία κόβει 14 Εκατομμύρια δέντρα για την κατασκευή νέων αιολικών πάρκων στο τελευταίο φιάσκο οικολογικής πλύσης

Προκειμένου να σώσει τη χώρα από την υπερθέρμανση του πλανήτη, η Σκωτία μόλις έκοψε 14 εκατομμύρια δέντρα για να ανοίξει δρόμο για ένα νέο "πράσινο" ενεργειακό έργο που αποτελείται από 21 ανεμογεννήτριες.

Η Σκωτία, οικοδεσπότης της πρόσφατης 26ης Διάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για το κλίμα (COP26), αποφάσισε ότι ο καλύτερος τρόπος για να επιδείξει τη δέσμευσή της στην καταπολέμηση της "κλιματικής αλλαγής" ήταν να καταστρέψει εκατομμύρια και εκατομμύρια δέντρα.

"Η κυβέρνηση της Σκωτίας προχώρησε σε διαβεβαιώσεις ότι έχουν φυτευτεί περισσότερα δέντρα, αλλά είναι άγνωστο τι ποσοστό από αυτά είναι ώριμα φυτά που παίζουν μεγαλύτερο ρόλο στη μετατροπή του άνθρακα σε οξυγόνο", ανέφερε η εφημερίδα The Herald.

"Μια σκωτσέζικη φιλανθρωπική οργάνωση για τη διατήρηση της φύσης, η οποία έχει φυτέψει σχεδόν δύο εκατομμύρια δέντρα σε όλα τα Χάιλαντς, πιστεύει ότι τόσο τα αιολικά πάρκα όσο και τα δέντρα είναι το κλειδί για τη μείωση των επιπέδων άνθρακα". (Σχετικά: Η Γερμανία κόβει ομοίως ένα δάσος 1.000 ετών για να ανοίξει χώρο για ένα νέο "βιώσιμο" πάρκο ανεμογεννητριών).

ΕΙΡΩΝΙΑ: Οι συμμετέχοντες στην COP26, συμπεριλαμβανομένης της Σκωτίας, ορκίστηκαν να τερματίσουν την αποψίλωση των δασών μέχρι το 2030

Με ξεκαρδιστικό τρόπο, η Σκωτία και όλοι οι άλλοι συμμετέχοντες στην πρόσφατη συνάντηση COP26 συμφώνησαν να σταματήσουν όλες τις προσπάθειες αποψίλωσης των δασών μέχρι το 2030. Η Σκωτία προφανώς θεώρησε ότι αυτό σημαίνει ότι για τα επόμενα επτά περίπου χρόνια, η αποψίλωση ολόκληρων δασών είναι ένας αποδεκτός τρόπος για να "δροσιστεί" ο πλανήτης.

"Οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και τα δάση αποτελούν το κλειδί για τη συμβολή της Σκωτίας στον μετριασμό της κλιματικής αλλαγής και η FLS διαχειρίζεται με επιτυχία και τα δύο στοιχεία", υποστηρίζει η Forestry and Land Scotland για το θέμα.

"Ο αριθμός των δέντρων που κόπηκαν για την ανάπτυξη αιολικών πάρκων στα δάση και τη γη της Σκωτίας, όπως τα διαχειρίζεται η FLS, τα τελευταία 20 χρόνια είναι 13,9 εκατομμύρια. Ωστόσο, θα πρέπει να σημειωθεί ότι τα δέντρα αυτά - ως εμπορική καλλιέργεια - θα έχουν τελικά κοπεί και θα έχουν περάσει στην αλυσίδα εφοδιασμού ξυλείας σε κάθε περίπτωση".

Αυτό που παρέλειψε να εξετάσει ο εκπρόσωπος της FLS που έκανε αυτές τις δηλώσεις είναι το γεγονός ότι μόλις οι 21 νέες ανεμογεννήτριες ανεγερθούν στις εκχερσωμένες εκτάσεις, δεν θα υπάρχει πλέον χώρος για αναδάσωση της περιοχής - πράγμα που σημαίνει λιγότερα δέντρα στο τοπίο της Σκωτίας.

Πίσω στο 2018, περίπου 6.500 στρέμματα δασικής έκτασης εκχερσώθηκαν για να δημιουργηθεί χώρος για ανεμογεννήτριες, προκαλώντας κατηγορίες ότι ο επικεφαλής της δασικής υπηρεσίας της Σκωτίας "βεβήλωσε" τη γη.

Αυτό που μέχρι πρότινος ήταν ένα παρθένο τοπίο είδε την ολοκληρωτική καταστροφή για να δημιουργηθεί χώρος για μόλις επτά αιολικά πάρκα, τα οποία είναι εξαιρετικά αναξιόπιστα, αντιαισθητικά, θορυβώδη και απλώς αποτρόπαια.

Λιγότερο από το ήμισυ αυτής της γης έχει αναφυτευτεί ή έστω προορίζεται για αναφύτευση, παρά τις υποσχέσεις της FLS ότι όλα θα γίνονταν και πάλι "πράσινα" μόλις εγκατασταθούν τα γιγαντιαία μεταλλικά τερατουργήματα.

"Αυτό συμβαίνει σε άλλα μέρη της Ευρώπης εδώ και αρκετό καιρό", προειδοποίησε ο Δρ Μπένι Πίζερ, επικεφαλής της δεξαμενής σκέψης Global Warming Policy Foundation, σχετικά με τον ιό της εξάπλωσης της λεγόμενης "πράσινης" ενέργειας.

"Οι άνθρωποι στη Σκωτία δεν το γνωρίζουν τόσο καλά, επειδή η δασοκομία δεν βρίσκεται κοντά σε πληθυσμιακά κέντρα", πρόσθεσε. "Πολλές από αυτές τις μορφές ανανεώσιμης ενέργειας έχουν πολύ μεγαλύτερο αντίκτυπο στο περιβάλλον από την απλή κατασκευή ενός σταθμού παραγωγής ενέργειας".

"Με την κατασκευή αιολικών πάρκων, καταστρέφουν τεράστιες δασικές εκτάσεις για πολύ μικρό αποτέλεσμα και βεβηλώνουν μεγάλα τμήματα της όμορφης υπαίθρου, γεγονός που μόνο ζημιά μπορεί να προκαλέσει στη Σκωτία ως τουριστικό προορισμό".

Μεταξύ 2014 και 2016 μόνο στη Σκωτία, περίπου δέκα τετραγωνικά μίλια δασών αποψιλώθηκαν για την ανάπτυξη αιολικών πάρκων. Αυτό που κάποτε ήταν ένα παρθένο προπύργιο ομορφιάς και φύσης είναι τώρα μια κροταλίζουσα μεταλλική ερημιά που υποτίθεται ότι "σώζει τον πλανήτη".

"Τίποτα περισσότερο από ένα σχέδιο, που ανταλλάσσει ένα πράσινο (γη) με ένα άλλο πράσινο (μετρητά), και αυτό είναι το μόνο που αφορά", έγραψε ένας σχολιαστής στο Natural News για το θέμα.

Τα τελευταία νέα για το πώς καταστρέφεται ο πλανήτης προκειμένου να γίνει "πράσινος" μπορείτε να τα βρείτε στο GreenTyranny.news.

Πηγή: Climatealarmism.news

Πηγές αυτού του άρθρου περιλαμβάνουν:

EnergyNewsBeat.co

NaturalNews.com

Wind-Watch.org


Μετάφραση επιμέλεια: Γεωργία Πατσαλίδου

Ακολουθήστε τη fb σελίδα Ράδιο Διασπορά ΕΔΩ


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ (ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ)


21.0 ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ


21.1. Το γήινο περιβάλλον λειτουργεί κάτω από συνθήκες νομοτέλειας οι οποίες αποδίδουν στα ανθρώπινα όντα έναν τεράστιο σεβασμό που δίνει τη δυνατότητα στο ανθρώπινο γένος να διαβιώνει στις πιο άριστες συνθήκες. Ότι είναι χρήσιμο στον άνθρωπο παρέχεται σε πλήρη αφθονία. Το νερό, το οξυγόνο, οι καρποί της γης μας, τα πολύτιμα στοιχεία που βρίσκονται μέσα στην γη μας, η κάλυψη των αναγκών σε ενέργεια, η κάλυψη της αισθητικής προσφέρονται αφειδώς από το περιβάλλον μας.


21.2. Είναι αυτονόητο εφόσον το αντιλαμβανόμαστε να τρέφουμε και να εκδηλώνουμε με πλήρη αμοιβαιότητα τον σεβασμό μας προς το περιβάλλον μας. Ο απόλυτος σεβασμός προς το περιβάλλον μας αρχίζει με την επαφή που χρειάζεται ο άνθρωπος να έχει με αυτό. Οι περιγραφές της γραμματείας μας είναι ότι οι άνθρωποι ήταν στο παρελθόν σε μεγάλη επαφή μαζί του σεβόμενοι τα θεία δώρα. Όταν διάβαιναν ποταμό έπρεπε πρώτα να καθαριστούν και το διάβαιναν πάντα καθαροί. 


21.3. Τα μνημεία που μας άφησαν είναι απόλυτα προσαρμοσμένα στο περιβάλλον της φύσης. Όπως οι μυκηναϊκοί τάφοι, οι πυραμίδες, οι ναοί και οι κατοικίες.


21.4. Η Ελλήνων Πολιτεία θα αποδίδει το σεβασμό της προς το περιβάλλον με την αρμόζουσα επαφή του ανθρώπου με αυτό. Στις σύγχρονες συνθήκες ότι κατασκευάζεται και δημιουργείται θα γίνεται με απόλυτο σεβασμό προς το περιβάλλον.


21.5. Οι οικισμοί θα είναι προσαρμοσμένοι και με σεβασμό στο περιβάλλον με όλα τα γεωγραφικά χαρακτηριστικά της περιοχής.


21.6. Απώτερος σκοπός είναι η σταδιακή αποσυμφόρηση των αστικών κέντρων και η ενδυνάμωση της περιφέρειας καταργώντας σχεδόν την διαβίωση του ανθρώπου σε μεγαλουπόλεις με φυλακές ψυχών και σωμάτων.


21.7. Ο άνθρωπος θα ξαναμάθει να αντιλαμβάνεται το περιβάλλον του, τι υπάρχει γύρω του, τι συμβαίνει γύρω του, τα συμπαντικά δρώμενα και θα συμμετέχει σε αυτά σαν αναπόσπαστο τμήμα τους.


21.8. Η ενέργεια έχει δοθεί στους ανθρώπους ως θείο δώρο και θα πρέπει να ενσωματώνεται στη δομή της πολιτειακής δράσης με αποδοτικούς πρωτοποριακούς τρόπους.


21.9. Η ενέργεια θα παύσει να είναι στοιχείο εκμετάλλευσης και πλουτισμού των επικυρίαρχων και θα παρασχεθούν από την Ελλήνων Πολιτεία προς τους πολίτες ενέργειες απόλυτα συμβατές με το περιβάλλον σε τιμές που να αντιπροσωπεύουν μόνο το κόστος των εγκαταστάσεων διανομής.


21.10. Όπως επίσης και το νερό ως θείο δώρο θα διανέμεται στους πολίτες μόνο με το κόστος διαχείρισης και μεταφοράς του (συντήρηση δικτύου διανομής).


21.11. Σε αυτό το περιβάλλον ο άνθρωπος θα τρέφεται μόνο με τους αυθεντικούς καρπούς της γης που έχουν δοθεί γι' αυτόν και όχι μεταλλαγμένα, τροποποιημένα, κακοποιημένα με χημικές διαδικασίες τρόφιμα και παράγωγα τροφίμων.


21.12. Σεβασμός στο περιβάλλον σημαίνει την απόλυτη ταύτιση του ανθρώπου με το περιβάλλον.



ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ, Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ, Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ!
ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ!

Η ΑΠΕΛΕΦΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΛΩΣΕΙ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΠΩΣ ΣΥΝΒΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ.

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΑΞΙΑΚΟ ΤΩΝ 33 ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΜΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΤΕΘΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΤΟΥ ΘΕΣΗ 
ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΜΑΣ 

ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ 
ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΥΠΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΜΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΗ ΣΩΣΤΗ ΤΟΥΣ ΘΕΣΗ 
ΕΜΕΙΣ  ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ 

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΙΩΣ

Ή ΑΥΤΟΙ Ή ΕΜΕΙΣ

ΜΑΘΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΜΕΛΕΤΩΝΤΑΣ ΤΑ ΙΕΡΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΕΔΩ 
ΠΗΓΗ

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΑΖΕΜΕΝΗ, ΠΛΑΙΣΙΩΜΕΝΗ ΜΕ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ, ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.
3. ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΗΜΩΝ: http://dimoi.oramaellas.gr
4. ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ: http://trapeza-anatolis.oramaellas.gr
5. ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΧΣ: http://txs.oramaellas.gr
____________________________________________________________________________

___________________________________________________________________________________________________
Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΙΣΑΤΙΔΟΣ
4ο ΧΛΜ Ε.Ο. ΠΥΡΓΟΥ - ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΒΑΡΒΑΣΑΙΝΑ
ΤΗΛ: 26210 45035
KIN: 6907006450 - 6945884948
email: e.sy.pisatidos@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια