Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΡΩΣΙΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΟΥΤΕ ΙΡΑΝ...ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΙΑ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ

 

ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΡΩΣΙΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΟΥΤΕ ΙΡΑΝ...ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΙΑ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ

H γραμμή της Κυριαρχίας των Ελλήνων, είναι τελείως διαφορετική, από οποιοδήποτε άλλο Έθνος

Κάτσε όμως να δούμε και ποια είναι τα έθνη. Έχουμε πολύ μεγάλα θέματα στον πλανήτη τώρα, διότι, όπως είπα, η Αμερική είναι ένα συμβόλαιο των Μουρ, προς τον βασιλιά της Αγγλίας και αυτός έκοψε τα πρώτα 48 οικόπεδα και μετά έκαναν άλλο δύο, το Νέο Μεξικό και την Αλάσκα. Και ποια Αλάσκα, στο τέλος-τέλος της γραφής; Για να το βάλουμε κι αλλιώς το παιχνίδι, όπως είναι, όταν έχασαν το δικαστήριο οι Ρώσοι, από τους Αμερικανούς, γιατί ήθελαν οι Ρώσοι να το χάσουν! Η Αλάσκα ήταν της Ρωσίας και την έδωσαν με ένα αντίτιμο του ενός εκατομμυρίουΣυγνώμη, δίνεις μια ολόκληρη χώρα με πετρέλαια, με χρυσό κτλ. ένα εκατομμύριο στους Ρώσους? Δηλαδή, οι Ρώσοι είχαν ανάγκη το 1.000.000 των Αμερικανών? ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΛΑΚΑ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΡΩΣΙΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΙΣΩΜΑ ΟΛΑ ΜΕ ΜΙΑ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ. Ούτε άνθρωποι, ούτε τίποτα, ούτε Ρωσία, ούτε Ιράν! Ποιο Ιράν; Το Ιράν μια χαρά τα έχει βρει, όλα τα έχει! Όλες οι πόλεις-διαβάσεις είναι εκεί!

Άρα, πρέπει να ξέρετε που βαδίζουμε, με τι πολεμάμε και μέχρι που θα φτάσουμε! ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ, ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΠΟΛΕΜΑΜΕ.
 Έτσι λοιπόν, όλη η Αλάσκα, για να ξέρετε, ήταν των Τσάρων! Και οι ΤΣΑΡΟΙ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ! Και η Αλάσκα ήταν των Τσάρων. Άρα, πώς πούλησαν οι Ρώσοι την Πολιτεία των Τσάρων στους Αμερικανούς και σήμερα, οι Ρόθτσαϊλντ έχουν βγάλει όλους τους Εβραίους επάνω και τους χρηματοδοτούν και σπίτια και κάνουν ότι σκάβουν για χρυσό κι έχουν λιωσει το περιβάλλον; Και στο National geografic έχουν κάνει κι εκπομπή ότι σκάβουν την Αλάσκα.
Αφού λοιπόν οι Τσάροι ήταν Έλληνες και απαγορεύονταν να ήταν τίποτα άλλο και ήταν προσωπική περιουσία των Τσάρων, ποιο δικαστήριο κέρδισαν οι Αμερικάνοι; Γιατί, αν δείτε τι λέει το δικαστήριο θα φρίξετε…ουσιαστικά τους πίεζαν για χρήματα, όχι για το ιδιοκτησιακό καθεστώς των Τσάρων, άρα, βγαίνει η Ρωσία και λέει, «αυτή η χώρα είναι δική μου κι εγώ υπέγραψα…». Κακώς την υπέγραψες, αφού δεν ήταν δική σου! ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΔΩΣΕΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ, ΕΝΩ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ! Το ό,τι δεν μίλησε κανείς τότε, δεν σημαίνει ότι είναι κεκτημένο δικαίωμα αυτό.
Πρέπει λοιπόν να είμαστε προσεκτικοί, γιατί οι καιροί είναι χαλεποί και φτάνουμε σε πολύ ακραία σημεία. Θα φτάσουμε σε ακραία σημεία για αυτό κι αυτοί κάνουν ό,τι να’ναι! Τώρα βγαίνουν όλες οι παρανομίες που πρέπει να τις πιάνετε στον αέρα.
Πρέπει να βγαίνει στον αέρα η πραγματική αλήθεια, με ξεκάθαρες απόψεις και όψεις με πολύ στιβαρά πόδια, γιατί εμείς ξέρουμε που πατάμε, το ίδιο και όλοι οι συνέλληνες. Άρα, αυτό που πρέπει να κάνουμε όλοι οι συνέλληνες και με μια τεράστια διαβάθμιση μέσα στην κοινωνία μας, άλλος λιγότερο και άλλος περισσότερο..... Αφού εμείς μεγαλώνουμε κάθε μέρα και σε γνώσεις και σε μυαλά και σε ιδιοσυγκρασία και σε στρατό και με στρατηγική ενωνόμαστε, γιατί η στρατηγική είναι το σχέδιο, ο στόχος, ο σκοπός, είναι να πάρουμε την Ελλάδα στα χέρια μας, είτε αυτό λέγεται με εκλογές, είτε με την Εθνοσυνέλευση, είτε με ο,τιδήποτε! ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ!

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ Sorrastv

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

13-11-2015 ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ… ( α’ μέρος )

: Ακούσαμε πριν την ομιλία με τον Βασίλη τον Σωτήρα από το Λονδίνο και τον Ευάγγελο Ηρακλείδη από την Ρόδο που είχε θέμα για την ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ. Ήταν πολύ σοβαρές οι πληροφορίες που έδωσες Βασίλη…δεν ξέρω αν πρέπει να σου δώσω συγχαρητήρια.

: Δεν θέλω! Ξέρεις ότι τα συγχαρήτηρια δεν κάνουν τίποτα… Εγώ θέλω να το δώ…

: Συμφωνώ, αλλά ήταν πολύ καλά τοποθετημένη και δοσμένη σε απλή γλώσσα για να γίνει κατανοητή από κάθε συνάνθρωπο μας και συνέλληνα μας που ακούει, είτε έχει γνώση, είτε είναι ένας απλός καθημερινός άνθρωπος, είτε είναι πιο εξειδικευμένος, του δόθηκε η ευκαιρία να ακούσει πολύ σοβαρά πράγματα.

Θα ήθελα να συνεχίσουμε την συζήτηση μας, γύρω από την ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ όπως τοποθετήθηκες από το σύστημα τους, ή την διοίκηση τους, γιατί είπες ότι οι αυτόχθονες μπορούμε να κάνουμε μια πρεσβεία και σε άλλα κράτη, ή ακόμα και στην Αθήνα, απέναντι από την Βουλή. Πες μας κάτι παραπάνω για αυτό.

: Το παράδειγμα μου ξεκίνησε ότι, από την στιγμή που είναι αναγνωρισμένη διεθνώς και δημοσίως η παρουσία 565 αυτοχθόνων εθνών-κρατών μέσα στην Ηνωμένες Πολιτείες με υποχρέωση του κογκρέσου να προστατεύουν αυτά τα έθνη και ότι πριν από 5-6 χρόνια, άνοιξαν πρεσβεία Αυτοχθόνων Ιθαγενών Αμερικανών στην Ουάσιγκτον D.C.

Γιατί αυτοί να μπορούν να το κάνουν; Εγώ θέλω να συνεργαστούμε και να ανοίξουμε φιλίες με αυτά τα 565 Έθνη των Αυτοχθόνων Αμερικανών και να ανοίξουμε επίσημη επικοινωνία ως Φορέας των Ελλήνων κι όχι ως ένας από εμάς. Έτσι να πάρουμε και να δώσουμε πληροφορίες,  ώστε ως Έθνη πλέον να μπορέσουμε να κυριαρχήσουμε ξανά στην γη. Και ναι, να ανοίξουμε και πρεσβεία μέσα στην Αθήνα και μέσα στην Κωνσταντινούπολη απέναντι από το πατριαρχείο και μέσα στην Άγκυρα, απέναντι από την Βουλή των Τούρκων. Για να δούμε τελικά, ποιος είναι Τούρκος και ποιος δεν είναι και αν οι άνθρωποι θα έχουν έχθρα, αντί να καταλάβουν ποιοι είναι. Κι αν είναι να ξεκινήσουμε με γραφεία Ελλήνων, ας ξεκινήσουμε έτσι.

Δεν με ενδιαφέρει πώς θα ξεκινήσουμε, αλλά ο σκοπός μας να είναι να ζήσουμε ως Κυρίαρχοι, αλλά για να ζήσουμε ως Κυρίαρχοι, πρέπει να το καταλάβουμε. Αν δεν το καταλάβουμε, πώς γίνεται η Κυριαρχία καθημερινά στην ζωή μας, δεν θα φτάσουμε εκεί. Αυτό είναι που με στεναχωρεί και η Φωτεινή μου έλεγε σήμερα ότι έχω τα νεύρα μου και φωνάζω. Είχε δίκιο! Κάπου πρέπει να το δούμε να δουλεύει αυτό το θέμα.

: Αφού έχουμε σήμερα μαζί μας τον Αρτέμη τον Σώρρα, θα ήθελα να την συμβολή του και την συμβουλή του, όσον αφορά και με την δόμηση του Φορέα, αλλά και την δόμηση των Ε.ΣΥ γιατί είναι δύο διαφορετικά πράγματα, να μας δώσει κάποιες πληροφορίες για να γίνει σε όλους μας πιο κατανοητό, ποιο κομμάτι και πού μπορεί να φτάσει στρατηγικά.

Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ…

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Κύριοι, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, ιδιαίτερα αν είμαι εγώ παρών, γιατί εσείς μπορείτε να κάνετε μια μεγάλη παρέα και να κουβεντιάζετε χιλιάδες θέματα, αλλά δεν είναι φρόνιμο να είμαι κι εγώ στην παρέα και να συζητάω να ανοίξω γραφεία Αυτοχθόνων Ελλήνων.

Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να μην κοιτάμε μόνο την παράμετρο «Κυριαρχία», τουλάχιστον έτσι όπως έχει τοποθετηθεί η Κυριαρχία.

Θα συμφωνήσω ότι πρέπει να γίνονται εκπομπές και ο Βασίλης να τοποθετηθεί για να εμπεδώσουν οι άνθρωποι τι σημαίνει «Κυρίαρχος», τι σημαίνει Ιθαγενής, Αυτόχθων. Μέχρι εκεί όλα καλά, αλλά συμβουλές να ανοίξουμε γραφεία ή να πάμε στην Άγκυρα, εγώ είμαι αντίθετος και κάθετος. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και ειδικά οι συνέλληνες που πρωτοστατούν σε αυτόν τον αγώνα και πρέπει να σκέφτονται με νόηση και στρατηγική κι όχι το συναίσθημα. Άρα, δεν μας ενδιαφέρει τι θέλει ο κάθε συνέλληνας, πρέπει στρατηγικά να υπάρχει μια νόηση στο τι λέμε και με την ευθύνη των λεγόμενων μας. Γιατί κάποια στιγμή ενδεχομένως να βρεθώ σε μια πολύ δυσάρεστη θέση να μιλήσω σε κάποιον συνέλληνα,  όχι όπως θα έπρεπε, ο οποίος θα παίρνει κάποιες  θέσεις.

Άρα, πώς θα ξεκαθαρίσουμε την Ιθαγένεια των Ινδιάνων και πώς θα το κάνουμε αυτό; Ποιος σας είπε ότι δεν αφήνουν οι Ινδιάνοι; Ποιους ινδιάνους άφησαν Ιθαγενείς, με ποια συμβόλαια…

Καταρχήν, ας τοποθετηθούμε ότι η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ –κι όποιος καταλάβει, κατάλαβε- είναι μια τεράστια ανταλλαγή.

Η πρώτη Αποστασία στον πλανήτη μας ξεκινάει από μια άσχημη ανταλλαγή. Από εκεί ξεκινάει η αποστασία. Άρα, να συζητήσουμε ότι η Αποστασία είναι μια ξεκάθαρη ανταλλαγή και σήμερα γίνεται η ανταλλαγή. Ανταλλάσσουν οι αποστάτες με τους ανθρώπους, ο,τιδήποτε μπορεί να έρθει σε μια συμφωνία ανταλλαγής. ΟΙ ΑΣΧΗΜΕΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ.

Θα συμφωνήσω περί Ιθαγένειας, αλλά έτσι όπως είμαστε εμείς δομημένοι και πηγαίνουμε σε μια πορεία και της Κυριαρχίας, που εγώ αντιλαμβάνομαι πολύ καλά στο πετσί μου, καθώς και τις δυνάμεις και τις δυνατότητες που έχω.

Τώρα, να λέμε να ανοίξουμε γραφεία Κυρίαρχων Αυτοχθόνων είναι σαν να διαχωρίζουμε θέσεις, ενώ θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΝΔΙΑΝΟΥΣ, ΑΝ ΕΧΩ ΕΝΑΝ ΦΙΛΙΠΠΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΙΟ ΠΙΣΩ…

Θα τοποθετηθώ και σε τούτο: Να δείτε τις επικλήσεις και τι λένε μέσα οι επικλήσεις. Γιατί οι επικλήσεις σχεδιάζονται να φωναχτούν σε συγκεκριμένο τόπο και χρόνο και σιγά-σιγά μπαίνετε στην πραγματική ιστορία. ΟΙ ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ, ΟΥΤΕ ΥΜΝΟΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ. ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΑΡΑ ΕΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. Έτσι, θα τρέξει σιγά-σιγά σε μια διαδικασία, την οποία θα την καταλάβετε και θα γυρίσετε πίσω να δείτε τι και πότε έχει φωναχτεί το κάθε τι.

Θυμηθείτε την Επίκληση του Αλεξάνδρου. Τώρα θα μου πείτε, θα μιλήσουμε για επικλήσεις; Βρε, τράβα να δεις τι λέει! Πήγαινε στην επίκληση του Αλεξάνδρου να δεις τι λέει! Ξεκινάει με τον Φίλιππο,  ως βασιλιά των Ελλήνων. Είναι τεράστιος ο Φίλιππος! Άρα, εγώ δεν μπορώ να ακουμπάω τους Ινδιάνους, αν έχω τον Φίλιππο και μια τεράστια ιστορία πιο πίσω.

Άρα, θα έρθω να συζητήσω την λεπτομέρεια για κάποιους Αυτόχθονες και θα με βοηθήσουν εμένα οι Ινδιάνοι; Τι βοήθεια να μου δώσουν οι Ινδιάνοι;

Για να τοποθετηθώ πιο βαθειά, οι Ινδιάνοι τα έχουν βρει με το αμερικάνικο δημόσιο με την ιδιωτική εταιρεία UNITED NATIONS . Έχουν καζίνο παντού. Κάποιοι δεν την ξέρουν την Αμερική, εγώ την ξέρω πολύ καλά και το καθεστώς. Οι Ινδιάνοι έχουν δικό τους αμερικάνικο διαβατήριο, δεν μπαίνει η αστυνομία, δεν μπαίνει το FBI στα χωριά τους και στις πόλεις τους.

Στο Μαϊάμι, στο Λος Άντζελες έχουν δική τους γη,  έχουν αφορολόγητο και τα έχουν βρει. Τι σημαίνει τότε να έχεις αφορόληγητο στην Αμερική; Σε μια Αμερική που είναι πανάκριβη φορολογημένη και μια αντιβίωση έχει 500 δολάρια και που μέχρι να αναπνεύσεις, πληρώνεις; Αλλά τελικά είναι αφορολόγητο; Στο Μανχάταν τελικά, το πακέτο τα τσιγαρα έχει 30 δολάρια, αλλά οι Ινδιάνοι πουλάνε δέκα δολάρια την σακούλα που έχει 300 τσιγάρα; Δηλαδή, στην Ν. Υόρκη δεν υπάρχει κανένα καζίνο, μιλάμε για την πόλη Ν. Υόρκη που έχει 17-18 εκατομμύρια ανθρώπους, υπάρχουν μόνο κουλοχέρηδες, που βέβαια πάλι γίνεται τεράστιος τζίρος και έχει πολύ κόσμο. Στα καζίνο λοιπόν είναι μόνο οι Ινδιάνοι μέσα και είναι αφορολόγητοι. Αυτό σημαίνει: ρούχα, παπούτσια, φαγητά, τα πάντα ό,τι θέλει …αφορολόγητη ζώνη μέσα στην Αμερική και την έχουν οι Ινδιάνοι. Δεν μαζεύετε λίγο το μυαλό σας και να δούμε το ελληνικό κομμάτι και θα το πάμε σιγα-σιγά; Επείγουν πάρα πολλά θέματα και κοιτάνε πώς θα μας κόψουν το κεφάλι και δεν γίνεται πλάκα, γιατί ανεβαίνουμε πάρα πολύ γρήγορα.

Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ… ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΓΚΑΘΙ.

Ίσως δεν έχετε καταλάβει την δική σας Κυριαρχία η οποία είναι πολύ παλιά. Όπως και στην Διακήρυξη, βλέπουμε ότι ο Φίλιππος είναι ο μόνος βασιλιάς εκλεγμένος των Ελλήνων. Αυτό σημαίνει ότι από τον Φίλιππο μέχρι τώρα δεν ξαναείχες βασιλιά Έλληνα στην Γη. Κι ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ, ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΓΚΑΘΙ …

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ; Εάν οι Εβραίοι και οι εγκάθετοι χαζαρομογγόλοι δεν ήθελαν τον Αλέξανδρο, θα τον είχατε σήμερα να τον βλέπετε και να τον διαβάζετε; Νομίζετε ότι δεν μπορούσαν να διαλύσουν την φήμη του Αλέξανδρου; Μπόρεσαν να διαλύσουν τον Φίλιππο που έφτιαξε τις πλατφόρμες, που ένωσε την Ελλάδα, που ένωσε τους Έλληνες, που ήταν βασιλιάς της Ευρώπης. Ο Αλέξανδρος δηλαδή, βρήκε τα πάντα και έφυγε.

Ουσιαστικά, σκοτώνουν τον Φίλιππο μπροστά στον Αλέξανδρο. Την ώρα που παντρεύεται ο Φίλιππος την 9η γυναίκα του, τον σκοτώνουν, οι εβραίοι της εποχής που ήταν Μακκαβαίοι και Γεφυραίοι. Οι αποστάτες διοικούσαν τότε και είχαν το παιχνίδι, αφού ο 3ος αιώνας ανήκει στους αποστάτες και μετά τον 3ο αιώνα έχουμε Αλέξανδρο.

Σκοτώνουν λοιπόν τον Φίλιππο που είναι όλη η πλατφόρμα της Ελλάδος και του μεγάλου σχεδίου του πλανήτη. Έκανε με εντολή τον Παγκοσμιοποιητή τον γιό του, με την Ολυμπιάδα, η οποία είναι το γένος του Αχιλλέα. Ο Φίλιππος είναι από  το γένος του Ηρακλή και πήγε και πήρε την ιέρεια από τα Καβείρια και αυτή έπρεπε να πάρει για να κάνει τον Αλέξανδρο Και δεν είχε μόνο 1 παιδί, αλλά 13-14…

Βλέπουμε λοιπόν τώρα να σκοτώνουν έναν τεράστιο Φίλιππο. Ο μικρός παίρνει αυτά που παίρνει με τεράστιες προστασίες και όπλα και με το που τελειώνει – που δεν τελείωσε την αποστολή του- τον δηλητηριάζουν και τον δολοφονούν και όλη η προίκα, όλα τα δικαιώματα, λεφτά και όλος ο πλανήτης περνάει αυτόματα στους αποστάτες.

Η ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΧΤΕΙ…

Θέλω να σας ρωτήσω: Από τότε, από τον Αλέξανδρο και μετά – ο Αλέξανδρος έφτιαξε 600 και περισσότερες πόλεις, έφτιαξε 123 Αλεξάνδρειες, έφτιαξε ό,τι πόλη θέλεις στον πλανήτη – στην Ελλάδα μας, έγινε ένα έργο από Αλεξάνδρου και μετά; Ή ο Αλέξανδρος έφτιαξε ένα έργο; Δεν έγινε τίποτα! Ούτε ένα έργο! Κτίστηκε όλος ο πλανήτης, έκτισαν όλα τα χωράφια, τα βουνά και τα ποτάμια, από άκρη σε άκρη του πλανήτη. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ! Κάτι κτιριάκια και κάτι σκατοδιαμερισματάκια που μένουν οι υπάνθρωποι.  Όλος ο πλανήτης κτίστηκε με δικά σου λεφτά, όλοι έκαναν έργα τεράστια, στην Κίνα, στην Αυστραλία, στην Αμερική. Ούτε Μόσχα υπήρχε! Η Μόσχα είχε δύο σπίτια το 1450 και τώρα είναι 19.000.000. Δεν υπήρχε Ν. Υόρκη. Δεν υπήρχε τίποτα!

Ο πλανήτης κτίστηκε, αλλά η Ελλάδα, ένα έργο, έναν ναό δεν απέκτησε, δεν απέκτησε τίποτα, αλλά κι ο ίδιος ο Αλέξανδρος δεν έφτιαξε τίποτα στην Ελλάδα. Για σκεφτείτε το!

Για να αρχίσετε να το σκέπτεστε και να αφήσουμε τους Αυτόχθονες για αργότερα και εφόσον κάνουμε δύναμη και αποκτήσουμε το δικαίωμα να μιλήσουμε με γνώση και νόηση, θα πρέπει να το δούμε λοιπόν πολύ σφαιρικά και σήμερα, ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. Εάν δεν αποκατασταθεί η αλήθεια στο όνομα του Φιλίππου…γιατί στην επόμενη επίκληση που θα γίνει και θα πρέπει να φωναχτεί!

Γιατί, αν δεν βγει η αλήθεια και να φωναχτεί στον αέρα από ομόνοους ανθρώπους, δεν πρόκειται να πάμε πουθενά.

Άρα, δεν διαβάζουμε στις  επικλήσεις, προσευχές και μπουρμπούτσαλα που λέει το  κάθε δαιμονισμένο υπανθρωπίδιο. ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ. Η ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΕΊΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ.

Πιστεύω μέχρι το Σάββατο να είμαι έτοιμος για να γράψω την επίκληση του Φιλίππου για να βγει πραγματικά η αλήθεια στον αέρα, αυτού του τεράστιου γίγαντα που τον απαξίωσαν τα ζώα και κυρίευσαν και πήραν την περιουσία του γιου του. Για αυτό και στην Ρώμη και στο Βυζάντιο που το είχαν οι χαζάροι, όλα γίνονται από τον οίκο του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Ποιος ήταν ο οίκος του Μεγάλου Αλεξάνδρου; Του πατέρα του! Δεν ήταν άλλος! Λένε όμως από τον οίκο του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Ναι, αλλά ο Αλέξανδρος βρήκε χρήματα, όπλα, τα πάντα, δομή, διδαχή με τους καλύτερους κι όλα αυτά τα έκτιζε ο Φίλιππος. Αυτός ήταν η πλατφόρμα.

Και έκανε την πρώτη Συνέλευση Ελλήνων που ενώνει τους Έλληνες, όπως αυτό που γίνεται σήμερα, και κύκλος θα κλείσει τις άκρες του σήμερα.

Πρέπει εμείς να το αντιληφθούμε κι έτσι θα καταλάβεις πόσο αυτόχθονας και κυρίαρχος είσαι και ποιες ήταν οι πλατφόρμες σου.

Ο Φίλιππος έφτιαξε τους πρώτους Συνέλληνες και μάζεψε όλους τους Έλληνες για πρώτη φορά. Και μετά, έφυγε ο μικρός κι έγινε παγκοσμιοποιητής και του πήραν όλον τον πλανήτη μετά πάλι.

Σήμερα σε σκλαβώνουν και σε παρατήσανε από τις πολλές προδοσίες.

Λέω λοιπόν ότι τον σκότωσαν τον Φίλιππο, οι εβραίοι οι χαζαρομογγόλοι οι σημερινοί και θα σας αποκαλύψω ετούτο: κάθε Πέμπτη σε όλες τις εβραϊκές συναγωγές τρεις ραββίνοι –να πω ότι έχω και βίντεο;- έχουν τελετή επίκλησης. Όχι την όμορφη επίκληση-αλήθειας που λέτε εσείς, την μαύρη τελετή τους μόνο για τον Φίλιππο. Είναι δεμένο το όνομα του με τελετές. Κάθε Πέμπτη, σε κάθε συναγωγή τρεις ραββίνοι ασχολούνται μόνο με το όνομα του Φιλίππου και πλήγουν το όνομα του σε μαύρο νερό. Έχουν μόνιμη τελετή από τότε μέχρι και σήμερα. Για να καταλάβετε λοιπόν τι πόλεμο έχουμε! Αυτοί ξέρουν τι κάνουν! Εσύ ξέρεις τι κάνεις;

Άρα, λοιπόν, το τεράστιο όνομα και την τεράστια κυριαρχία θα την πάρεις από τον Φίλιππο και εντεύθεν. Από τον Φίλιππο και μετά, ο πλανήτης δεν έχει Έθνη. Πάμε να μιλήσουμε για Ινδιάνους τώρα και να δούμε τι κυριαρχία έχουν οι Ινδιάνοι και τι δικαιώματα τους έχουν δώσει, ποιο είναι το συμβόλαιο τους και τι γίνεται με τους αυτόχθονες στην Αυστραλία;

Μιλάμε τώρα η Ν. Ζηλανδία είναι των Αυτοχθόνων και τελικά, έχουμε εγγλέζικη κυβέρνηση; Τελικά λέει, είμαστε Νεοζηλανδία; Τους έχουν δώσει την γη τους! Εντάξει! Και σε μια ολόκληρη Ελλάδα να σου δώσω την Καρδίτσα και να σου πω: άντε κάνε κράτος τώρα κι έλα και στο κοινοβούλιο με 50. Και θέλουμε εμείς βοήθεια από αυτούς; Μα, αυτούς τους βοηθάμε εμείς! Τι βοήθεια να μας δώσουν αυτοί; Αυτοί λένε ότι είναι Κυρίαρχοι, αλλά δεν είναι! Δηλώνουν Αυτόχθονες, αλλά τους έχουν ήδη υπό κατοχή, όπως και τους αρχηγούς τους.

Ήθελα να τοποθετηθώ και για τον Φίλιππο γιατί τις επόμενες μέρες, θα πρωτοστατήσει παντού, γιατί αυτός είναι ακόμα ο εκλεγμένος βασιλιάς από τους θεούς για το μεγάλο σχέδιο της πλατφόρμας της Ένωσης των Ελλήνων και που ο μικρός συνέχισε και πήγε, όπου πήγε. Αλλά επειδή τον πήραν, τον δοξάζουν, γιατί μετά έφτιαξαν όλον τον πλανήτη, με τα λεφτά του Φίλιππου, των Ελλήνων και όλων των δικών σου δυνάμεων, αφού πήραν και σκότωσαν και τον μικρό, και τον πατέρα του πρώτα!

Αλλά, επειδή δεν μπορούν να σκοτώσουν έναν Φίλιππο κι όλη αυτή την τεράστια ενέργεια και το σχέδιο που φέρνει πίσω του, κάνουν και τελετές από τότε μέχρι τώρα.

Το λέω εγώ ο Σώρρας επίσημα στον αέρα και σας αποδεικνύω ότι από τότε μέχρι σήμερα, δεν έχει γίνει ούτε ένα έργο. Τα μόνα έργα που έγιναν, είναι οι ιουδαϊκές εκκλησίες. Δεν έχει γίνει τίποτα άλλο. Τι άλλο έργο έχεις στην Ελλάδα 2.500 χρόνια; Καλά, να μην φτιάξεις ναούς. Μα, από τόσους παλιούς ναούς, δεν μπορούσες να αναστηλώσεις έναν;

Γιατί ο Παρθενώνας είναι το μοναδικό μνημείο που είναι όρθιο; Όλα τα άλλα τα έχουν κορνιτοποιήσει και τα έχουν διαλύσει. Τον έσπασαν, τον έκλεψαν, αλλά είναι όρθιος! Γιατί ο 3ος και ο 4ος αιώνας ήταν δικός τους.

Δεν υπήρχε Δημοκρατία στην Αθήνα. Ο Περικλής ήταν γεφυραίος και ψηφισμένος τύραννος. Οι Εβραίοι προστατεύουν τον Παρθενώνα, γιατί ήταν δικός τους. Τώρα θέλουν να τον διαλύσουν. Γιατί όπως ήταν τότε, είναι κι ο πλανήτης σήμερα κι έτσι όπως ήρθε εδώ.

Ουσιαστικά όλες οι χώρες πληρώνουν ΦΟΡΟ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ και ο πλανήτης σήμερα είναι υποτελής. Είμαστε όλοι υποτελείς στην Αμερική που είναι κι αυτή ιδιωτική εταιρεία; Άρα, είμαστε όλοι σε ένα τεράστιο UCC. Έτσι θα το δούμε.

Για αυτό τώρα θέλω να είμαστε προσεκτικοί και να μην τρέχουμε τον κόσμο. Κάτσε να δούμε τι έχουμε, εμείς έχουμε τεράστιες δυναμικές, αλλά θα πρέπει να πάμε με ένα μεγάλο σχέδιο. Για να προταθεί κάτι στον αέρα, θα πρέπει να κουβεντιαστεί και να μην είναι άποψη. Γιατί η άποψη έχει και όψεις, άρα και παγίδες. Να ανοίξουμε εμείς πρεσβεία, οι Αυτόχθονες Έλληνες και να μας βοηθήσουν οι Ινδιάνοι; Το να μαζευτούμε και να καταλάβουν και οι Ινδιάνοι είναι άλλη ιστορία.

Μα, εσύ είσαι Αυτόχθονας με άλλα δικαιώματα και είναι τεράστια που σου τα κρύβουν! Αυτό πρέπει να το δούμε τώρα και το βλέπουμε από όλες τις απόψεις.

Το έχουμε τοποθετήσει και στην Διακήρυξη μας πάρα πολύ καλά και μέχρι εκεί που επιτρέπεται να τοποθετηθεί. Εάν το τράβαγα και παραπέρα στην Διακήρυξη θα είχαμε θέμα. Άρα, θα μπούμε σε άλλα θέματα, αργότερα.

Όλο αυτό που κάνουμε είναι μια εξέλιξη. Εξελίσσεται μια αλήθεια, εξελίσσεται όλος ο κύκλος, όλη η δυναμική, τα όπλα, τα εργαλεία, τα δικαιώματα και κάποια στιγμή για να τα πάρεις, πρέπει να έχεις ανθρώπους που έχουν κατανοήσει, ποιοι είναι και πού πάμε, αλλά όχι περιγραφικά, αλλά στο βάθος, στην ουσία.

Βεβαίως, να εξηγούμε στον κόσμο τι σημαίνει Ιθαγένεια, που πάνε να την διαλύσουν, βεβαίως, να καταλάβει τι συμβαίνει και είναι ένα μεγάλο θέμα Κυριαρχίας, μέχρι εκεί όμως.

Ακούστε και το άλλο! Εκτός από αυτό που είπα για τον Φίλιππο που ήταν συμπλήρωμα, οι  Επικλήσεις είναι να φωνάξεις στην πραγματική αλήθεια. Αν δεν βγει η αλήθεια στον αέρα και δεν φωνάξεις τα ονόματα όλων αυτών των τεράστιων που ήταν από πίσω, οι αρχηγοί και αν το θέλετε, οι άνθρωποι οι οποίοι ήταν μέρος του θεϊκού σχεδίου, δεν πρόκειται να προκόψουμε ποτέ και δεν θα πάμε ποτέ σε καμία βάση αληθινή. Αυτό να το θυμάστε κι έχει συμβεί στην Ελλάδα τα τελευταία 2.500 χρόνια δεν έχει γίνει τίποτα! Μόνο μονοπάτια και κάτι σπίτια που μένουν υπάνθρωποι. Αυτή είναι η Ελλάδα μας κι αυτός είναι ο πλανήτης! ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΚΤΙΣΕΙ ΟΛΟΝ ΕΣΥ ΜΕ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΙ ΕΣΥ ΚΟΙΤΑ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙΣ! Σαν ζώο και φωνάζεις ακόμα. Και σε κυβερνούν ζώα, του χειρίστου είδους ζώα!

ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΟΥ ΕΝΟΣ…

Τελευταίως, αφού έχουν σκεφτεί τα πάντα, τα ζώα, αυτά τα γελοία υπάνθρωπα ζώα, έχει βγει και το ΕΘΝΟΣ ΤΟΥ ΕΝΟΣ! Το ένα Έθνος! Το έχετε ακούσει ποτέ;

Β. ΣΩΤΗΡΑΣ: Το έχουν περάσει σαν την μοναδική λύση του κόσμου!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Γιατί δεν μιλάμε για αυτό. Είδα και μια μπλούζα με αυτό και μια οργάνωση που ήταν με καρτελάκι κανονικά κι οργάνωνε τους πακιστανούς κι οργάνωνε και τις ορδές των βαρβάρων θα πω, ασχέτως αν είναι πεινασμένοι κι αν είναι! Γιατί δεν είναι κανένας πεινασμένος από αυτούς, «φορτωμένοι» είναι! Οργάνωνε τις ορδές κι έλεγε: ΟΝΕ ΝΑΤΙΟΝ! Τι λέτε ρε! Ας μιλήσετε λοιπόν για αυτό και τι πάει να κάνει…

Ποιο έθνος; Το έθνος των ανθρώπων, λέει και έχουν φτιάξει και βασιλιά, τον βασιλιά των βασιλιάδων… με ένα τέτοιο ζωντόβολο και αν είναι εδώ τα παιδιά της Αυστραλίας μπορούν να το επιβεβαιώσουν, που του είχα σούρει ό,τι δεν φαντάζεστε και οι συνέλληνες μας είχαν φρίξει.

Οπότε, φτιάχνουν κι ένα Έθνος τώρα αυτοί με το Αυτόχθονα άνθρωπο!

Ποιος θα προσδιορίσει τον Αυτόχθονα Άνθρωπο, ποιος είναι αυτός; Και θα ανοίξουν κι αυτοί πρεσβείες….δεν συνεχίζω!

Ας πάμε να δούμε τι προτείνουμε εμείς και πού θα τοποθετηθούμε εμείς, που μας κυνηγάνε όλοι αυτοί οι διαόλοι!

Β. ΣΩΤΗΡΑΣ: Αρτέμη, δεν ξέρω αν το πήρες ως ευκαιρία και νομίζω ότι είναι πολύ καλό αυτό, να εκφράσεις αυτό που γνωρίζεις, αυτό που είδες με την δική σου κατανόηση, για να μπορούμε να δούμε και πού πάμε. Κι ό,τι και να πρότεινα, ξέρεις ότι δεν έχω κάτι στραβό για να καταλάβει κανένας, απλά, θέλω κάποιοι να καταλάβουν ότι πρέπει να μαζέψουμε δυναμική.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Για να αντιληφθούν όλοι οι συνέλληνες κι οι άνθρωποι, αν θέλεις, όλη αυτή την διαδικασία, πρέπει να γνωρίζουν και τι γίνεται από πίσω. Αν δεν το γνωρίζουν αυτό, δεν ξέρει κανείς τι πάει να κάνει. Άρα, αυτό μπορεί να στραβώσει και να έρθει εναντίον μας.

ΕΧΟΥΝ ΧΑΡΑΞΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ…

Άρα, εμείς είναι σαν να χάνουμε κάποια δικαιώματα μας, όταν πάμε να δηλώσουμε αυτόχθονες. ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΟΡΙΣΤΕΙ! ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΡΑΞΕΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.

Μας λένε ότι προερχόμαστε από το γένος του Δαρβίνου! Τι λέτε ρε παιδιά και δεν μιλάει κανείς; Ούτε έλληνας καθηγητής, ούτε ακαδημαϊκός, ούτε διανοητής, ούτε κανείς! Εδώ όλος ο πλανήτης, όλα τα πανεπιστήμια είναι γραμμένα στα ελληνικά, διδάσκουν τα ελληνικά, παντού διδάσκεται η φιλοσοφία, τα μαθηματικά…δηλαδή, τα μαθηματικά τα γέννησαν πίθηκοι; Την φιλοσοφία και την Θεογονία κι όλα αυτά τα γέννησαν πίθηκοι;

Και μιλάμε ότι από άκρη σε άκρη στον πλανήτη, έτσι όπως είναι κτισμένος και δομημένος, είναι τα σύμβολα μας, είναι οι ναοί μας, είναι τα βασίλεια μας, είναι τα πάντα, άσχετα αν μετά τα πήραν οι Κρόνιοι.

Εδώ θα σας πω ότι η πυραμίδα του Χέοπος είναι πολύ σοβαρή για τους Έλληνες. Μα όταν τις πήραν μετά οι Φαραώ και τις έκαναν τάφους, αυτό σημαίνει ότι είναι του γύφτου, του Αιγύπτιου, του Ασκαναζίμ και οποιασδήποτε σκοτεινής οντότητας;

ΟΙ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΤΙΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΕΙ ΟΤΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΙΝΩΑΣ! Άρα, δεν γίνεται να μου διδάσκουν όλα μου τα βιβλία και να μου παραχαράσσουν τα πάντα! Η Πυραμίδα, κάποια στιγμή θα πάμε να την τινάξουμε στον αέρα. Είναι όλες δικές μας! Η Πυραμίδα είναι ένας τεράστιος μηχανισμός που κάτω από αυτόν είναι το ΙΓΜΑ, είναι το ΚΟΣΜΙΚΟ ΠΥΡ, είναι φτιαγμένη από τεράστια υπερτεχνολογία Θεών κι όχι παπάρηδων, ζώων και ηλιθίων!

Και δεν μπορεί να αλλάξει η θέση της πυραμίδας, ακόμα και αν πάρεις τις πέτρες από πάνω. Εκεί είναι η πυραμίδα! Με την πυραμίδα, με το σχήμα και την κατάλληλη γεωμετρία, βοηθάς να συνδεθεί το ίγμα με την μήτρα του σύμπαντος. Για να μην σας πω το γεγονός ότι έχει μάζα από τον Σείριο από κάτω, από τον απλανή αστέρα, την μήτρα του σύμπαντος. Κι όλες οι πυραμίδες είναι κτισμένες από τον κατασκευαστή που κατασκεύασε τον πλανήτη. Κι αυτός ο πλανήτης δεν είναι κατασκευασμένος, από γύφτο, εβραίο, ζώο, ούτε από κανένα κερατά δαίμονα!

Αυτοί όλοι παίρνουν ενέργεια από εμάς και ζούνε! Είναι παράσιτα! Αυτοί δεν κατασκεύασαν τίποτα! Αυτοί μόνο σκοτώνουν και διαλύουν! Δεν μπορούν να κατασκευάσουν! Άρα, δεν γίνεται να μην καταλάβει ο άνθρωπος την οντολογική του θέση! Τώρα είναι πολύ χαλεποί οι καιροί.

Είδατε που έφτιαξαν το Ένα Έθνος; Αυτό είναι επίσημα παντού! Έχουν φτιάξει καινούργιες εκκλησίες, έχουν φτιάξει καινούργιες θρησκείες και χρηματοδοτούν τα πάντα με τα δικά μας τα λεφτά.

Άρα, εμείς πρέπει να έχουμε πολύ σταθερή θέση και για να είναι σταθερή η θέση μας, πρέπει να έχουμε γνώση και να ξέρουμε! Άρα, όταν βρεθούμε μπροστά σε ένα τέτοιο ζώο, αυτό θα το αποδεικνύουμε και αυτό το ζώο δεν θα ξέρει τι θα λέει. Όπως μου λένε, όταν τα συναντάω και μιλάω μαζί τους: «έχετε δίκιο κύριε Σώρρα, ναι, έτσι είναι, θα το συζητήσουμε..» και μετά χάνονται! Γιατί πρέπει να ξέρεις τι λες! Εγώ ο Έλληνας να κτίσω πρεσβεία;

ΞΕΡΩ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ

Και δεν σας κρύβω συνέλληνες ότι υπάρχει δομημένη μια διαδικασία ενός κράτους… καταρχήν, στον αέρα θα πω το εξής: ξέρετε ότι είμαι μπλεγμένος με χιλιάδες πράγματα, άρα ξέρω τον πλανήτη και τους χειρισμούς των νόμων πάρα πολύ καλά! Σας δηλώνω ότι είμαι με προεδρικό διάταγμα, Αντιπρόεδρος του παγκόσμιου κράτους «GOLDEN AXIS». Τι λές; !! Και; !! Υπάρχει και μια μυστική υπηρεσία που λέγεται GOLDEN AXIS POLICE !!.

Υπάρχουν χιλιάδες πράγματα. Μπορεί να συζητήσω να ανοίξω και κράτος! Έχω ήδη χαρτιά για να ανοίξω ένα κράτος, αλλά δεν θα το κάνω. Αυτό είναι μια άλλη διαδικασία, γιατί έχουν ανοίξει πολλά και τρέχουν.

Αν πας σε μια κυβέρνηση και ζητήσεις ένα μέρος, που πάλι παράνομο είναι και δεν μπορεί να στο δώσει, αλλά στο δίνει με συμβόλαιο με 800 χρόνια. Δηλαδή, αν πάω σε μια κυβέρνηση στην Ονδούρα, για παράδειγμα, ή στην Φασόρα, το συμβόλαιο που θα κάνω με την κυβέρνηση και θα περάσει από την βουλή, είναι για 800 χρόνια. Για τα 800 χρόνια, έχω δικαίωμα ακόμα να φτιάξω και στρατό. Όλοι αυτοί οι νόμοι όμως είναι των ανθρώπων. Αναμφισβήτητο δικαίωμα και τεράστιο στον πλανήτη έχουν οι Έλληνες. Άρα, σου δίνει ένα συμβόλαιο η κυβέρνηση για 800 χρόνια, αν τεθεί από την Βουλή, με το οποίο μπορείς να ανοίξεις ένα κράτος μέσα σε ένα άλλο κράτος, όπως είναι το Λιχνεστάιν! Ένα τέτοιο συμβόλαιο έχει το Λιχνεστάιν με τον πρίγκηπα και έχει μόνο πρίγκηπα κι όχι βασιλιά. Ανοίγεις λοιπόν για 800 χρόνια ένα άλλο κράτος, με αστυνομία, στρατό κτλ. Αυτά είναι όμως εταιρείες!

ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ…

Οι Αυτόχθονες έχουν άλλους χειρισμούς και πρέπει να φτάσουμε, όχι στα βάθη, γιατί δεν είναι βάθος 2000 χρόνια, αλλά να πάμε στα βάθη της τελευταίας ιστορίας, του βασιλιά του Φιλίππου του εκλεγμένου, που ήταν βασιλιάς όλης της Ευρώπης και του τότε κόσμου. Γιατί από εκεί παίρνει βασιλιάδες η ρωμαϊκή αυτοκρατορία και είναι μόνο Έλληνες κι έχουν βασιλικά δικαιώματα κι από εκεί παίρνει πάλι το Βυζάντιο και είναι Οικουμενικό! Το Βυζάντιο έδινε βασιλιάδες σε άλλες χώρες κι ο βασιλιάς στο Βυζάντιο ήταν ανώτερος από τον αυτοκράτορα.

Άρα λοιπόν, από εκεί να καταλάβουμε όλη την μεγάλη σημασία του Αυτόχθονα και απο που αντλείται η Κυριαρχία η δική μας και από που προέρχονται τα δικαιώματα μας, τα οποία δεν πρέπει να αποποιηθούμε ποτέ γιατί αλλιώς δεν μπορούμε να περπατήσουμε.

Και τόσα χρόνια δεν μπορούμε να περπατήσουμε, γιατί δεν αντιλαμβανόμαστε την αλήθεια της πραγματικής ιστορίας από τους πραγματικούς δημιουργούς των Ελλήνων που είναι οι ίδιοι δημιουργοί.

Άρα, αν δεν αποκαλυφθεί η αλήθεια κι αν δεν το καταλάβουμε όλοι, δεν μπορούμε να περπατήσουμε στην Ελλάδα. Και σας λέω: 2500 χρόνια δεν έχει κτιστεί τίποτα! Μόνο παράγκες στην Ελλάδα. Η Ελλάδα ξεκίνησε με βασίλεια και παλάτια και σήμερα τα ζώα φτιάχνουν παράγκες και κλουβιά!

Όλος ο πλανήτης κτίστηκε και στην Ελλάδα μιλάμε μόνο για τον Παρθενώνα, που έμεινε μόνο αυτός όρθιος! Για σκεφτείτε το λοιπόν για να καταλάβετε! Υπάρχει περίπτωση με κάποιες στρατηγικές που δεν τις γνωρίζουμε και με κάποιο πακέτο γνώσεων  που δεν γνωρίζουμε να κάνουμε κακό στο πραγματικό σχέδιο και στα πραγματικά δικαιώματα που σου ανήκουν!

Δεν θέλω να βιάζεστε. Έχουμε να κάνουμε μεγάλο έργο και στην Ελλάδα, να λύσουμε το πολιτικό μας θέμα, το οικονομικό μας, κτλ.

Αν διαβάσετε την Διακήρυξη και αν διαβάσετε και το καταστατικό του Φορέα, επειδή δεν είναι τίποτα στην τύχη και δεν υπάρχει τύχη, θα δείτε ότι ο Πρόεδρος, ο οποίος πρέπει να είναι πολύ εξειδικευμένο άτομο, έχει δικαίωμα να βγάλει πενήντα συμβούλους που τους ονομάζει αυτομάτως «προέδρους». Άρα, βλέπεις ότι 50 άτομα σύμβουλοι θα είναι εν παρουσία τους, όπως είναι ο Πρόεδρος σε όλον τον πλανήτη. Διαβάστε τι κάνουν αυτοί οι 50 και ο Πρόεδρος και θα δείτε πώς είναι για ό,τι δικαίωμα υπάρχει κι όχι αυτό που φαίνεται, αλλά κι αυτό που πραγματικά είναι! Άλλο τι φαίνεται κι άλλο τι είναι!

Αν είναι ποτέ δυνατόν, να μην ξέρουμε ακριβώς τι συμβαίνει, ποια είναι τα δικαιώματα μας και ποια είναι η αλήθεια! Δεν πάνε να λένε οι υπηρεσίες, δεν πάει να λέει το κάθε ζώο, εμείς θα ξέρουμε και τι κάνουν και πώς το κάνουν και τι κάνουν κάθε μέρα. Όπως και αυτό που σας είπα: είναι αποδεδειγμένο τι κάνουν κάθε Πέμπτη. Και ξέρουμε και τι κάνουν και για άλλα πράγματα, τι κάνουν στην Ελλάδα, τι κάνουν στους χώρους σου, και πώς το κάνουν, γιατί το κάνουν και γιατί εσύ είσαι έτσι!

Και σου φέρνω ένα παράδειγμα: κοίτα πώς είσαι εδώ και 2500 χρόνια! Έφτιαξαν και το καινούργιο Έθνος και θέλουν να μιλήσουν και μαζί μου και να με βοηθήσουν! Να βοηθήσουν εμένα;

Βασίλη, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τους κάνουμε διαφήμιση, βγάλε το ONE STATION και από πίσω είναι όλο τους το ιστορικό! Οι ιππότες, το βατικανό, τα δόγματα έχουν μαζευτεί όλοι μαζί με όλους τους τραπεζίτες, και δηλώνουν το Ένα Έθνος και έχουν βγάλει και βασιλιά των βασιλιάδων! Ποιος το έβγαλε αυτό το ζώο;;

Β. ΣΩΤΗΡΑΣ: Έχει και τους τρεις δράκους από πίσω.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Βγάλτο, χωρίς να κάνεις διαφήμιση στους συνέλληνες, για να μάθουν τι κάνουν στον πλανήτη και πού το πάνε… αυτό δημιουργήθηκε τώρα τελευταία.

Β. ΣΩΤΗΡΑΣ: Αφότου ξεκίνησες!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Για σκέψου λοιπόν γιατί το κάνουν τα ζώα! ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ.

Εγώ έχω κι αυτά που δεν ξέρετε που έχω, κάνω κι αυτά που δεν ξέρετε που κάνω, με αποτέλεσμα, αυτοί ξέρουν! Κι αυτά που λέω τώρα, κάποιοι δεν ξέρετε, αυτοί όμως ξέρουν! ΞΕΡΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΤΙ ΛΕΩ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΠΑ! Εσείς μπορεί να το περνάτε έτσι, αλλά αυτοί δεν το περνούν έτσι! Πολλά είναι κρυμμένα μέσα στις λέξεις που λέω, όμως εκείνοι ξέρουν! Εκείνοι παίρνουν αμέσως τις πληροφορίες.

Έτσι τοποθετούμε λοιπόν για να ξέρετε τι συμβαίνει στον πλανήτη και με το ένα Έθνος και με τα δικαιώματα μας, τα οποία τα δικά μας είναι ο πλανήτης.

Και τώρα θα αποκαλυφθεί η ιστορία και πρέπει να την μάθετε με το πραγματικό της όνομα, με την πραγματική της διάσταση.

ΑΡΑ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…

ΑΡΑ ΟΛΟ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ!! ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!! ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΣΧΕΔΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΦΟΣΟΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΚΑΡΔΙΑ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ!!! ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ.

Ας πάρουμε την Ελλάδα και θα την πάρουμε με αυτόν τον τρόπο, με εκλόγες; Με εκλογές! Με Εθνοσυνέλευση; Με Εθνοσυνέλευση! Και εκλογές να κάνουμε, θα κάνουμε μια Εθνοσυνέλευση μετά, τι μας πειράζει; Ό,τι θέλουμε κάνουμε! Οπότε, στρατηγικά, δεν μπορούμε από τώρα, που κυνηγάμε τον Φορέα και μας κυνηγούν όλοι οι διαόλοι να λέμε και κάποια σχέδια, αλλά σχεδόν τα έχουμε πει.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΟΙ 50 …ΚΛΩΝΟΙ ΤΟΥ

Διαβάστε στο καταστατικό τι λέει ότι κάνει ο Πρόεδρος! Τα πνευματικά δικαιώματα από  όλον τον πλανήτη, κι ό,τι υπάρχει ελληνικό από βιβλία μέχρι κτίσματα, δεν θα υπάρχει ψέμμα γιατί θα αντιμετωπίζει μόνος του τα πράγματα, με δικές του υπηρεσίες. Και άς έρθουν μετά οι Εγγλέζοι να μας πουν μετά τι είναι το stone, για να δούμε τι είναι οι Κέλτες μετά.

Αυτά τα κάνει ένας από τους 50 Προέδρους. Άρα, ο Πρόεδρος κλωνοποιεί την ιδιότητα του επί 50 και ένας αυτός 51. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΡΓΟΝΑΥΤΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΕΓΩ, ΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ; Πενήντα Πρόεδροι θα είναι σε όλον τον πλανήτη με τα ίδια δικαιώματα του Προέδρου. Άρα, δεν έχεις έναν, αλλά πενήντα. Δεν υπάρχει μοναδικότητα, βρίσκονται σε όλον τον πλανήτη όπου έχει ελληνικά δικαιώματα.. «Σπηλιά, χθόνα, πυραμίδα, σπασμένο κεραμμίδι; Δικό μου! Τάφος; Εδώ δικός μου….όπως και στην Σιβηρία έχουμε αρχαία, στον Βόρειο Πόλο έχουμε αρχαία…για να δούμε, ποιανού είναι ο Βόρειος Πόλος και η Ανταρκτική, για να δούμε ποια είναι η Γροιλανδία με το λιμάνι του Περσέα…» Πενήντα πρόεδροι! Δεν υπάρχει δεν προλαβαίνω κι ο κάθε Πρόεδρος έχει και τους συμβούλους του, τις επιτροπές του και τις ομάδες του.

Άρα, υπάρχει κι άλλη μια Ελλάδα έξω κι άλλη μία που είναι μέσα!

Τι άλλο θέλετε; Διαβάστε το να δείτε πώς το έχουμε τοποθετήσει μέσα! Για να δεις τι ωραία είναι μετά! Θα σκοτώσεις τον πρόεδρο; Ποιον πρόεδρο; Αφού και οι 50 πρόεδροι είναι.

Για αυτό, ο Πρόεδρος στην Ελλήνων Πολιτεία δεν διοικεί! Κοιτάει μόνο τα Πρωτόκολλα και ασχολείται μόνο με την Ελλάδα σε όλον τον πλανήτη και τον Ελληνισμό. Αυτό κάνει! Τίποτα άλλο! Που έχει πολιτεία και κοινωνία; Στο Μπουρούτι; Πόσοι είναι στο Μπουρούτι; Χίλιοι! Ωραία! Σχολεία, τα πάντα στο Μπουρούτι, τα φτιάχνει ο Πρόεδρος, η Ελλάδα δηλαδή. Λεφτά έχεις! Τι άλλο θέλεις; Πώς θα διοικήσεις; Αφού έχεις Βουλή! Πώς θα βγαίνουν οι Νόμοι; Αφού σας είπα πώς θα βγαίνουν οι Νόμοι! Έχετε 33 Πρωτόκολλα. Ό,τι κολλάει και σκοντάφτει στα 33 Πρωτόκολλα, δεν ψηφίζεται!  Ψήφισε ό,τι θέλεις! Είσαι ελεύθερος να ψηφίζεις ό,τι θέλεις, και πρέπει να είσαι μέσα στα 33 Πρωτόκολλα.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ !

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Αυτή η τοποθέτηση σου, Αρτέμη, μας λύνει πολλές απορίες και μας δίνει και ένα έναυσμα που έγινε χθες το βράδυ και τόνισα στις προγραμματικές δηλώσεις του Φορέα, ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ. Ειδικά αυτό που είπες τώρα στο τέλος!

Κάθε Ελληνική κοινότητα, όπου και να διαβιώνει, αμέσως θα ενισχυθεί, θα γίνουν τα έργα που θέλει, τα πάντα! Αυτό σημαίνει ότι εκτός από την αποκατάσταση των Ελλήνων, γίνεται και συγκέντρωση Ελλήνων στις κοινότητες για να οδεύουν σωστά. Εν κατακλείδει, επειδή ελληνικές κοινότητες υπάρχουν σε όλον τον πλανήτη και θα αποδειχτούν ακόμα και αυτοί που είναι στην Αφρική, μαύροι βάσει DNA ότι είναι Έλληνες, θα αλλάξει άρδην όλος ο πλανήτης!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Γιάννη Καλογερόπουλε και Βασίλη, έχετε αυτό το χαρτί που υπογράφουμε για τους Δήμους! Εντάξει, αυτά τα χαρτιά, δεν τα έχουν όλοι οι Έλληνες και δεν τα έχω βγάλει στον αέρα ποτέ. Υπογράφω άπαντα με τους Δήμους, υπογράφω με όλους τους Δήμους για όπου υπάρχει ελληνισμός, όπου υπάρχει κοινότητα, κι ό,τι υπάρχει από Ελλάδα και χρηματοδοτούμε όπου υπάρχει κοινότητα κι ελληνικός γόνος σε όλον τον πλανήτη; Ναι ή όχι;

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ναι, είναι ακριβώς έτσι!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Αυτά τα έχω υπογράψει, πριν τον Φορέα! Όλα! Όπου υπάρχει κοινότητα ελληνική, όπου υπάρχει αρχαίο…. Στην Περσία, υπάρχει ελληνική κοινότητα, στην Ιαπωνία, όπου υπάρχει ελληνική κοινότητα συνδέεται σε όλον τον πλανήτη.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Αυτό που τόνισα κι εγώ χθες το βράδυ και θα το ξαναφρεσκάρω, διαβάζοντας μέσα από το καταστατικό, από το κεφάλαιο Β και το άρθρο 4 την παράγραφο 1.2 είναι τα εξής: «η πρόωθηση της υλοποίησης της δόμησης χρηματοδότησης για υλοποίηση αναπτυξιακών έργων υποδομής και ανταποδοτικότητας (δηλαδή, πλουτοπαραγωγικά έργα) σε όλους τους Δήμους της χώρας και όπου υπάρχει Ελληνισμός στο παγκόσμιο στερέωμα». Όπου κι αν βρίσκεται Έλληνας, αυτό, όπως το είπαμε και χθες, είναι συνέχεια και συνάφεια του προγράμματος μέσα από τους Δήμους που έχει ήδη υπογραφεί, ήδη δεσμευτεί,  που έχει ήδη κλειδωθεί και η χρηματοδότηση του.

ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Αυτό που ακριβώς που έχει υπογραφτεί και δεν θέλω ακόμα να το βγάλουμε στον αέρα, γιατί είναι εξειδικευμένο έγγραφο, αλλά δηλώνει τόσο ξεκάθαρα τις θέσεις, οι οποίες συνάδουν με τον Φορέα Ελλήνων Συνέλευσις, με το πώς δομείται η Πολιτεία και με τις δυνατότητες  Προέδρου, είναι ήδη κατατεθειμμένο στην Federal, στον ΟΗΕ, στον Ομπάμα…γνωρίζουν άπαντες!

Δηλώνει κι ότι τα έργα που θα γίνουν, θα είναι μόνο απο εργολάβους που βάσει αίματος DNA καταγωγής Ελληνικής και ας δώσουν την εργολαβία σε ξένες εταιρείες. Έχει πολύ μεγάλες δεσμεύσεις μέσα και το έκανα για να σηκώσω όλο το ΕΛΛΑΝΙΟ DNA στον αέρα.

Το βλέπουν αυτό και για αυτό έχουμε τεράστιες αντιδράσεις! Όμως όλα αυτά είναι υπογεγραμμένα, γραμμένα και υπογεγραμμένα πολύ πριν έρθει ο Φορέας και έρθουν όλα αυτά. Έχουν ήδη πιστοποιηθεί κι ήδη οι άλλοι έχουν πάρει χαμπάρι και για τον πόλεμο που μας κάνουν και την διαδικασία που έχουν και ξέρουν τι έρχεται!

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΜΕΝΑ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ, ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΛΕΝΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ  ΣΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟ, ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ, ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΥΓΕΙΑ.

Όλα τα υπόλοιπα χαρτιά είναι πιστοποιημένα στα δικαστήρια, σφραγισμένο από το δικαστή και σφραγισμένο απο το ομοσπονδιακό δικαστήριο της Αμερικής, για να πάει σε αυτές τις υπηρεσίες. Δηλαδή, για να καταλάβετε, ο φάκελος για τους Δήμους, ο οποίος είναι για Federal Reserve, δεν είναι φάκελος για τον δήμο, είναι για κράτος! Από τον έναν Δήμο, μπορεί να εξελιχθεί σε όλον τον πλανήτη. Δεν έχει πια σημασία για εμάς!

Είναι πιστοποιημένα λοιπόν από το ομοσπονδιακό δικαστήριο, γιατί πρέπει να εξετάσουν εάν όλα αυτά που λες και οι αποφάσεις, όπως κι όλα αυτά που δίνεις, είναι κανονικά και δεν είναι πλαστά. Έτσι βγαίνει ένα ομοσπονδιακό δικαστήριο που κινείται και είναι στην Αμερική, και μετά τα δώσαμε στην FEDERAL και στον ΟΗΕ. Ο Ο.Η.Ε γνωρίζει!

Τώρα εγώ, δεν θα πάω τον Φορέα στον ΟΗΕ, αφού του έχω πάει ήδη το δικαίωμα των Αυτοχθόνων. Η κρατική διαδικασία με τους Δήμους είναι ήδη στον ΟΗΕ. Γιατί να πάω τον Φορέα στον Ο.Η.Ε; Αφού οι Αυτόχθονες που έχουν Φορέα, είναι ένα παρακλάδι, αυτουνού που έχει πάει ήδη στον ΟΗΕ. Έχει πάει και στην Παγκόσμια Τράπεζα που εκπροσωπεί τους Αυτόχθονες και τον λαό μου, έχει πάει στον I.T.C, έχει πάει στον ΑΩ.

«ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ….»

Δηλαδή, κάποια στιγμή θα με αναγκάσετε να θυμώσω και να βγάλω όπου καταθέτω τον φάκελο στον ΑΩ στην Ισπανία, κι έχω φωτογραφία που του παραδίδω τον φάκελο και είμαι μαζί με τον ΑΩ.

Β. ΣΩΤΗΡΑΣ: Να σε φτάσουμε μέχρι εκεί να θυμώσεις;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Αυτά δεν είναι για να βγαίνουν στον αέρα! Δεν είναι το θέμα να κάνουμε εντύπωση. Είναι πολύ σοβαρά τα πράγματα! Ξηλώνουμε θέμελα χιλιάδων ετών, χιλιάδων μεγατόνων πυρηνικών βομβών οικονομικών γιατί τινάζεται όλο το σύστημα στον αέρα, και δεν θα ήθελα ποτέ να βγάλω ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ Ο ΑΩ ΣΤΗΝ FEDERAL που εγώ το συνέταξα με οδηγίες του ΑΩ που λέει: «εγώ ο ΑΩ, διαχειριστής και ιδιοκτήτης του ΑΩ, με κληρονομικό δικαίωμα τάδε… δηλώνω ότι ο ιδιοκτήτης των κεφαλαίων της ΑΩ Αρτέμης Σώρρας, παρακαλώ όπου ο ιδιοκτήτης μου δίνει εντολή να κάνω αυτό κι αυτό…». Ναι, είμαι ιδιοκτήτης, όχι βάσει νόμων, αλλά βάσει πραγματικών στοιχείων και οικονομικών εργαλείων που έχει ο ΑΩ.

Άρα λοιπόν είναι τέτοια έγγραφα που ξανατινάζουν την μπάνκα στον άερα, ακόμα μια φορά. Αλλά θέλει να πάτε σιγά-σιγά σε αυτή την διαδικασία. Αν βγάλω τέτοια σπουδαία χαρτιά, κάποιοι θα νομίζουν ότι αυτό είναι ένα απλό χαρτί γραμμένο και κάποιοι άλλοι όμως θα καταλάβουν την τεράστια σημασία που έχει.

Έτσι λοιπόν πρέπει να ανέβει όλο το επίπεδο, στην πραγματική διάσταση του και να μην βγάζουμε τόσο σπουδαία χαρτιά που μια φορά στα πάρα πολλά χρόνια γίνονται, να πετιώνται στόν αέρα. Είναι δηλαδή σαν τον Προμηθέα, τεράστια γνώση σε ανθρώπους που δεν έπρεπε να δώσει. Σιγά-σιγά πρέπει λοιπόν να μπαίνετε στην διαδικασία και της γνώσης και των αποδείξεων για να καταλάβετε τι συμβαίνει.

ΠΕΡΙ DNA… ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΕΚΡΥΨΑΝ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΕΛΕΥΣΗ….

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Είναι όμως πολύ σωστό να κάνουμε αυτές τις συζητήσεις ακόμα κι εμείς που βρισκόμαστε έξω από τον «κύκλο» που κινείσαι εσύ, θα κάνουμε και λάθη και σε εκτιμήσεις, αλλά και σε πληροφορίες ή στην ερμηνεία πληροφοριών. Αυτό δεν είναι κακό, γιατί μέσα από τα λάθη μας μαθαίνουμε.

Για αυτό και εγώ, ξεκινώντας την συζήτηση και επειδή άκουσα την προηγούμενη συζήτηση, ζήτησα επίτηδες να φέρω το θέμα εκεί, έχοντας κι εσένα και δίνοντας όλα αυτά τα στοιχεία, να μας βάλεις σε ένα άλλο δρόμο, εκεί που πρέπει ή μέχρι κι εκεί που πρέπει να το χρησιμοποιούμε, όταν θα το δημοσιοποιούμε.

Γιατί κάποια στιγμή γύρισα κι εγώ κι είπα, αυτό που προανέφερες, την δέσμευση δηλαδή, μέσα από τους Δήμους ότι όλοι οι ανάδοχοι, αυτοί που θα φτιάξουν τα έργα, οι εργολάβοι, αλλά κι αυτοί που θα πάρουν το μετοχολόγιο στο μέλλον, θα είναι όχι μόνο ελληνικά σκεπτόμενοι αλλά και με απόδειξη της Ιθαγένειας, από αίμα και DNA. Αυτή η πληροφορία είναι πάρα πολύ σοβαρή και μπορεί ο καθένας μας να την αξιολογήσει. Κι έτσι κλειδώνει όλος ο πλανήτης με τον ελληνισμό του και ο ελληνισμός αναδεικνύεται και ξαναπαίρνει την ηγετική του θέση, εκεί που του ανήκει, οντολογικά στην κυριολεξία.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Έτσι είναι Γιάννη. Το DNA το έκαναν το 1000 μΧ οι ιππότες. Η Εκκλησία ξεκίνησε λοιπόν τον τόκο της, όπως είπα την προηγούμενη φορά, έπαιρνε το 10% και έβαζε μια σταγόνα αίμα. Το αίμα ήταν μοναδικό και αν σου έκλεβαν στο δρόμο το χαρτί με τις λίρες που είχες καταθέσει στον ναό και θα τις έπαιρνες…στην άλλη μεριά του πλανήτη, αυτό που υπέγραφες ήταν ότι θα σου έπαιρναν το κεφάλι. Οι καλόγεροι, ακούστε τι δουλειά έκαναν οι καλόγεροι, ήταν όλοι σε μυστικές υπηρεσίες, όπως και σήμερα οι πιο πολλοί είναι πράκτορες… όλες οι μυστικές υπηρεσίες κινούνται μέσα από τα δόγματα, αφού έχει άσυλο! Ο πράκτορας φοράει μια ρασοευχή, φεύγει και κουβαλάει μυστικά πολύ σοβαρά. Κουβαλάει πυρηνικά, κουβαλάει άλλα πράγματα, όπου θέλεις!

Το ζήτημα όμως είναι ότι από τότε έχουν DNA κι όχι τώρα το 2000 που μας είπαν. Καταρχήν όλη αυτή η παραφιλολογία των εγκάθετων, γελοίων, πληρωμένων ρακένδυτων καθηγητών να τελειώσουν όλη αυτή την αυτοκρατορία.  Την επιστήμη την έχουν οι επικυρίαρχοι που κακώς τους λέω έτσι, γιατί είναι μόνο ζώα.

Υπάρχουν 78 εκατομμύρια αποτυπώματα για το ανθρώπινο DNA. Του ζώου δεν είναι πάνω από 1 εκατομμύριο. Δεν φαντάζεστε πόσο εύκολα μπορούμε να διαχωρίσουμε το ζώο από τον άνθρωπο. Έχει μεγάλη σημασία να καταλάβουμε ότι στον πλανήτη μας, το γένος που έκρυψαν ήταν το ανθρώπινο, το οποίο έχει έλευση!

Έκρυψαν όλο το δικό σου γένος και δεν μίλησε κανένας, για το γένος του Δαρβίνου, ότι προέρχεσαι από τον πίθηκο, άρα υιοθετήθηκε αυτό, τα παιδιά μας μαθαίνουν αυτό, τα παιδιά μαθαίνουν ότι ο Αλέξανδρος ήταν σφάχτης…είναι πολύ γελοία τα πράγματα και πρέπει να φύγει η αδικία, γιατί ο Φίλιππος την αδικία πολέμησε!

Κοιτάξτε Συνέλληνες, όσοι έχετε μπει σε μια βαθειά Νόηση  και όσο μπορείτε να αντιληφθείτε τις τεράστιες θεϊκές δυνάμεις, οι οποίες είναι πολλές και δεν είναι μία, όλες καταλήγουν όμως στην μονάδα, στο ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΡΡΗΤΟ ΕΝ! Εκεί θα δείτε την Αφροδίτη. Ας δούμε πόσο παρεξηγημένη η Αφροδίτη, που έχουν «σκίσει» αυτή την θεότητα, -αλλά τι να σκίσουν τα ζώα- από τον 4ο-3ο αιώνα. Όλη η Ελληνική κοσμοθέαση έχει τους άντρες γυμνούς, τις γυναίκες όμως πάντα ντυμένες. Δεν υπάρχει γυναίκα-θεότητα που να είναι ξεβράκωτη! Τα ζώα όμως, έβαλαν την ΑΦΡΟΔΙΤΗ που είναι θεά του ΚΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ και έφεραν την Αφροδίτη στην ομορφιά και την ταυτοποίησαν με το σεξ. Θα ταυτοποιήσεις θεότητα με σεξ; Πώς θα το κάνετε αυτό βρε ζώα του Δαρβίνου; Το κάνατε βρε ζώα! Και προσέξτε τώρα: Το ολόγυμνο είναι πολύ καλύτερο από το ημίγυμνο, γιατί το ημίγυμνο είναι πρόκληση, ενώ στο ολόγυμνο, δείχνεις ότι αυτό είναι έτσι! Στο ημίγυμνο, αφήνεις την υπόνοια και είναι η μόνη θεά που δεν την λένε «παρθένα». Παρθένα η Άρτεμις, παρθένα η Αθηνά, η μόνη που δεν είναι παρθένα είναι η Αφροδίτη. ΌΜΩΣ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΝΤΟΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ ΘΕΣΗ, ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ. Έχουν ημίγυμνη την Αφροδίτη!

Και οι Ρωμαίοι, αν το θέλετε, που είχαν μπει Χαζάροι μέσα και για αυτό ονομάστηκαν «Ρωμαίοι», Ρωμαίοι είναι αυτοί που εκχριστιανίστηκαν και μαζί με το «χριστιανικό» μπήκαν στην Ελληνική Κοσμοθέαση. Εκεί λοιπόν διέλυσαν τα πάντα! Και κοιτάξτε, πόσο παρεξηγημένη είναι η Αφροδίτη. Βγήκε λέει από τον αφρό…ποιον αφρό; Ποιον αφρό, βρε της σαπουνάδας του μυαλού σου; Γελοίο υποκείμενο, ζώο του Δαρβίνου! Για αυτό πρέπει να φτάσουμε σε σοβαρές αλήθειες! Και με το αφροδισιακό την έχουν συνδέσει την Αφροδίτη, θεά του έρωτα κι ότι ο Άρης την έκλεψε, γιατί ήταν γκόμενα του Ήφαιστου…βρε τι λέτε; Τι λέτε βρε γελοία υποκείμενα; ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΚΟΣΜΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ, ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ Η ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ; Και παρθένα από που; Τι θα πει «παρθένος» και τι θα πει «Παρθενών» και τι να συζητήσουμε τώρα;

Από εκεί να καταλάβετε πόσο διάβρωση έχουμε φάει και για αυτό πρέπει σιγά σιγά να βγαίνουν οι αλήθειες, για την ίδια μας την ιστορία. Δεν ήταν η Θεά του Έρωτα, γιατί ο Έρωτας ήταν πρωταρχικό στάδιο και δύναμη πρωταρχική, τεράστια, που είναι πριν τους 12 θεούς, πριν τον Κρόνο, πριν τον Ωρίωνα και πριν…. Η Νύχτα, η Γαία και ο Έρως και το Φως! Είναι κάτω από τον 13ο Θεό, πολύ πιο ψηλά. Άρα, ο Έρως είναι η δύναμη που δεν μπορεί να συνδεθεί με κανέναν. Είναι πάντα μόνος του!

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΕ ΝΑΤΙΟΝ

Β. ΣΩΤΗΡΑΣ: Αν μπείτε στην συνομιλία στο sorras chat θα δείτε κι ένα κείμενο στο οποίο αυτός ο ένας λεγόμενος βασιλιάς συνεργάζεται και με τους τριακόσιους. Εκεί θα διαβάσετε κιόλας και δεν ξέρω αν το έχουν μάθει οι άνθρωποι, ότι για να δημιουργηθεί αυτό το καινούργιο το Έθνος «θα πρέπει να παραδώσετε –λέει- τους τίτλους ιδιοκτησίας των σπιτιών σας, στο Ένα Έθνος και λέει ότι θα δημιουργηθεί ένα καινούργιο Έθνος και ένα καινούργιο κράτος που θα έχει σπίτια, ένα δω και ένα εκεί σε κάθε γειτονιά. Και ρώτησα: θα έχετε και διαβατήρια; Δηλαδή, αυτό το κράτος και αυτό το έθνος που θέλετε να κάνετε, θα έχει σύνορα την γειτονιά του σπιτιού μου; Την περίφραξη του σπιτιού μου; Θα έχει και στρατό να το φυλάει αυτό; Τί γίνεται; Μέχρι που πάμε; Για να βγαίνω από το σπίτι μου, θα πρέπει να έχω διαβατήριο; Άρα θα πρέπει να κάνω αίτηση για βίζα για να βγω από το σπίτι μου; Οι απαντήσεις δεν ήρθαν ποτέ! Αναρωτιέμαι γιατί! Όποιος ασχολήθηκε με αυτό το θέμα κι έχει ακούσει κάτι παρόμοιο, καταλαβαίνει τι θέλω να πω!

: Φοβάμαι ότι οι πιο πολλοί δεν έχουμε ακούσει και δεν έχουμε μπει σε τέτοιες λεπτομέρειες. Παράδειγμα, εγώ δεν έχω πρόσβαση στα αγγλικά κείμενα γιατί δεν γνωρίζω αγγλικά και πρέπει να κάνω μεταφράσεις για να δω τι λένε. Εσύ έχεις καλή γνώση της αγγλικής και τα πας κατευθείαν στα πρωτότυπ: Εγώ ρώτησα για το συγκεκριμένο! Δεν διάβασα κείμενα για αυτό το θέμα! Είχα χαζέψει τελείως και η τελευταία ερώτηση ήταν: Θα βγάλουμε και βίζα για να βγαίνουμε για ψώνια από το σπιτη: Εντάξει, εκεί κατάλαβαν ότι τους ειρωνευόσουν και μπορεί να μην σου απάντησαν…

: Γιατί; Αυτοί τι μου έκαναν; Δεν με ειρωνεύονταν με αυτές τις ιστορίες που μου έλεγαν; Τους φταίω εγώ; Δηλαδή, όποιος πιστέψει, ό,τι πιστέψει, όποια σαχλαμάρα μπορούμε να πούμε και το πιστέψει, μπράβο μας τα καταφέραμε, έχουμε ακόμα έναν ηλίθιο που μας ακολουθεί!

: η Έδρα του μοναδικού Έθνους που είναι;

: Στο δικό του το σπίτι! Κι εκεί θα έχει βίζα για να βγαίνει έξω για ψώνια!

Γ. ΒΑΡΥΤΙΜΙΑΔΗΣ: Δηλαδή, αν ο περιπτεράς είναι από άλλο Έθνος, θα πρέπει να έχουμε βίζα για να πάμε στο περίπτερο…

: Μετά την αστειότητα που μπορούμε να το συζητάμε τώρα σε αυτό το επίπεδο, ας δούμε σε βάθος αυτό που στήνουν, και μην κοιτάτε που ήρθε η εποχή που ο Ελληνισμός αντεπιτίθεται και βγήκε μπροστά ο Αρτέμης ο Σώρρας και μπορούμε αυτή την στιγμή να έχουμε μια πληροφόρηση και να έχουμε την δυνατότητα να καθαρίσουμε το «πιάτο» και πράγματι θέλει προσεκτικές κινήσεις. Για σκεφτείτε, να μην είχε εμφανιστεί ο Αρτέμης ο Σώρρας, πόσα από αυτά θα πέρναμε χαμπάρι και εν κατακλείδι, πού έχουν σχεδιάσει να το καταλήξουν;

Γ. ΒΑΡΥΤΙΜΙΑΔΗΣ: Αν δεν ήταν ο Αρτέμης αυτή την στιγμή, ίσως αυτή την ώρα να μην μιλούσαμε! Κάποιοι, αυτή την στιγμή που μιλάμε, θα είχαμε πιάσει τα όπλα… γιατί κάποιοι δεν το αντέχουν αυτό που γίνεται!

: Γρηγόρη, δεν θα ωφελήσει τίποτα το να πάρεις το όπλο! Θα πάρουμε τα όπλα για να μας ξεσκίσουν τελείως!

Γ. ΒΑΡΥΤΙΜΙΑΔΗΣ: Το ξέρω! Αλλά αν δεν γνωρίζαμε αυτά που μας είπε ο Αρτέμης, δεν είχαμε και κάτι άλλο να κάνουμε! Για ποια ζωή θα μιλούσαμε; Αφού σκλάβοι θα ήμασταν! Δεν έχω ζωή! Κανείς μας δεν έχει ζωή, είμαστε όλοι σκλάβοι! Και να σε σκότωναν τι θα γινόταν; Όποιον θα έπαιρνες μαζί σου! Τώρα όμως θα το αλλάξουμε και θα το κάνουμε διαφορετικά και μόνο έτσι θα βγει και κάτι, αλλιώς δεν γίνεται τίποτα! Με τα όπλα, όπως είπες κι εσύ, μεταξύ μας θα σκοτωνόμασταν!

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΥΠΕΡΟΠΛΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΝΟΗΣΗ… ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΚΑΙ ΝΟΗΤΙΚΟ

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Πρέπει να πω κάτι: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΛΕΨΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΥΠΕΡΟΠΛΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΣΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΟΥΣ! ΕΙΝΑΙ Η ΝΟΗΣΗ! Με αυτό θα παλέψεις! ΟΛΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΚΑΙ ΝΟΗΤΙΚΟ! Το πού πας και τι σχεδιάζεις είναι καθαρά θέμα κινήσεων! Ξέρετε, ουσιαστικά κι αυτοί με αυτό πάλεψαν!

Ουσιαστικά, προσπάθησαν και το κατάφεραν και με σπαθί και με όλες αυτές τις γελοιότητες, να σου σταματήσουν το μυαλό να σκέπτεται. Κι όλες οι επιστήμες σήμερα και οι θρησκείες και οι ψυχολογίες είναι να μην σκέπτεσαι λογικά και να κάθεσαι στο συναίσθημα. «Πέτα την λογική και κάτσε στο συναίσθημα».  Όλοι διαχειρίζονται το συναίσθημα, τα ζωώδη μας ένστικτα και ξέρουν πού θα παλέψουν και πού θα σε κτυπήσουν.

Σήμερα λοιπόν είναι όλοι  υπνωτισμένοι διότι δεν έχουν αυτογνωσία, ποιοι είναι! Δηλαδή, αν κάποια στιγμή δεις πόσο τεράστιος είσαι και τι δικαιώματα έχεις, δεν γίνεται να τα αναζητήσεις μόνος σου, πρέπει να τα αναζητήσουμε όλοι μαζί! Έτσι, σκοτώνεις όλο αυτό το καθεστώς, που λέγεται Αντινόηση. Το ψέμμα μόνο με ένα τρόπο μπορείς να το σκοτώσεις, με την Αλήθεια.  Και καλά είπε ο Βασίλης: «τι συγχαρητήρια μου λέτε; Αυτό που είδα και αυτό που κατέθεσα είναι μια Αλήθεια».

Παιδιά, όπως έχω πει: Η Αλήθεια δεν έχει ούτε καλό, ούτε κακό! Η Αλήθεια είναι μοναδική και είναι αυτάρκης. Είναι απόλυτη! Δηλαδή, δεν χειροκροτούμε κάποιον επειδή μας είπε την Αλήθεια! Βρήκε κάτι αληθινό και μας το λέει! Πρέπει να γίνονται τοποθετήσεις και η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΚΑΛΟΣΥΝΗ, ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΚΑΚΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΑΠΟΛΥΤΗ! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ!

Σήμερα βλέπουμε ένα κερατά που λέει 99 θανάσιμα ψεύδη και όταν λέει μια φορά την Αλήθεια, του βαράμε παλαμάκια! Του βαράμε παλαμάκια; 99 θανατικές καταδίκες έχει! Δηλαδή, μας έκανε χάρη που μας είπε την Αλήθεια μια φορά; Σοβαρά; Είναι λάθος ο τρόπος που λειτουργεί και πρέπει να πάμε σε μια αλλαγή τρόπου σκέψης! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΧΤΕΙΣ! Δεν γίνεται να μην την δέχεσαι, γιατί είναι πικρή, είτε είναι μεγάλη, είτε μπορεί να μου κάνει αυτό ή εκείνο… ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ! «Ναι, αλλά αν το κάνω αυτό, θα μου επιτεθούν», Ποιος θα σου επιτεθεί; Εδώ ζούμε όλοι οι άνθρωποι. Ένα DNA αύριο θα δείξει Ανθρώπους και μη-Ανθρώπους! Το ότι ονόμασαν πολλά γεωγραφικά διαμερίσματα με ένα όνομα, από που βγαίνει; Ο Τούρκος σημαίνει γάιδαρος! Μόνοι τους τα λένε! Προχθές έμαθα και ανακοίνωσα: ξέρετε τι σημαίνει Ραχήλ στα εβραϊκά; Προβατίνα!

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ - 13/11/2015

ΠΗΓΗ https://esypatreon.blogspot.com/2020/02/blog-post_23.html



Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΑΖΕΜΕΝΗ, ΠΛΑΙΣΙΩΜΕΝΗ ΜΕ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ, ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.

3. ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΗΜΩΝ: http://dimoi.oramaellas.gr
4. ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ: http://trapeza-anatolis.oramaellas.gr
5. ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΧΣ: http://txs.oramaellas.gr
_______________________________________________






___________________________________________

Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΙΣΑΤΙΔΟΣ
4ο ΧΛΜ Ε.Ο. ΠΥΡΓΟΥ - ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΒΑΡΒΑΣΑΙΝΑ
ΤΗΛ: 26210 45035
KIN: 6907006450 - 6945884948
email: e.sy.pisatidos@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια